Ingen Fejl Skilsmisse stater

Ingen Fejl Skilsmisse stater

Ingen fejl skilsmisse stater tillader et par at lovligt afslutte deres ægteskab uden hverken person, der har til at bevise den anden begået en uretmæssig handling. Denne indstilling er tilgængelig for par i alle dele af USA.

Ingen fejl Skilsmisse stater: Grunde til skilsmisse

I tilfælde, hvor en person indgiver en uden skyld skilsmisse, han eller hun ikke behøver at opstille specifikke grunde, som i tilfælde af en fejl skilsmisse. Den person, arkivering papirerne kun behøver at angive, at ægteskabet er gået. Udtryk som "uforenelige forskelle" eller "uforenelighed" bruges til at vise, at parret ikke kan komme sammen og ikke længere ønsker at være gift.

Living Apart og uden skyld Skilsmisse

Simpelthen fordi et par har besluttet at anmode retten om en uden skyld skilsmisse, betyder det ikke, at de kun behøver at underskrive papirerne og sagen er afsluttet. Hver stat fastsætter sine egne regler om skilsmisse. I nogle tilfælde er parret skal leve adskilt i et bestemt tidsrum, før de kan blive skilt.

Følgende stater har sat tid, at et par skal leve adskilt før en uden skyld skilsmisse vil blive ydet:

Adskillelse Før Skilsmisse (hvor angivet)
Stat Længde på Separation
Alabama 2 år
Arkansas 18 måneder
Connecticut 18 måneder
District of Columbia 6 måneder
Hawaii 2 år
Idaho 5 år
Illinois 2 år
Louisiana 6 måneder
Maryland 1 år
Minnesota 6 måneder
Nevada 1 år
New Jersey 18 måneder
New York 1 år
North Carolina 1 år
Ohio 1 år
Pennsylvania 2 år
Rhode Island 3 år
South Carolina 1 år
Tennessee 2 år
Texas 3 år
Utah 3 år
Vermont 6 måneder
Virginia 1 år
West Virginia 1 år

Der kan være særlige regler, der gælder for uden skyld skilsmisse i forskellige dele af landet. For eksempel i Tennessee, en skilsmisse vil kun blive indrømmet på grund af separation til et barnløst par. Par med børn har mulighed for at bede om en fejl-baseret skilsmisse i stedet. I Virginia, kan adskillelsen kravet etårige reduceres til seks måneder for par, der ikke har børn.

Hvorfor vælge en Fejl Skilsmisse

I nogle stater, kan en person, der søger en skilsmisse ansøge om en fejl-baserede man i stedet for en uden skyld skilsmisse, selv om alle dele af landet er uden skyld skilsmisse stater. En person, der overvejer denne mulighed bør rådføre sig med en advokat for at finde ud af, om det er til deres fordel at gøre det.

I ikke-community ejendom stater, kan det være fornuftigt at forsøge at vise, at den anden person er skyld, hvis det betyder en større skilsmissen. Hver persons adfærd ikke nødvendigvis betragtes, når de foretager bestemmelser om ejendom division og underholdsbidrag. I stater, hvor det kan være multipliceret i, skal du opsøge juridisk ekspertrådgivning inden der træffes afgørelse om, hvilken vej at indgive skilsmisse.

En anden grund til, at en person måske ønsker at vælge en fejl skilsmisse over en uden skyld er, at han ikke ønsker at vente ud adskillelsen periode, før de kan afslutte ægteskabet. Såfremt en eller begge folk ønsker at få sagen løst hurtigt, at vælge en fejl skilsmisse (hvor det er muligt under ingen fejl skilsmisse stater), kan give mening.