Interaktiv Køkken Design

Interaktiv Køkken Design

Som et samlingssted for familie og venner, kan køkkenet være et udstillingsvindue for dit hjem. Dette rum ikke kun skal være effektiv og funktionel, det bør også smukt designet. Heldigvis hvis du planlægger et køkken renovering eller bliver klar til at bygge din drømmebolig, der er gratis og abonnement online køkken designe værktøjer, der kan hjælpe dig med stort set designe dit køkken.

Hvis du har brug for noget endnu mere i dybden for en større kommende køkken projekt, kan du vælge køkken design software, som du kan downloade og bruge, uanset hvor du er, om du har en internetforbindelse eller ej.

Online Køkken Design Tools

Hvis du aldrig har brugt nogen form for virtuel designe software eller interaktive værktøjer, er det en god idé at sætte dig ind i nogle gratis online-værktøjer. Dette vil også hjælpe dig med at beslutte, om du har brug for at bruge penge på software eller et abonnement.

Home Depot s Design Connect Kitchen Planner

Home Depot har en af ​​de bedste gratis online interaktive køkken design værktøjer på internettet. Med Design Connect Kitchen Planner, kan du se en video tutorial, der viser dig trin for trin, hvordan du bruger denne gratis design værktøj.

  1. Først skal du oprette en gratis konto til at slutte Home Depot online community, hvor du kan udforske og dele design stilarter, layout, møbler og materialer med den virtuelle køkken designer.
  2. Brug køkkenbordet lommeregner værktøj til at måle dine tællere, skal du vælge farve og materiale og skabe et skøn, der omfatter levering og installation.
  3. Gem dine ideer og samarbejde online med en Home Depot køkken design ekspert.
  4. Når du er klar, planlægge en gratis aftale med et design ekspert, der kan hjælpe dig med at gøre dine planer i et nyt køkken.

Ikea Kitchen Planner værktøj

Den gratis Kitchen Planner værktøj fra Ikea kan du få vist et køkken design, før du køber den. Målinger af din nuværende køkken er indtastet først, og så kan du slippe i skabe og armaturer i dit layout. Kan udtages prøver og ses i tre dimensioner forskellige stilarter kabinet og døre. Det interaktive køkken design kan gemmes på din computer eller Ikea-serveren i nogle steder, så du kan få adgang til den overalt. Køkkenet planner værktøj forsyner dig med en handy printable indkøbsliste, når du er klar til at købe.

Merillat 3D Køkken Design Planner

Møbelsnedker Merillat er gratis 3D Køkken Design Planner er et online-værktøj med muligheder for nybegyndere til eksperter. Guiden Design er for nybegyndere køkken designere og vil tage dig trin for trin gennem processen. De interaktive køkken design kan derefter tilpasses ved hjælp af Avanceret Designer værktøjet. Der er også foruddefineret professionelle skabeloner, der kan personlige. For at gemme eller udskrive disse 3D-design, skal du registrere på webstedet for en fri ideaFOLIO.

Autodesk Homestyler

En anden gratis online køkken design værktøj er Autodesk Homestyler. Med dette program kan du oprette 2D og 3D køkken design ved hjælp af virkelige verden brands og produkter. Lav dine egne grundplaner ved at trække og slippe elementer som døre, vinduer og møbler. Udforsk design galleri for inspiration og ideer og udforske dine muligheder for farve, størrelse og finish af mærkenavn apparater og hardware.

Plan3D Online Køkken Design

Den plan3D Køkken Design Tool-pakken er en low-cost online remodeling og design værktøj. Denne software kan skabe tredimensionelle og realistisk udseende interaktive køkken design. Den plan3D Værktøjet genererer også automatisk blueprints komplet med dimensioner, opstalter og overhead visninger. Planer kan udskrives eller eksporteres ud. En gratis 3D-fremviseren tillader andre at walkthrough dit design.

Plan3D indeholder et stort bibliotek af skalerbar køkken kabinet, backsplashes, inventar og apparater med arbejder døre. Andre værelser kan designes med denne software også. Omkostninger er $ 2,95 per måned, når du køber et år i forvejen (eller betale $ 35,40 for et 12 måneders abonnement). En måned med adgang til plan3D er $ 15,95.

Køkken Design Software Programmer

Hvis du hellere vil have køkken design software, som du kan downloade til din computer og være i stand til at bruge det til enhver tid, kan du prøve et af disse programmer:

Interiør Design Suite NexGen 3

Dette program er en del af Punch hjem design serie. Interiør Design Suite NexGen 3 har alle de klokker og fløjter af en detaljeret indretning program, som vil tillade dig at oprette din egen grundplan, eksperimentere med farvepaletter vælge materialer til gulve, skabe og bordplader og endda ændre belysning muligheder for omgivende lys og skygger . Dette program er rimeligt prissat til omkring $ 40, med mulighed for at downloade programmet online eller installation af programmet med DVD.

Hgtv Køkken Design Software

Med hgtv hjem og Landskab Platinum Suite 3, får du en risikofri 90 dages pengene tilbage garanti på denne professionelle køkken design software program som lader dig importere billeder af din nuværende køkken eller oprette et helt nyt design. Vælg maling, tekstiler, kabinet stilarter og finish, gulve og appliances.There er også en version til Apple-brugere. Dette program handler det om samme pris som Punch NexGen 3, omkring $ 40.

Interaktiv Køkken Design

Hvorfor betale for Kitchen Design Software?

De gratis online køkken design værktøjer er kommet langt i de sidste par år. Når du har mulighed for at gemme dit arbejde eller samarbejde med et design professionel, kan du ikke brug for at købe et abonnement eller købe noget.

Men ulemperne ved et online design værktøj er, at du har brug for en internetforbindelse for at få adgang til værktøjet. Dette kan være problematisk, hvis du er på stedet, hvor dit nye hjem er ved at blive bygget, og du ikke kan trække dine kichen design planer. De softwareprogrammer kan også have ekstra funktioner, at de online værktøjer ikke tilbyder.

Ligegyldigt hvilken type program, du vælger at bruge disse værktøjer gør planlægningsfasen af ​​et køkken renovering eller remodel let, kreativ og sjov.