Insights fra en ekspert på Vision forsikring

Insights fra en ekspert på Vision forsikring

Vision forsikring planer behøver ikke at være forvirrende. Jeff Spahr, Staff vicepræsident for Visioner serviceydelser til Wellpoint, afslører det grundlæggende i visionsplanerne samt nogle tips til at finde den bedste dækning.

Et interview med Jeff Spahr, af Vision Services på Wellpoint

Hvad er en vision forsikring plan?

Det giver dækning for rutine, forebyggende øjenpleje såsom øjenundersøgelser, briller og andre tjenester til nedsat pris. Fordele kan variere afhængigt af visse statslige regler og planlægge design.

Hvilke udgifter normalt dækket?

De fleste visionsplanerne dækker en øjenundersøgelse samt briller, såsom kontaktlinser eller briller. Disse fordele er generelt tilbydes hver 12 eller 24 måneder.

Er vision dækning regel inkluderet i sygesikring planer, der tegnes ved arbejdsgiverne?

Omfattende vision plejeydelser - herunder en eksamen og den nødvendige briller - er ikke typisk indgår i en sundhedsmæssige fordele plan, hvilket er grunden vision dækning er så vigtig. Vision fordele er faktisk steget i popularitet i årenes løb, som flere arbejdsgivere erkender, at ordentlig vision pleje er en vigtig del af en omfattende sundhedsmæssige fordele pakke.

Er det svært at opnå individuel vision forsikring i stedet for gennem en arbejdsgiver?

Individuel vision forsikring er tilgængelig; men er det generelt billigere at få dækning gennem en arbejdsgiver, selv om det tilbydes på en medarbejder-betalt (frivilligt) basis.

Hvordan kan nogen spare penge på vision forsikring?

Med en arbejdsgiver-sponsorerede plan, kan folk typisk spare penge ved at besøge i-netværk udbydere. Disse udbydere har indgået aftale med planen om at tilbyde besparelser at planlægge medlemmer.

Hvis deres arbejdsgiver ikke tilbyder en vision forsikring planen, vil de måske tænke at bidrage til en fleksibel udgifter konto (FSA). FSA konti tillade dig at bruge før skat dollars for sundhedsrelaterede omkostninger, ligesom de støtteberettigede vision pleje udgifter. Du kan spare penge ved at bruge FSA, fordi du kan afsætte de penge til sundhedsrelaterede omkostninger, og det vil ikke være omfattet af indkomstskatter.

Altid konsultere en skat professionel til specifikke Finanstilsynets skattefordele.

Hvordan vision forsikring adskiller sig fra en vision rabat plan?

Vision forsikring typisk giver medlemmer med øjenpleje tjenester til gengæld for en årlig præmie. Vision planer kan også have en årlig fradragsberettiget og en co-betaler, hver gang et medlem bruger deres fordele.

En rabat vision plan giver medlemmerne vision fordele på faste satser. Medlemmerne har adgang til disse faste satser efter de betaler et indmeldelsesgebyr / årlige præmie, sammen med en selvrisiko.

Hvad skal folk kigge efter, når shopping for en visionsplan?

Nogle af de vigtigste fordele folk skal se efter i en visionsplan, omfatter:

  • Dækning fra en erfaren, respekteret selskab
  • Fordele for en årlig øjenundersøgelser, herunder dilatation
  • Fordele for brillestel og linser
  • Kontaktlinser
  • Rabatter på LASIK vision korrektion

Nogle planer også tilbyde rabatter på ikke-dækket materialer som ekstra par briller, konventionelle kontaktlinser, linse behandlinger og specialiserede objektiver.

Folk skal også se på størrelsen af ​​planen netværk. De skal være sikker på, at netværket byder på masser af muligheder for udbydere i deres område. En anden stor fordel er in-netværk detail steder. Mange detail steder tilbyder bekvemme aften og weekend timer, med nogle fyldning ordrer i så lidt som en time.

Er kontaktlinser inkluderet i de fleste vision planer?

De fleste visionsplanerne gøre dækker kontaktlinser, selv om det er almindeligt, at planen om at dække enten rammer / linser eller kontaktlinser i et plan et år.

Hvorfor skal folk betale bekostning af at have en visionsplan?

Under en omfattende vision plan kan hjælpe afholde out-of-pocket udgifter til rutinemæssige øjenundersøgelser, rammer, kontakter og andre vision behov. Derudover sparer penge på vision pleje udgifter øger chancen for, at folk fortsat vil modtage rutine vision pleje. Mange mennesker ved ikke, at regelmæssige øjenundersøgelser er vigtige for den generelle sundhed, fordi øjenundersøgelser kan tilbyde et indblik i de store sundhedsmæssige betingelser, som diabetes, højt blodtryk og hjerte-kar-sygdom. Øjensygdomme har ofte ingen advarselssymptomer, så mange mennesker ikke indse, at de er i risiko for nedsat syn eller blindhed, ifølge organisationer som National Eye Institute og Forhindre Blindness America.

Selv hvis din vision synes normal, er der fordele ved at have en øjenundersøgelse på regelmæssig basis. Øjensygdomme, såsom glaukom (indre tryk i øjet, hvilket forårsager beskadigelse af synsnerven) og makuladegeneration (ændringer i nethinden, der resulterer i den gradvise tab af centrale syn) kan udvikle sig uden advarsel. Grå stær kan også danne længe før du har nogen mærkbare symptomer. Andre sundhedsmæssige forhold, der kan påvises under en øjenundersøgelse er diabetes og højt blodtryk.

Det anbefales, at folk planlægge en øjenundersøgelse mindst hvert andet år, og hvert år for personer over 65 år eller med diagnosticerede medicinske betingelser.

Om Jeff Spahr

Jeff Spahr er ansvarlig for planlægning og strategiske ledelse af WellPoint vision produkt, som for øjeblikket 2,5 millioner medlemmer.

Siden han kom WellPoint i 2001, har Spahr serveret i en række forskellige roller, herunder leder af planlægning og udvikling for WELLPOINT specialprodukter samt Finance Manager. Han har også deltaget i flere vigtige hele virksomheden finansiere initiativer.