Ingredienser til at gøre stearinlys

Ingredienser til at gøre stearinlys


Vide hvordan man kan finde ingredienserne til at gøre stearinlys er det første skridt i retning af at mestre denne sjove håndværk.

Grundlæggende ingredienser til at gøre stearinlys

Før du kan begynde din lysestøberi projekt, skal du hente et par nødvendigheder.

Voks

Når man ser for voks til at gøre stearinlys, har du tre grundlæggende muligheder:

 • Paraffin: Dette er den billigste og mest almindelige valg for lysestøberi.
 • Bivoks: Bivoks er fantastisk til at gøre naturlige lys, men det kan være meget dyrt. Det sælges enten i blokke eller plader med et karakteristisk honeycomb mønster.
 • Soja voks: Soy wax er et andet helt naturlig alternativ til paraffin, men meget billigere end bivoks. Soja stearinlys siges at vare op til 50% længere end paraffin stearinlys.

Fragrance

Stearinlys behøver ikke nødvendigvis at have en duft, men de fleste mennesker, der søger efter ingredienser til at gøre stearinlys har planer om at tilføje en duft til deres kreationer.

Hvis du lige er startet ud og leder efter en meget enkel måde at tilføje duft til dine lys, så prøv med et par dråber vanille ekstrakt fra dit køkken. Da vanille er populære og ikke alt for overvældende, det er en fantastisk måde at spare lidt penge, mens du arbejder på at mestre grundlæggende candle gør teknikker.

For flere duft indstillinger, kan du købe stearinlys gør duftolier. Disse olier kommer i hver duft du kan forestille dig, fra blomstermotiver og frugt dufte til sjove kombinationer som "Winter Wonderland" eller "Summer Breeze." Nogle duftolier er hud sikker og kan også bruges til at skabe lotion og sæber, men mange mennesker føler olier lavet specielt til levende lys vil give dig de bedste resultater.

Hvis du er interesseret i at skabe aromaterapi stearinlys og ikke bekymret over udgifter til leverancer, oprette stearinlys med æteriske olier kan være en fornøjelig oplevelse. I modsætning til syntetiske duftolier, er æteriske olier fremstillet af naturlige planteekstrakter.

Dye

Stearin er normalt enten hvidt eller cremefarvet. Hvis du vil have farvede lys, skal du købe en slags farvestof, før du begynder dit projekt. Dye til levende lys kan købes i chips, blokke eller små flasker. Lidt rækker langt, så husk dette, når de beslutter, hvilken farve du vil have dit lys til at være.

Når du foretager paraffin stearinlys, er det muligt at bruge stumper af brudte farveblyanter at tilføje farve til din færdige lys. Du vil ikke få så levende farver, som hvis du havde købt stearinlys gøre farvestof, men det er en god måde at nyde sparsommelig candle gør med unge Crafters. Se LoveToKnow Stearinlys artiklen Candle Making og Crayola farveblyanter for mere information om denne teknik.

Beholder eller Mold

Beholdere til levende lys kan være noget, der er fri for revner og varmebestandig. Dette omfatter urtepotter, te kopper, drikkeglas og sylteglas. Hvis du søger for at spare penge, så tjek udvælgelsen af ​​materialer til rådighed på din lokale sparsommelighed butik eller sending butik.

Hvis du foretrækker at bruge en form for at gøre dit lys, kan du enten købe forme lavet specielt til candle gør eller oprette dine egne forme ved nyorientering materialer fra omkring dit hjem. For eksempel muffinforme, cupcake pander, og nyhedsværdi bageforme er fantastisk til at bruge i lysestøberi. Gamle mælkekartoner er også gode til levende lys, da du bare kan skære kartonen fra, når voks er hærdet.

Wick

Naturligvis er dit lys ikke kommer til at brænde uden en væge. Du kan vælge enten at købe dine væger eller gøre dem ved at følge anvisningerne i LoveToKnow Stearinlys artikel om Homemade Candle Wicks.

Køb Candle Making Supplies

Hvis du har problemer med at finde stearinlys gør leverancer lokalt, så tjek følgende online forhandlere for et bredt sortiment af ingredienser til at foretage stearinlys:

 • Discount Candle
 • CandleWic
 • Lone Star Candle Supply
 • Bitter Creek Candle Supply
 • Starla s Candle Making
 • Naturens Garden
 • Southern Scentsations
 • Aztec International