Instruktioner for at gøre Corsager

Instruktioner for at gøre Corsager


Ved at følge instruktionerne for at gøre corsager, kan du nemt gøre en af ​​disse smukke arrangementer selv. Corsager er små blomsterarrangementer typisk bæres på håndleddet eller fastgjort til brystet. Corsager er en populær gave til mænd og kvinder til særlige lejligheder såsom bryllupper, Proms eller bolde.

Instruktioner for at gøre Corsager

Du kan lave en simpel corsage anvendelse af en eller to blomster, nogle blade, og et par mindre værktøj. Hjemmelavet corsager er ofte billigere end corsager købt fra blomsterhandlere, og de giver dig mulighed for at skræddersy corsage til modtageren.

Corsage-Making Supplies

For at gøre en corsage skal du bruge blomster og blade eller andre blade, du ønsker at bruge. Du kan få blomster fra din værftet, en blomsterhandler, eller købe kunstige dem. Du vil også brug for et par leverancer og værktøjer til at binde corsage sammen. De kan købes på et håndværk eller hobby butik, eller fra en lokal blomsterhandler.

Nødvendigt værktøj man laver en Corsage:

 • No. 24 eller No. 28 wire
 • Floral bånd i grøn eller brun for at matche stammen af ​​din blomst
 • Ribbon føje til design
 • Corsage ben med et stort hoved

Hvordan vælger Blomster til en Corsage

Valg af blomsten, du ønsker at bruge på din corsage kan være den sværeste del. Da blomsten er omdrejningspunktet for den blomsterarter arrangement, du ønsker at vælge en blomst, der matcher personligheden eller kjole af den person, der vil være iført det. Hvis du vil lave en corsage til et par, kan du vælge en type blomst for begge corsager, så de matcher. Du kan bruge enten reelle eller kunstige blomster. Hvis du vælger kunstige blomster, vil de vare meget længere, og du kan bruge en mere delikat blomst. Hvis du vælger en rigtig blomst, være omhyggelig med at vælge en, der ikke er for sarte og vil holde sammen, mens at blive slidt.

Du kan bruge bladene og stammer fra blomsten du vælge at tilføje løv til din corsage. Du kan også ønsker at tilføje filler stykker ligesom baby ånde omkring blomsten at tilføje til designet.

Hvordan man laver en Corsage

Instruktioner for at gøre en corsage er nemme at følge, og kan være afsluttet i et par timer.

 1. Start med at adskille din blomst, eventuelle fyldstof stykker, du vil tilføje, og hver enkelt blad.
 2. Tilføj en ledning til hvert stykke. Du kan tilføje en ledning til blomster og filler stykker ved at skubbe wiren gennem midten af ​​stilkene. Du kan tilføje en ledning til blade ved at skubbe wiren gennem den tykke grønne del på bagsiden af ​​bladet, så at vikle tråden omkring stilken.
 3. Når ledningerne er på plads, pak stilke af blomster og blade med blomster tape for at gøre dem stærkere.
 4. Placer blomster, fyldstof, og blade i en design og bruge blomster tape til at holde brikkerne sammen ved at vikle tapen omkring bunden.
 5. Klip enhver ledning, der strækker sig forbi corsage.
 6. Indsæt to store corsage ben i den corsage.
 7. Du kan tilføje bånd hele stykket til at forbedre design, hvis du vælger.

Tips til Making en Corsage

Efter instruktioner for at gøre corsager vil tillade nogen at blive en blomsterhandler derhjemme. Dog vil huske et par tips gøre processen meget lettere.

 1. Beslut om arrangement, du ønsker, før du tilføjer tråden og blomster tape.
 2. Brug en blomster tape, der matcher farverne i dit stængler at blande design.
 3. Hvis du laver en corsage fra virkelige blomster, kan du forlænge dens holdbarhed ved at opbevare den i en lufttæt beholder i køleskabet.
 4. Vælg ikke en blomst, der er for sart, da det kan falde fra hinanden, mens den bliver slidt.
 5. Vær omhyggelig med at indsætte corsage ben gennem den tykkeste del af stilkene. Dette vil hjælpe corsage holde op bedre og forhindre blomst i at blive beskadiget.