Instruktioner til Army Fysisk Fitness Test (APFT)

Hæren Fysisk Fitness Test (APFT) er en test, der kræves af alle soldater i Active hær, Army National Guard, eller Army Reserve. Testen indgives to gange om året. Den APFT består af sit-ups, push-ups og en 2-mile-run på en flad overflade. Testen er en måde at måle en soldierâ € ™ s fitness og udholdenhed.

Soldater får en 2-timers blok af tid, hvor de skal udfylde testen. Soldater skal gøre alle 3 begivenheder i tidsfristen. Ordren, at testen administreres er push-up, sit-up, og 2-mile run. Ordren kan ikke ændres. Der bør fastsættes en mindst 10 minutter hviletid mellem begivenheder.

Soldater bør klæde sig passende for fysisk træning og skal bære løbesko, snarere end andre typer af sportssko.

Scoring

Scoring er baseret på køn og alder. En score på 60 procent eller højere er påkrævet på alle hændelser, hvilket giver en samlet score på 180. En fysisk Fitness Badge kan optjenes ved at score mindst 90 procent i hvert arrangement og har tilsammen 270 eller højere.

Push-ups

Den korrekte kropsstilling for en push-up er den forreste hælder hvileposition eller hvad der almindeligvis betegnes som planke position. Hænderne skal være ca skulder bredde fra hinanden, i en behagelig stilling. Fødder kan være sammen eller op til 12-inches fra hinanden, igen til komforten på den person, der udfører push-up. Krop skal være i en lige linje fra skuldrene til fødderne. Push-ups udført på knæene er ikke tilladt.

Soldater har 2 minutter til at gennemføre så mange push-ups som muligt. For at gøre push-up, bøje albuerne indtil overarmen er parallelt med jorden, og skub-op til startpositionen.

Mængden af ​​push-ups, der kræves varierer baseret på alder og køn.

Sit-Ups

Den korrekte udgangsposition for sit-up ligger på ens ryg med knæene bøjet i en 45 graders vinkel og fødder kan være sammen eller op til 12-inches fra hinanden. En anden person vil holde anklerne af den, der udfører sit-up. Hælen af ​​foden skal forblive på jorden for hele sit-up. Fingers skal låst bag hovedet og bagsiden af ​​hænderne, skal rører jorden.

Soldater har to minutter til at gennemføre så mange sit-ups som muligt. For at gøre sit-up, hæve kroppen indtil bunden af ​​halsen er over bunden af ​​rygsøjlen. Efter at have nået sit-up position, sænk kroppen indtil skulderbladene rører jorden.

Mængden af ​​sit-ups, der kræves varierer afhængigt alder.

2-Mile Run

Det 2-mile run er en tidsindstillet øvelse. Målet er at køre på kortest mulig tid. Selvom walking er tilladt det frarådes.

Den APFT er et vigtigt redskab til at bestemme fitness niveau af en enhed, dog vil en stærk fitness træningsprogram sikre sundhed og velvære af en soldat.