Innovative Baby Produkter: Interview med Elyse Bender-Segall

Innovative Baby Produkter: Interview med Elyse Bender-Segall
Elyse Bender-Segall diskuterer innovative baby gaver.

Elyse Bender-Segall er en Manhattan-uddannede medier specialist, der bringer top-niveau omtale oplevelse og en "stor sort bog" af de nationale medier kontakter til hver eneste kunde hun indvilliger i at arbejde med. Hun nyder at arbejde med virksomheder, der gør unikke og innovative produkter og dem, som forbrugerne virkelig kan sætte pris på. Hendes firma, PR Revolution, er en af ​​de få virksomheder derude, hvor hunden og pony show bare ikke eksisterer. Hun har dabbled i alle typer af PR og har specialiseret sig i at repræsentere følgende typer af produkter: Baby, skønhed, sundhed, forbruger, B2B, dental, hjem osv

Hvorfor valgte du at arbejde med UpSpring Baby?

UpSpring Baby ™ udvikler innovative produkter, der fremmer sundhed, velvære og sikkerhed for spædbørn, småbørn og forældre. Grundlagt i 2005 af kvindelige iværksættere, er UpSpring Baby skabe en ny genre tryghed produkter, der tilbyder bekvemme løsninger på hverdagen for forældre og hjælpe med at forbedre den generelle sundhed for børn. Virksomheden reagerer på et voksende marked ved at udvikle nye platform teknologier, der hjælper til at forbedre sundhed og velvære af børn og mødre. De har planer om at fortsætte med at skabe innovative produkter til forældre og børn. UpSpring Baby nuværende produkttilbud omfatter Milkscreen ™ og gå Wings ™. For mere information besøg venligst UpSpring Baby.

Hvad skal folk kigge efter, når de køber baby gaver?

Jeg vil altid gerne tænke ud af boksen, især når det kommer til at købe gaver til folk. Mange af mine venner har for nylig begyndt at få børn. Disse dage, synes weekender skal pakkes med baby brusere. Efter gør nogle forskning, jeg kom op med et par innovative nye gaveideer, der ikke ville bryde banken, men sørg for at gøre det til toppen af ​​listen, når det kom til gaver mødre-til-være vil huske.

Hvad er nogle af dine foretrukne nye produkter?

Gåture Wings

Innovative Baby Produkter: Interview med Elyse Bender-Segall
Gåture Wings

Gåture Wings er en omvandrende assistance enhed, der hjælper baby med at lære at gå ved at afbalancere mere naturligt og håndfri, mens du oplever færre falder. Gåture Wings unikke polstret støtte vest let fæstner omkring barnets bryst og har to justerbare, aftagelige stropper med håndtag for forældre at holde og hjælp barnet tage sine første skridt. Det er sikrere for baby (ingen tugging på små arme og færre falder) og venligere mod forældrenes backs (ikke mere bøjning!).

Gåture Wings anbefales af børnelæger og forældre, fordi det reducerer skader og giver selvtillid, mens de lærer at gå. Nye mødre elsker walking Wings, som barnet begynder at gå, behøver de ikke at luns i løbet, og de fleste finder det er nyttige i at forebygge tilbage ømhed, mens deres små er ved at lære at tage deres første skridt. Gåture Wings fås i navy eller pink og detail for $ 24,99 på Babies R Us og Target. Du kan også bestille dette produkt online på UpSpring Baby.

Milkscreen

Innovative Baby Produkter: Interview med Elyse Bender-Segall
Milkscreen

Den Milkscreen hjemmetest for alkohol i modermælken blev udviklet af en mor, Julie Jumonville. Julie havde for nylig leveret sit andet barn og skulle være brudepige ved sin søsters kommende bryllup. Som brudepige, Julie virkelig ønskede at skåler hendes søster ved brylluppet og deltage i alle de festligheder, men var bekymret over muligvis at videregive nogen form for alkohol til sit barn. For at sikre at ikke skete, hun gjorde det valg at stoppe sygepleje lige før brylluppet.

Det var efter denne begivenhed, Julie besluttede, at der skulle være en bedre måde. Hun opfandt Milkscreen så mødre ville være i stand til at nyde livets særlige lejligheder, men også fortsætte amningen med tillid. Moms på tværs af nationen er at takke Julie for at give dem tilbage en chance for at få at lejlighedsvis festlig drink, uanset om det er Mors Dag, et bryllup, mors fødselsdag, eller bare en særlig aften i byen med hende elskede. Moms går ga-ga for denne fantastiske nye produkt.

Milkscreen er en simpel to minut ved hjemme test, der påviser alkohol i modermælk. Mor blot udtrykker nogle modermælk på teststrimlen, og farven vil begynde at ændre sig, hvis der er alkohol til stede. Undersøgelser viser, at spædbørn, der indtog brystmælk med en alkoholkoncentration på 0,03% eller højere vil spise og sove mindre. Den Milkscreen test er indstillet til at vise en farveændring på 0,02% for at lade mor, om hendes mælk indeholder et niveau af alkohol, der kan have negativ indflydelse baby.

Med Milkscreen kan mor genvinde nogle af hendes sociale liv, men fortsætter også ammer med tillid. Ikke mere gætteri eller unødvendige "pumpning og dumping" mælk ædle bryst. Milkscreen retails for $ 5,99 for en 3-pak med teststrimler på Walgreens, Babies R Us, og Target. Du kan også bestille dette produkt online på UpSpring Baby.

Er der andre produkter, du gerne vil tilslutte?

Innovative Baby Produkter: Interview med Elyse Bender-Segall
Mommy Halskæder

Et andet produkt, som jeg har opdaget er Mommy halskæde. Mommy halskæder er det nyeste produkt til at hjælpe ammende mødre og gøre deres job som ammer mor lidt mindre smertefuld, bogstaveligt talt. Fordelene er mange for både mor og barn. Mødre er pinch-fri, frigjort fra deres rolige værelser, og sikkert fra bekymring, at deres finere smykker kan brydes på ethvert tidspunkt. Til gengæld er babyer ammer længere, holde deres fingre ud af mors forretning, og handler en hel masse mindre abe-lignende! Mommy halskæder er gensidig gavn, overkommelige, og en stor tilbehør til den daglige mor, der bare ønsker at bære smykker omkring små trygt igen. Amning kan stadig være en fornøjelig bonding oplevelse, selv efter du lille engel bliver til en lille abe! Bestil Mommy Halskæder online.