Ingredienser af Ratatouille

Ingredienser af Ratatouille

Denne store Middelhavet parabol kan tilberedes op hurtigt, hvis du har ingredienserne i ratatouille på hånden.

The Mighty Aubergine

En af de mest populære ingredienser i Middelhavet madlavning er aubergine. Skinnende og lilla, er det nemt at få øje på, men mange mennesker ikke ved, hvad de skal gøre med det. Men, behandlet med lidt kærlighed og omsorg og hvidløg og olivenolie, kan aubergine være en velsmagende supplement til din hver dag måltider.

Det spørgsmål, jeg bliver spurgt oftest om auberginer er "Er det nødvendigt at salt dem hver gang?" Hvad spørgeren henviser til, er den mystiske praksis for spredning salt på aubergine. Jeg har endda hørt, at folk suge dem i saltvand. Jeg vil sige ikke suge dem. Hvis din aubergine er særlig stort, eller hvis det virker en smule på den gamle side (du kan fortælle, fordi huden er rynket i stedet stram og det giver til let tryk i stedet for at være fast), så efter at skære det i skiver, kan du ønsker at sprede lidt salt på hver side af aubergine og lad skiver hvile i ca. ti minutter. Generelt, hvis den aubergine er fast og huden er stram og skinnende, du behøver ikke at salt dem. Hvis du gør salt dem, så husk at skylle dem ud før tilberedning.

Når du foretager ratatouille, skal du skrælle aubergine. Dette kan nemt gøres med en almindelig vegetabilsk skrællekniv. Efter peeling, klippe det så tæt på den tid, du kommer til at lave det som muligt. Når det ikke bruges, skal du sørge for at dække det og læg den i køleskabet. Dette skyldes, aubergine oxiderer temmelig hurtigt, som kartofler, og mindre tid kødet udsættes for luft mindre vil oxidere. Når du forbereder dine ingredienser af ratatouille, skære alt andet først og aubergine sidst.

Ingredienser af Ratatouille

Ved kulinariske skole, blev vi undervist to forskellige variationer af ratatouille opskrift. Faktisk, vi lærte en opskrift, men to forskellige måder at forberede det. Forskellen var i den måde de øvrige indholdsstoffer i ratatouille blev skåret. Vi fik at vide at skære det Brunoise (1/4 x 1/4 x 1/4 tomme terning), hvis vi gjorde det ratatouille som en del af en appetitvækker. Men da dette er en irriterende snit selv for professionelle kokke, foreslår jeg du bruger macédoine snit, hvilket er omkring en fjerdedel af en tomme terning. Hvis du vil, kan du skære ingredieants af ratatouille i halve tommer terninger. Så længe alle brikkerne er mere eller mindre ensartet, du er okay.

Du skal bruge følgende ingredienser til ratatouille: (denne opskrift gør omkring 5 portioner)

 • 1/4 pund aubergine
 • 1/4 pund zucchini
 • 1/4 pund løg
 • 1 grøn peber
 • 1 rød peber
 • 1/2 pund tomater, kernehus og podet
 • 3 ounce olivenolie
 • 2 spsk hakket persille
 • 4 fed hvidløg hakket
 • 1 laurbærblad
 • Et strejf af timian
 • Salt og peber efter smag

Vejledning

 1. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit.
 2. Skær alle ingredienserne i din ratatouille i 1/2 tommer terninger.
 3. Til core tomaterne, det er nemmest at skære tomaterne i kvarte. Derefter skæres ud centrene af tomater, fjerne frøene. Derefter skæres tomaterne i flade kvadrater.
 4. Du skal bruge enten en stegepande, der kan dækkes og sættes i ovnen eller en bradepande. Da denne opskrift kokke på 325 grader, næsten enhver stegning pan du har vil arbejde. Men hvis du er bekymret for din pande sættes i ovnen, kan du sauter dine ingredienser og læg dem i en bradepande.
 5. Sæt nogle olivenolie i panden og få det varmt over medium varme.
 6. Sauter dine aubergine indtil halvdelen kogte og fjerne fra panden.
 7. Gør det samme med zucchini, derefter løg og peberfrugter, indtil halvdelen kogte.
 8. Tilsæt hvidløg.
 9. Put alle ingredienserne i et fyrfad og dække og kog i ovnen indtil de er møre, cirka 30 minutter. Hvis ratatouille er for våd, koge det afsløret, indtil det er den rigtige konsistens.