Ingen Egg Pasta

Ingen Egg Pasta


For veganere, at finde nogen æg pasta er afgørende. Veganere spiser ingen animalske produkter overhovedet. Heldigvis er der mange opskrifter til at hjælpe.

Er alle Pasta indeholde æg?

Ifølge National Pasta Association, ikke alle pasta indeholder æg. Du kan finde nogen æg pasta ved at læse producentens ingredienser på kassen. FDA kræver fødevareproducenter at anføre alle ingredienser på emballagen, således kontrollere, at først. For pasta at være en "æg" pasta, skal den indeholde lidt over fem procent af æg vægt, der skal betragtes som et æg noodle pasta.

Pasta / Egg Debat

Æg og æggeblommer i pasta har længe været en debat, især når det kommer til vores sundhed og kolesteroltal. Ud over dette, kan vegetarer, der vælger at springe æg i deres kost forveksles for sent, især når det kommer til reklamer.

Mange pasta producenter hævder deres hvede og andre kornprodukter pasta er dit bedste valg, når du vælger pasta. Selvom det kan være rigtigt, nogle af disse hele korn pasta gør indeholde æg. Før du vælger nogen form for pasta, der har vundet dig over af en stor reklame, læse etiketten først.

Hvor finder FRISKE æggepasta Opskrifter

Du kan lave frisk ingen æg pasta ret hjemme, og det er nemt at gøre. VegeYum, tilbyder en stor ingen æg pasta opskrift, der bruger semulje mel, regelmæssig mel, olivenolie og vand. Denne opskrift kan anvendes både i en pasta maskine eller håndrullede og hånd-cut metoder.

Leder du efter nogle ingen æg veggie pasta?

Food.com tilbyder en stor glutenfri pasta. For at gøre denne opskrift med ingen æg, blot bruge olivenolie i stedet for æggehvider til en stor smagning pasta og server med din favorit sauce eller ost.

Andre typer af No Egg Pasta

Mange typer af orientalske pasta og nudler indeholder ingen æg, men nogle gør. Mange af deres pasta og noodle-type fortid er lavet af hvedemel og durum semulje. Andre bruger rismel, bønner, tofu, og endda nødder at gøre pasta. Asiatiske pasta er også berømt for at tilføje grøntsagssaft til deres pasta før tørring og forsendelse til markedet. Tjek din lokale asiatiske supermarked og læse ingredienserne at finde stor ingen æg pasta fra Korea, Thailand, Indonesien, Vietnam og Filippinerne.

Skipping Æg

Mange websites som Mercy for Animals giver stor information til veganere og vegetarer, der ønsker at styre fri af æg og fødevarer fremstillet med æg.

Restauranter som The Vegetarian House springe æggene i de fleste af deres opskrifter. Som med andre vegetariske restauranter, de tilbyder et bredt udvalg af fødevarer og ingen æg pasta fra hele verden.

For kogebøger, prøv Maureen Inwood førende ægudtagning at finde velsmagende og fristende ingen æg pasta og andre opskrifter.

Skipping ægget i din kost betyder ikke dine smagsløg nødt til at lide. Kig efter nogen æg pasta i dit supermarked, på asiatiske supermarkeder, så prøv en æg-mindre pasta opskrift eller besøge en vegetarisk restaurant, der har specialiseret sig i ovenstående ægget. At finde, forberedelse, og spise lækre pasta uden æg er nemmere end du tror!