Innovative måder at inkludere børn i dit bryllup

Innovative måder at inkludere børn i dit bryllup
Når du eller gommen har børn fra et tidligere forhold, du sandsynligvis ønsker at medtage dem i dit bryllup. Her er nogle unikke måder du kan medtage børnene i brylluppet og gøre dem til at føle særlige på samme tid.

Bedste mand / Maid of Honor Duty

I stedet for at vælge en bedste ven eller søskende som bedste mand eller brudepige, skal du vælge dit barn. Lad dem stå ved siden af ​​dig på midtergangen, mens du siger din vows. Det er klart, de traditionelle roller smide polterabends og brusere er ude, men de kan stå i ceremonien i en meget vigtig rolle. De kan aflevere ringene når den tid kommer, skal du holde brideâ € ™ s buket, og være en del af de store øjeblikke, mens stående med dig.

Gå dig ned ad kirkegulvet

En søn eller datter kan gå bruden op ad kirkegulvet i stedet for (eller ud over) den brideâ € ™ s far. Parret kan endda vælge at gå ned ad kirkegulvet sammen med børnene, i stedet har bruden gå ned ad kirkegulvet for at møde brudgommen ved alteret.

First Family Dance

Medtag børnene i den første dans i receptionen. Du kan vælge at have en familie dance sang adskilt fra den første dans som mand og kone, så kan du stadig dele dine særlige øjeblik sammen. Lad børnene udvælge sangen familien danser til sammen for første gang.

Underholde dem

For yngre børn, giver underholdning i receptionen. Når deres bryllup opgaver er færdig, sørg for at de donâ € ™ t få keder. Det kan være så simpelt som at oprette en tabel med nogle farveblyanter og malebøger (bryllup tema, naturligvis) eller tilvejebringe de leverancer, for et håndværk projekt. Leje en babysitter til at hjælpe våge over børnene eller spørge nogle af forældrene i receptionen til at skiftes tilsyn.

New Family Beginnings

Kombinere to familier i en kan være hårde. At gøre børnene føler det som om de er en del af ceremonien kan hjælpe meld de to familier i en hurtigere.