Ingen Closing Omkostninger refinansiere

Ingen Closing Omkostninger refinansiere

En pant refinansiere opstår, når du får et nyt realkreditlån til at betale din gamle. Normalt resulterer dette i din betaler en lavere rente eller ændrer andre vilkår i dit realkreditlån i vilkår, der er gunstigere for dig. Et nej afsluttende omkostninger refinansiere realkreditlån er en type refinansiering, der ikke kræver låntageren at betale lukke omkostninger.

Afsluttende omkostninger til refinansiering

Afsluttende omkostninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Vurdering gebyrer
 • Survey omkostninger
 • Kredit check afgifter
 • Broker gebyrer
 • Lån stiftelsesprovisioner
 • Deed transfersummer eller skatter
 • Titel eftersøgningsudgifterne

Afhængigt af långiver og hvor længe siden du har fået din oprindelige realkreditlån, er der en chance for, at ikke alle disse gebyrer vil blive opkrævet i en refinansiering. For eksempel, hvis du refinansiere gennem dit samme pant långiver, kan du ikke brug for en ny undersøgelse.

Ifølge Federal Reserve, er der to hovedtyper af refinansiering, der ikke involverer lukke omkostninger:

 • Långiver betaler omkostninger: I denne type refinansiering, långiver (dvs. pant selskab) betaler alle lukke omkostninger, normalt resulterer i at låntager betaler en højere rente.
 • "Rullede ind": I denne type refinansiering, långiver tilføjer samlede afsluttende omkostninger til lånet hovedstol, hvilket resulterer i at låntager betale renter på lukning omkostninger for livet af lånet. Dette arrangement er ikke en bogstavelig "ingen afsluttende omkostninger" refinansiere fordi låntagere med tiden afvikle betale lukke omkostninger.

Der er fordele og ulemper ved begge typer af refinansiering; den type, der er rigtige for dig, afhænger af din situation.

Långivere, der tilbyder Refinansiering uden at lukke Omkostninger

Siden krisen i 2008 boliger, der er få nogen afsluttende omkostninger pant refinansiere muligheder. Zillow, at mange långivere ikke reklamerer for deres ingen afsluttende omkostninger muligheder og på grund af dette, er det værd at kontakte en långiver direkte at se, om de har denne type program.

Hver långiver etablerer individuelle kvalifikationskrav. Låntagere skal udfylde og indsende en ansøgning, på hvilket tidspunkt långiver bestemmer, om låntager kvalificerer.

Nogle långivere stadig annoncere ingen afsluttende omkostninger refinansiere programmer:

 • US Bank: Denne långiver tilbyder en "Smart refinansiere" valgmulighed, der ikke omfatter lukke omkostninger. Låntagere heller ikke betale point, gebyrer eller opkaldsoprindelse omkostninger, og kan få en fast rente. Dette produkt er til rådighed for boligejere, der skylder mindre end $ 150000 på deres hjem.
 • Fremont Bank: Denne bank tilbyder borgere i Californien en refinansiering pakke med en ingen afsluttende omkostninger mulighed. Renterne begynder ved 3,375%.
 • DNJ Gateway Bank: Denne North Carolina-baserede selskab tilbyder ingen afsluttende omkostninger refinansiering lån til beboere i flere stater, herunder North og South Carolina, Georgia, Virginia, og Tennessee. Låntagerne kan refinansiere hver gang renten falder, hver gang ikke betaler lukke omkostninger. Der er ingen grænse for, hvor meget en ejer kan skylder på deres hjem og priser kan være så lav som 4,75%.
 • Mortgage Warehouse: Dette selskab tilbyder en refinansiering løsning, hvor det betaler alle titel, vurdering og tredjeparts gebyrer, hvilket resulterer i en ingen afsluttende omkostninger refinansiere. Beboere i Indiana, Florida, og Kentucky kan bruge dette selskab. Selskabet anfører, at den ikke har højere renter på sine refinansieringstransaktioner realkreditlån, men at det normalt kræver et lån beløb på $ 180,000 minimum.

Hvis du ikke opfylder betingelserne

Hvis en refinansiering långiver benægter dig til en gratis refinansiere, kan du vælge at rulle dine afsluttende omkostninger i princippet om dit lån, som forklaret tidligere. En anden mulighed er dog at få en traditionel refinansiering, hvor du betaler lukke omkostninger.

Du kan også overveje at arbejde med et realkreditlån mægler, hvis du har problemer med at finde en passende lån produkt. En pant mægler kan søge markedet for dig at finde produkter, som du kvalificere sig.

Refinansiering dit lån

Beslutningen om at refinansiere er en personlig én baseret på, hvor lang tid du har til hensigt at bo i dit hjem, hvor meget du kan spare på lukke omkostninger, og om det er muligt for dig at spare penge på din månedlige betalinger. Sørg altid for, at du forstår alle lånevilkår, før du ændrer dit realkreditlån.