Ingen tid til motion? 3 tricks til at forbrænde flere kalorier

Der er ingen erstatning for regelmæssig træning, men nogle dage du bare ikke har tid. Den gode nyhed er, at du ikke er dømt til at pakke på ekstra pounds bare fordi motion ikke altid passer ind i din tidsplan. Selv små mængder af fysisk aktivitet tilføje op, når du gentage dem hele dagen. Plus, kan øge dit stofskifte med de rigtige fødevarer hjælper med at beskytte din krop - eller endda tabe sig - når gymnastiksalen er ikke en mulighed den dag.

Skælde

Du kender de mennesker, der synes at spise, hvad de vil, aldrig arbejde ud og alligevel ikke få et pund? De kan fidgeting fedt væk. Ifølge en række nyere undersøgelser, folk, der deltager i spontan fysisk aktivitet - ellers kendt som fidgeting - tendens til at veje mindre og er mindre tilbøjelige til at tage på over tid. For at rev op din kalorie brænde, skal du trykke fingrene på skrivebordet, mens du taler i telefon, vrikke dine fødder, mens du skriver eller skifte positioner i sædet med få minutters mellemrum. Selv om de fleste fidgeters genetisk er disponeret for at bevæge sig mere end deres stillesiddende kolleger, kan du træne dig selv til at jiggle ud de ekstra kalorier i stedet for at sidde stille.

Ingen tid til motion?  3 tricks til at forbrænde flere kalorier

Find Undskyldninger to Walk

Mens den gennemsnitlige supermarked shopper kan cirkel parkeringspladsen flere gange i håb om at lande en up-front stedet, bruge disse minutter til at flytte dine ben er et bedre valg for dit stofskifte. Kør lige til det fjerneste sted fra hoveddøren, og gå rask tværs af partiet. Hvis butikken er kun et par gader fra dit hjem, overveje en nødlanding på vand bilen helt og lade dine egne ben få dig der.

Også, ikke falde i den fælde at tage elevatoren eller rulletrappen til at gå op eller ned et par etager. Opsøge trappen i stedet for at brænde flere kalorier og hjælpe med at forme dine ben og bagdel, så godt.

Ingen tid til motion?  3 tricks til at forbrænde flere kalorier

VIL længere ben og mindre HIPS? Lær hvordan du kan forme kroppen uden en skalpel!

Metabolisme-styrke Foods

Mens alle fødevarer bidrager til dit daglige kalorieindtag, vil nogle ophøje dit stofskifte i korte perioder. Koffein er et eksempel. Mens eksperterne er ikke sikker på præcis, hvordan det fungerer, koffein hjælper din krop forbrænder kalorier hurtigere og har en termogen effekt, hvilket betyder at det hæver din basale kropstemperatur. Kaffe, grøn te og sort te er alle sunde koffeinholdige muligheder, men det er vigtigt ikke at indlæse disse drikkevarer med fløde, sukker eller aromatiseret sirup - tilføjer ekstra kalorier vil ophæve eventuelle brændende effekter.

Hvis du kan lide det varmt, drys chili peber flager på supper, salater og pasta, eller skær nogle jalapenos, Habaneros eller thailandske chili og bruge dem til pynt. Varmen kommer fra et stof kaldet capsaicin, som tilbyder en midlertidig stigning i kalorieindhold brænding.

Selvfølgelig vil ingen taktik gøre op for dårlige spisevaner. Hvis du er seriøs omkring vægtkontrol, spise fornuftige portionsstørrelser og give afkald på fastfood og sukkerholdige læskedrikke. Spise en afbalanceret kost af frugt, grøntsager, fuldkorn og magre proteiner er den bedste måde at holde tynd.