Instruktioner til brudebuketter

Instruktioner til brudebuketter
Smukke blomster komplimentere bruden.

Selvom næsten alle ved en stor brudebuket, når de ser en, finde instruktioner til brudebuketter måske ikke så ubesværet. Men det er virkelig ikke så vanskeligt at konstruere en vidunderlig brudebuket. Der er mange fantastiske brudebuket ideer til at gøre dit bryllup virkelig ekstraordinært, og selv en simpel buket vil øge enhver brudekjole.

Væsentlige Instruktioner til brudebuketter

Materialer

Det er naturligvis meget vigtigt først at sørge for, at du har alle de nødvendige materialer til at gøre en brudebuket. Du skal bruge nogle blomster tråd, blomster tape eller stængel wrap tape, og en buket krave (hvis du planlægger at bruge en), samt eventuelle nødvendige blomster, grønne, og bånd.

Bouquet Størrelse

Den buket bør ikke være for stor til at holde. Faktisk bør buketten komplimentere buket holderen. Den bedste måde at bestemme den specifikke størrelse af buketten er at kigge i spejlet, mens du er iført din brudekjole til at bestemme den nøjagtige form og størrelse, der passer bedst til dit begær, kjole, og kropsform.

Sådan Hold Bouquet

Hold buketten kan synes som en meget let opgave, men du bør altid sørge for, at du ved, hvordan man gør det ordentligt før ceremonien, i stedet for at bekymre sig om det, når du rent faktisk har brug for at holde buketten. Du vil holde buket med begge hænder, med armene i en lidt nedadgående position, således at de hviler komfortabelt lige under din talje og overdelen af ​​din kjole er synlig.

Blomster

Blomsterne du vælger bør komplimentere den kjole og specifikt designet af kjolen. Blomsterne skal også fungere godt med din højde og kropsform. For eksempel bør petite brude have petite brudebuketter, og høje brides bør have højere buketter. Formen af ​​buketten skal være proportional med den kropsform af bruden.

Når der træffes beslutning om den specifikke type af blomster, du ønsker i din buket, er det meget vigtigt at huske på den placering, hvor du vil have brylluppet, og også sæsonen. Du kan opleve, at de blomster, du ønsker ikke vil være i sæsonen, eller vil ikke se så stor som du vil have dem, eller ikke vil komplimentere placering og indstilling. Du ønsker blomsterne til at arbejde vidunderligt med atmosfære og faktisk komplimentere indstilling og placering af brylluppet. Prøv at komplimentere årstiderne hvis du kan. Prøv fx en julegave bryllup buket, hvis du bliver gift i løbet af juleferien.

Instruktioner til brudebuketter
Enkel og sofistikeret.

Blomsterstængler

Buketter ser bedst, når de har blomsterstilke viser, selv om den endelige afgørelse er et spørgsmål om mening - Sørg for du får buketten, du ønsker.

Desavouerer Bouquet

En brudebuket kan være meget tung, og mange brude har faktisk to buketter. En buket er for bruden, og den anden er designet specielt med henblik på at kaste buketten. Det giver dig også mulighed for at beholde den originale buket som et memento hvis det ønskes.

Forberedelse af blomster

Hvis du bruger friske blomster til buketten, den første ting du skal gøre er at suge blomsterne i et konserveringsmiddel løsning i et par timer for bedre at bevare dem, så buketten kan vare længere.

Indpakning Wire

Wrap tråden løst i en spiral rundt om hele længden af ​​stilkene at sikre dem. Derefter skæres bunden af ​​stilkene, før du pakke dem i blomster tape eller stamceller wrap tape.

Taping Wired Stems

Wrap et stykke af stilken wrap tape eller blomster tape omkring den øverste del af tråden og læg pres på det for at sikre, at den forbliver sikker. Drej og flyt stilke, strække dem og trække båndet nedad for at sikre dem alle. Båndet skal være forsvarligt indpakket omkring stilke og ledninger uden mellemrum.

Indpakning stængler med Ribbon

Placer varm lim i slutningen af ​​båndet omkring en tomme fra bunden af ​​stilkene. Træk båndet omkring bunden af ​​stilkene og forsigtigt indpakke hele længden af ​​stilkene, hvilket gør sikker på ikke at bryde dem. Brug hot lim i toppen for at holde på plads og trim overskydende bånd, du ikke ønsker. Tilføjelse knob, tråd, eller fletninger til båndet, kan være en tiltalende accent.

En sidste bemærkning

Det er bedre at holde buketten simple i stedet for at forsøge at gå efter noget omfattende, som kan distrahere fra bruden og kjolen. Forskellige instruktioner til brudebuketter kan hjælpe dig med at finde netop den stil, du leder efter, men vær ikke bange for at eksperimentere for at skabe den buket af dine drømme.