Inkassoburau Credit Check

Inkassoburau Credit Check


En samling agentur kredit check kan opstå, når en organisation arbejder på at indsamle penge fra dig. Ved lov, de har al mulig ret til at få en kopi af din kredit rapport, mens gennemgang eller indsamling på en konto.

Hvad er en samling agentur Credit Check?

At se, hvordan det er din kredit rapport, er du altid ret til en kopi. Men du er ikke den eneste. Loven dikterer, at enhver person, virksomhed eller offentlig myndighed, der er midt i en transaktion med dig, forbrugeren kan få en kopi af din kredit rapport.

Listen over personer, der kan trække en kopi af din rapport og tjekke din kredit historie omfatter, men er ikke begrænset til:

  • Banker, realkreditinstitutter og andre finansielle institutioner
  • Kreditkortselskaber og andre typer af kreditorer
  • Leasing agenter og potentielle udlejere
  • Potentielle arbejdsgivere
  • Statslige organer udfører sikkerhedsgodkendelser
  • Samarbejdspartnere
  • Domstole
  • Inkassobureauer

Selvom inkassobureauer er i bunden af ​​listen, er det ikke usædvanligt, at en person, der har misligholdt en konto for at være omfattet af en samling agentur kredit check. Ofte gange, træk indsamling agenter en rapport blot at kontrollere, om en opdateret telefonnummer eller adresse, så de kan kontakte dig for at inddrive gælden. Kan dog inkasso kredit check også bruges af et bureau til at få en idé om din nuværende økonomiske situation.

Hvis du ikke har betalt en gæld, fordi du hævder, at du ikke har nogen penge, kan agenturet kontrollere, om du har oprettet nye konti, og uanset om du har betalt gælden. Hvis du har oprettet en ny kredit, opkræves en masse, og holdt regnskabet betalt, kan agenturet vil have dig til at forklare, hvorfor du ikke har betalt gamle konti først.

Undgå en samling agentur Credit Check

Mange mennesker føler sig som deres kredit rapport bør være privat og tage strafbart at tanken om en person ser på det uden tilladelse. Hvis du har det på samme måde, og vil undgå en samling agentur kredit check, så bliver du nødt til at gøre alt for at samarbejde med agenturet, og betale den gamle gæld. På denne måde vil de ikke har nogen grund til at trække din rapport og se på dine personlige oplysninger.

Hvis du spekulerer på, om nogen af ​​de inkassobureauer, du arbejder med, har fået en kopi af din kredit rapport, kan du kontakte en eller alle af de tre store kredit bureauer. Ifølge loven, er disse bureauer forpligtet til at give dig en liste over alle, der har anmodet om en kopi af din rapport med indsamling inden for de sidste seks måneder.