Inspirerende Stories for urolige teenageårene

Inspirerende Stories for urolige teenageårene

Læsning inspirerende historier for urolige teenagere kan hjælpe dig med at finde håb i en ellers dyster situation. Tror ikke du er alene, når livet synes at være på sit værste. Mange teenagere har været i dine sko, og har været i stand til at hæve sig over de udfordringer, til at leve et liv i sikkerhed, fred og lykke.

Urolige teenageårene der overvandt livets udfordringer

Følgende inspirerende historier for urolige teenagere er om teenagere fra alle samfundslag. Du kan opleve, at du kan relatere med nogle af de historier, eller du kan indse, at selv om disse teenagere var lavest, var de stadig i stand til at gøre det ud af skyttegravene og overleve.

Danielles kæmpe for at finde accept

Danielle er vokset op i en husstand, hvor hendes forældre var storforbrugere og alkoholikere narkotika. Strangers kom ind og ud af huset på alle timer om natten. En nat, en mand kom ind i Danielle værelse og voldtog hende. Hun var 13. Hun fortalte sine forældre, som afskedigede det, siger, at hun skal have netop haft et mareridt. Danielle besluttede at løbe væk fra hjemmet og blive medlem af en populær bande i samfundet.

Hun blev meget tæt på disse mennesker og beundrede dem. De var ikke de bedste rollemodeller for hende, men hun regnede de plejet mere om hende end hendes egne forældre. Hun følte, at hun hellere gøre, hvad de ville, eller de kan vende ryggen til hende også. Hun begyndte at stjæle, vold mod personer og brug af narkotika og alkohol. Kort efter, hun endte tilbragt fem år i en ungdomsanstalt for hendes forbrydelser.

Mens der, begyndte hun terapi og fandt en religion, som hun fandt trøst i. Hun lærte, hvorfor hun sluttede sig til banden, og hvordan hendes liv spiral ud af kontrol. På det tidspunkt hendes dom var op, var hun en offentlig taler og en peer mentor for nogle af de yngre indsatte. Efter hendes løsladelse, hun gik på college og blev en børnepsykolog.

Amandas Søg efter ægte kærlighed

Da Amanda var syv år gammel, hendes far forlod sin mor. Dette ødelagt hendes mor, og hun begyndte at drikke kraftigt. En nat, hendes mor gik til fængsel i flere DUIs og andre afgifter. Retten besluttede hun var en uegnet mor, og da der ikke var nogen anden familie til rådighed til at tage sig af Amanda, hun gik ind i familiepleje system.

I første omgang var det store, fordi hun endelig var i stand til at være en del af en familie, der virkelig plejet om hende, eller så tænkte hun. Et par uger efter at hun flyttede ind, besluttede hendes plejeforældre, at det ikke ville fungere, så Amanda blev sendt til et andet hjem. Det andet hjem var ikke som nice som den første, men de tog sig af hende bedre end hendes mor gjorde. , Efter tre uger, agenturet bestemmes imidlertid, at plejefamilie ikke var passende for familiepleje og Amanda gik et andet sted. På sin tredje plejefamilie, hun igen fundet en kærlig familie. Hun opholdt sig i fire måneder, og hun endelig troede hun havde fundet sit hjem - der er indtil familien besluttet ikke at deltage i familiepleje længere.

Med det sjette hjem, Amanda overbevist sig selv, at ingen ville have hende i denne verden. For at afhjælpe disse følelser, begyndte hun at klæde på en måde, der ville vinde hende en masse opmærksomhed, og hun ville acceptere uanset hengivenhed hun kunne få. Det betød, at hun var meget promiskuøs og sætte sig selv i fare for kønssygdomme og graviditet. Faktisk sagde hun, at hun var ligeglad, hvis hun blev gravid, fordi hun ikke ville have noget imod at have en lille baby at holde, kæle og kærlighed.

Omkring et år senere, havde Amanda bliver gravid, og faderen ønskede ikke noget at gøre med barnet. Hun var 15 og forventer et barn. Da hendes plejeforældre ikke var udstyret til at tage sig af et barn, blev hun igen sendt til en anden plejefamilie. Ikke kun gjorde hun hoppe fra hjem til hjem, hendes baby endte med at have den samme skæbne - det er indtil hun endelig fundet en familie, der accepterede hende for hvem hun var.

På grund af denne families engagement, omsorg og kærlighed til Amanda, var hun i stand til at afslutte gymnasiet og deltage i college. Det var ikke let. Hun måtte arbejde to job, betale for børnepasning, og gøre hende kurser, samtidig med, at hendes barn. Alt det hårde arbejde betalte sig. Hun endte dimitteret med en virksomhed grad, og er børnepasning direktør for en daginstitution.

Jessicas oprør mod Authority

Jessica kom fra en kærlig, velhavende hjem. Det eneste problem var, at Jessica aldrig følt godt nok. Hendes forældre ville have hende til at være den bedste til alt, og de ville have hende til at overveje dem sine bedste venner. Da Jessica nåede puberteten, besluttede hun, at hun ikke kunne tage hende forældres krav længere og gjorde alt, hvad hun kunne for at gå imod forældrenes ønske, som omfattede sammenføjning den forkerte crowd, drikke, bruge stoffer, og begå forbrydelser. Hendes forældre havde ingen idé om, hvad der var kommet ind i hende og frygtede for hendes fremtid. Jessica var ligeglad, at hun var på vej ned ad en dyster vej. Hendes forældre underskrev hende op til en vildmark lejr.

Den Wilderness Camp involveret energiske aktiviteter og mange skræmme lige taktik. Jessica blev mindet hverdag at hvis hun ikke forme op, ville hun ende med at lide konsekvenserne meget værre i fængsel eller fængsel. Når lejren var ovre, Jessica gik hjem som en helt anden og ny person. Hendes forældre forstå, hvor de gik galt gennem familierådgivning, og de var så glade for at have deres datter tilbage som Jessica var at være tilbage.

Andre inspirerende historier til urolige teenageårene

Hvis du vil læse mere inspirerende historier til urolige teenagere, tjek disse bøger:

  • Kylling Suppe for Teenage Soul Journal
  • Shouting på Sky: urolige teenageårene og løftet om det vilde