Ingeniørfirmaet og Engineer Rådgivning

Ingeniørfirmaet og Engineer Rådgivning


Den ingeniørvirksomhed og ingeniør rådgivning specialist kan arbejde sammen om at hjælpe med at udføre mere effektivt og samtidig spare penge i det lange løb.

Ingeniørfirmaet

Et ingeniørfirma fokuserer på at bruge tekniske færdigheder til at løse problemer og skabe omkostningseffektive løsninger til deres kunder. Når du lejer et ingeniørfirma til at arbejde for dig, søge efter en virksomhed, der ser på mere end blot den aktuelle opgave. De skal være i stand til at analysere den fulde situation.

Tekniske færdigheder omfatter mere end løse problemer. Det er en involveret proces, der omfatter gennemgang situationer, analysere problemet, der kommer op med en løsning, og forsøger at forudsige eventuelle uforudsete problemer, der kan opstå. På grund af kompleksiteten af ​​denne multi-trins proces, mange ingeniørvirksomheder også tjene som et konsulentfirma til at være bedre forberedt på projektet de er ved at acceptere.

Hvad er ingeniør

For at forstå, hvad de skal kigge efter i at ansætte en ingeniør, det hjælper at vide, hvad en ingeniør gør. Kig rundt på al den teknologi og bekvemmeligheder i dit hjem eller kontor. Du kan takke en ingeniør for disse moderne kreationer. En ingeniør er en person, der er professionelt uddannet til at løse tekniske problemer ved hjælp af kreativitet, avanceret teknologi, videnskabelig viden og problemløsning færdigheder. Han har ofte en grad fra et godkendt universitet i et af de mange områder af teknik.

At være en ingeniør er en kompleks karriere. Hans mål er at tage en forskerens opdragsgivere og anvende dem på daglig brug for at skabe og design, for eksempel, bygninger, køretøjer, robotter og computere.

De typer af ingeniører spænder fra:

  • Aerospace ingeniører
  • Kemiske ingeniører
  • Civil ingeniører
  • Elektriske ingeniører
  • Mekaniske ingeniører
  • Strukturelle ingeniører

Dette er blot et udsnit af de store områder af teknik.

Inden leje ingeniørfirmaet og ingeniør rådgivning, at du har indsnævret hvilken type ingeniør, du har brug for at leje. Nogle har specialiseret sig i bestemte områder, mens andre virksomheder kan tilbyde et bredere spektrum af tekniske eksperter.

Consulting Engineer

Der er ingeniører, hvis disciplin fokuserer primært på rådgivning. Hvis du vil have en ekstern part til at vurdere din situation og tjene som rådgiver, specialist eller leder, overveje at finde en rådgivende ingeniør til at hjælpe dig.

Mange virksomheder hyre en konsulent til at hjælpe spare både tid og penge, især når du ansætter en person, hvis speciale er i et bestemt område. Overvej at skrive brugen af ​​en konsulent i din forretningsplan, hvis du føler, du får brug for en i den nærmeste fremtid.

Ingeniørfirmaet og Engineer Rådgivning

En ingeniør kan rådgive dig på mange forskellige områder. Før ansætte en konsulent, skal du vide, hvilket område eller områder, han har specialiseret sig i, og hvor han har de fleste af hans erfaring.

Ikke alle ingeniører dobbelt som konsulenter, så gør din forskning. For enklere, dagligdags job, kan en detaljeret høring ikke være nødvendig. Men hvis du tager på et stort projekt og bruge tusindvis af dollars, overveje at leje en virksomhed, der både vil konsultere din virksomhed i, hvad der skal foretages, samt rette dem ændringer.

Jobs i en Engineering konsulent

En ingeniør konsulent bærer mange hatte. En opgave for en ingeniør konsulent er at estimere den tid og koste det vil tage at enten oprette et projekt fra bunden, reparere noget eller forbedre en eksisterende struktur. Hans mål er at:

  • Identificer problemet
  • Forstå, hvad der brudt, og hvordan det kan fastgøres
  • Fortolke de begrænsninger ingeniørerne vil komme på tværs før tid, såsom vinkler, placering, vejr, bygningsreglementer, design limitiation grund af naturlige faktorer (såsom jordskælv eller flodslette)
  • Design en plan for at løse problemet ved hjælp af de mindst ressourcer og nødvendige tid, samtidig med at det omkostningseffektivt

Design & Udarbejdelse

Hvis du starter fra bunden (såsom at opbygge en parkeringsplads rampe), vil en ingeniør nødt til at komme op med et design for projektet ved hjælp af rummet og budget givet. Når designet er aftalt, er næste skridt er at udarbejde det. Flere ingeniører bruger en computer assisteret tegning (CAD) tredimensionel model, der tillader simulering og analyse.

Din Engineer

Når leje din ingeniør, forstå, hvilken type tjenester, du har brug for. For eksempel en maskiningeniør vil arbejde på maskiner, mens en elektrisk ingeniør specialiseret i ledningsføring din bygning.

Før færdiggørelsen din kontrakt med ingeniørfirmaet og ingeniør konsulentfirma, interview flere virksomheder til at sammenligne omkostninger, tidslinjer og services. Se tidligere netværk, du har gjort for henvisninger. Kig efter en virksomhed, der tilbyder god kundeservice.