Ingen Impact Motion

Ingen Impact Motion

Ingen indvirkning øvelse kan være en god måde at komme i form uden at påvirke dine led. Denne artikel vil diskutere fordele og konsekvenser af at udøve uden virkning.

Hvad er ingen påvirkning Motion?

Ingen indvirkning øvelse er præcis, hvad det lyder som. Enhver øvelse, der ikke forårsager skurrende effekt på leddene betragtes som en øvelse uden effekt. For eksempel er en vægtbærende motion som spadsereture betragtes som lav effekt, en mere skurrende motion som løb anses for høj effekt og dybt vand walking ved hjælp af en flotation bælte betragtet nogen effekt.

Fordele

Motion uden virkning har en række fordele for kroppen, at du ikke vil finde med lav, moderat eller høj effekt motion. Da denne type øvelse er skånsom på kroppen, det giver mange, der ikke er i stand til at modstå selv lav til moderat effekt på stadig få motion. Bortset fra kroppen beskytter kapacitet denne type øvelse, det giver de samme fordele som andre, højere former for motion herunder påvirkning:

 • Øget kardiovaskulær kapacitet og styrke
 • Forbedret muskelstyrke og udholdenhed
 • Forbedret muskeltonus
 • Øget stofskifte
 • Forbedret energi

Hvem kan drage fordel?

Mens alle kan drage fordel af ingen indvirkning øvelse kan visse befolkningsgrupper finder, at dette er den bedste måde at få motion, de har brug for. Disse populationer omfatter:

 • De ældre
 • Den fede
 • De, der er ekstremt inaktive
 • Dem med ledskader
 • Mennesker med osteoporose
 • Mennesker med diabetisk neuropati
 • Gravide kvinder
 • Folk, der er rehabilitering efter operation, sygdom eller skade

Det er vigtigt, hvis du har en af ​​de ovennævnte betingelser, du taler med din personlige sundhedspleje udbyder, før du foretage et træningsprogram.

Eksempler på Motion, der ikke har Impact

Der er en række øvelser med nogen indvirkning, som du kan prøve.

Aquatic Motion

Aquatic motion er mere end bare svømning. Der er mange øvelser, du kan udføre i en swimmingpool, der kan begrænse virkningerne. For eksempel vand walking bruger opdrift af vand for at fjerne al indflydelse på din kroppens led, men stadig giver dig mulighed for at udøve aerobt og styrke dine muskler. Spørg din lokale motionscenter eller pool at lære mere om akvatiske øvelser, der er tilgængelige i dit område.

Yoga

Yoga består af strækøvelser, der også kan bidrage til at styrke og tone dine muskler. Yoga giver en række fordele, herunder øget styrke, forbedret stabilitet, forbedret hjerte-kar-sundhed og stresshåndtering. Spørg din lokale sportsklub eller yoga studio for at finde en begyndende yoga klasse, der passer til dine behov og mål.

Chair Aerobics

Siddende øvelser, også kendt som stol aerobic, blev oprindeligt udviklet til diabetespatienter, der var ude af stand til at opretholde den traditionelle lav effekt motion. Siddende øvelser kan hjælpe dig med at udøve hele din krop gennem en række målrettede og rytmiske øvelser. Disse øvelser kan bruges til at forbedre den generelle kondition, kondition, styrke og fleksibilitet. DiabetesInControl.com tilbyder et komplet sæt af siddende øvelser for en fuld legeme træning.

Cykling / Roning

Hvis du gerne vil prøve en mere anstrengende ikke-impact motion, så cykling og roning er begge fremragende muligheder. Cycling kan ske på en hvilken som helst type af en cykel eller på en stationær cyklus. Liggende stationære cykler tilbyder en blidere løsning for dem med fælles problemstillinger.

Roning maskiner (eller roning en båd) er en anstrengende aktivitet ikke-effekt, som giver ikke kun en hjerte-kar-træning, men giver dig også mulighed for at arbejde mange af kroppens store muskelgrupper, som du ror.

Isometrics

Isometriske øvelser indebærer ordregivende og frigive dine muskelgrupper. Når muskel gruppe er indgået, er det holdt indtil træthed er opnået. For eksempel, når bodybuildere finde en muskuløs positur, er de bruger isometriske øvelser.

En af de bedste dele om isometriske øvelser er, at du kan gøre dem overalt. For eksempel, hvis du sidder og ser fjernsyn, kan du stramme din mave muskler og holde dem, indtil de er trætte. Dette styrker musklerne. SportsFitnessAdvisor.com tilbyder en isometrisk øvelse træning.

Ikke-effekt Pilates

Ikke-effekt Pilates fokuserer på gode arbejdsstillinger og bruger yoga-type øvelser for at styrke og tone muskler. Mange lokale fitnesscentre tilbyder Pilates klasser og flere kan være ikke-effekt Pilates. Spørg din lokale træningscenter for at finde ud af, om der er klasser, der er rigtige for dig.

Konklusion

Motion behøver ikke at påvirke dine led og knogler for at være effektiv. Hvis denne type øvelse lyder rigtigt for dig, skal du kontakte din personlige læge, og derefter lave en aftale med et fitnesscenter professionel, der kan vise dig, hvordan du udnytter med ringe eller ingen virkning.