Infertilitet: IVF - In vitro-befrugtning Tips

Etiske og moralske spørgsmål i forbindelse med in vitro-befrugtning

Brugen af ​​hjælpemidler reproduktionsteknologi er mere end blot et spørgsmål om medicinsk behandling og undfangelse. Der er også etiske og moralske dilemmaer, der kan være en del af denne proces, som kan indbefatte, men er ikke begrænset til:

 1. Skæbne af eventuelle gemte embryoner bør et par skilsmisse - er embryoet ejendom eller en person. Hvem kan gøre krav på embryo eller afgøre, om det at der destrueres eller opbevares i frossen stasis?
 2. Rettigheder sæd eller æg donor - nogle stater love omfatter, at donorerne ikke har forældremyndigheden, men dette er ikke så klart afgrænset i andre stater.
 3. Destruktion af resterende embryoner - er vi i virkeligheden myrde børn? Nogle religiøse overbevisninger føler, at vi tager et barns liv, i stedet for en potentiel væsen.
 4. Selektiv reduktion i tilfælde af flere succesfulde implantater - selektiv abort af et foster eller mere end ét foster, for at fremme en mere vellykket resultat for de resterende fostre, ses det samme som destruktion af resterende embryoner. Nogle mener, at et barn begynder ved undfangelsen stedet ved fødslen.
 5. Religiøs moral med hensyn til anvendelsen af ​​hjælpemidler reproduktionsteknologi (ART) - de katolske læresætninger specifikt begrænse brugen af ​​ART, såsom IVF. Den Donum Vitae, at indtrængen af ​​andre end en mand og hans ægtefælle i frembringelsen af ​​et barn er umoralsk, hvilket udelukker donorsæd og æg, og fertilitetsbehandling for at fremme undfangelse.

Ud over de fysiske aspekter af in vitro-befrugtning, er der også de sociale og moralske aspekter, som nogle føler skal overvejes, når han træffer sin afgørelse at skabe et barn ved hjælp af et reagensglas

Risici og komplikationer in vitro-befrugtning

Som med enhver medicinsk behandling eller procedure, der er potentielle risici og komplikationer. Det gælder for in vitro-befrugtning, som har sine egne særlige risici, der kan omfatte:

 1. Fertilitetsmedicin bivirkninger - injicerbare medicin kan forårsage ømhed, injektionsstedet infektion, hævelse eller lokaliseret allergisk reaktion. Oral medicin kan bidrage til vægtøgning, kvalme, oppustethed, humørsvingninger, brystspænding og hovedpine.
 2. Æggestokkene Hyper-stimulation syndrom - en reaktion relateret til overdreven forøgelse af østrogen niveauer og hormonet gives til modnes æggene til høst, hvilket resulterer i: væske i bughulen, blodpropper i store blodkar, hævelse af æggestokkene, som har risiko for at briste eller vridning.
 3. Æg hentning Risici - siden anæstesi, generel IV sedation og en nål bruges til hentning, bedøvende reaktion, infektion på nålens insertionssted, blødning, skader på tilstødende indre organer og ardannelse er risici ved proceduren.
 4. Sperm Indsamling og Forberedelse Effects - det er en stressende tid for manden, der kan have erektil problemer eller endda ændringer i sædkvalitet i reaktion på stress.
 5. Embryo Transfer Side Effects - efter embryo implantation, kan kvinden opleve vaginal tørhed, PMS symptomer som oppustethed og ømme bryster, depression eller humørsvingninger, som kan være et resultat af de hormoner, der administreres for at forberede æggestokkene og livmoderen til befrugtning proces.
 6. Psykiske symptomer - infertilitet er stressende i sig selv. Tilføj til dette, kan de belastninger relateret til kemikalier, fysiske evalueringer og behandlinger, og angst eller depression medføre, udover at sove abnormaliteter, spændinger i forholdet og stress-relateret sygdom.

I erkendelse af de potentielle risici og komplikationer forbundet med IVF vil hjælpe dig med bedre forberede processen og de potentielle bivirkninger.

Hvordan Reagensglasbefrugtning sker

Når en kvinde eller par, og frugtbarhed specialist bestemme, at in vitro-befrugtning er behandling af valg, der er flere trin, der skal tages for at fremme den største chance for succes.

De primære trin i in vitro-befrugtning omfatter:

1. Rådgivning - du vil diskutere IVF proces, risici og fordele, og resultat mål. Behandling samtykker vil blive underskrevet, og som kan omfatte samtykker til IVF og ægoplægning, mikroinsemination, nedfrysning af de resulterende embryoner og psykologisk behandling / evaluering.

2. sædanalyse - sædprøver vil blive analyseret til: volumen og konsekvent, sædkvalitet, motilitet, struktur og overlevelsesevne

3. Test - herunder ultralyd og hormon niveauer til at etablere baseline uterus og hormonelle status, for synkronisering af din IVF-cyklus

4. Fertilitetsmedicin - hormoner vil blive leveret til kvinden, stimulere ægproduktionen, herunder superovulation, hvor æggestokkene producerer mere end ét æg i løbet af en cyklus. En større antal æg øger chancerne for en vellykket IVF. Narkotika vil blive tilføjet på forskellige tidspunkter i løbet af IVF-cyklus, for at forberede livmoderen til implantation, fremmer æg og follikeludvikling, og støtte i æg hentning eller høst.

5. ægudtagning - spise eller drikke noget 8 timer før din hentning. Ultralyd bruges til at guide kanylen da den går ind i æggestokkene til høst gennem vaginal væg.

6. Befrugtning - koncentreret sæd indføres til dine æg i en petriskål eller reagensglas

7. Overførsel - med anvendelse af en speculum, proceduren svarer til en celleprøve. En ultralyd guider placering af embryoner inde i uteris.

Trinene relateret til IVF er temmelig ensartet, uanset Fertilitetsklinikken at bruge på grund af den sekventielle natur af den menneskelige krop i form af fertilitet. Efter retningslinjer og instrukser fra din frugtbarhed specialist, vil bidrage til at fremme positive resultater efter IVF.

Definition Reagensglasbefrugtning

Processen med Reagensglasbefrugtning blev oprindeligt bragt til ære ved oprettelsen af ​​verdens første "reagensglas baby" - et gennembrud i hjælpemidler reproduktiv teknologi, også kaldet ART, der har hjulpet mange mennesker opnå graviditet og fødsel, når andre fertilitet behandlingsmuligheder vist sig at være ineffektiv.

Den IVF blev først udviklet af Embryologist, Dr. Edwards og gynækolog Dr. Steptoe, i England i 1978, for at hjælpe par, der var ude af stand til at få børn, ved naturlig befrugtning, på grund af fertilitetsproblemer, som ikke kunne overvindes med traditionelle behandlinger .

Udtrykket "in vitro" betyder "uden den levende krop", og blev oprindeligt omtalt som in vitro-befrugtning - pre-embryonale overførsel, eller IVF-ET, at henvise til den fase af celle udvikling på tidspunktet for implantation i kvindens livmoder.

Rolle in vitro befrugtning i Fertilitetsklinikker

Der er mange årsager til barnløshed, herunder hormonelle problemer, strukturelle eller mekaniske problemer og medicinske tilstande. Der er også mange forskellige behandlinger til rådighed, for at løse de specifikke årsager til barnløshed, såsom hormonbehandling eller kirurgisk korrektion af strukturelle anomalier.

In vitro befrugtning - IVF - er en type af infertilitet behandling, men det er ikke en første linie behandling. Din frugtbarhed specialist vil prøve andre mindre invasive og billigere muligheder, før du vælger IVF, da mange årsager til barnløshed kan overvindes med andre behandlingsmuligheder.

IVF er bedst til de situationer, hvor en kvinde forsøger at blive gravide og intrauterin insemination ikke er muligt eller effektivt, eller hvor det er nødvendigt donation af æg eller sæd for at fuldføre processen på grund af enten mandlig eller kvindelig fertilitet problemer inden for et par.

Alternativer til in vitro-befrugtning

Da IVF er ikke den første linje behandling for barnløshed, er der andre valgmuligheder. Nogle af disse muligheder omfatter:

 • hormonbehandling - nogle gange er det en hormonel ubalance, der forhindrer undfangelse, og korrektion af denne ubalance kan resultere i vellykket graviditet
 • kirurgisk indgreb - hvis strukturproblemer, såsom blokerede æggeledere eller blokering af sperm kanaler, bidrager til infertilitet, kan reparation af disse reproduktive dele held fremme undfangelse
 • behandling af ydre årsager - hvis erhvervet infektion, strålebehandling for kræft eller andre eksternt produceret årsag til barnløshed er til stede, kan korrektion af disse årsager hjælpe med at korrigere infertilitet
 • lindring af medicinske tilstande - cyster på æggestokkene eller testiklerne, diabetes, hypofyse tumor eller andre medicinske tilstande kan bidrage til infertilitet og, når der korrigeres, er resultatet en vellykket graviditet og fødsel
 • rådgivning eller terapi - hvis følelsesmæssige faktorer bidrager til infertilitet, såsom frygt for fiasko, depression eller angst medfører erektil dysfunktion eller smertefuld samleje, rådgivning eller anden psykoterapi kan hjælpe med at lindre disse symptomer, og fremmer seksuel funktion og forplantningsevnen
 • andre hjælpemidler reproduktionsteknologi - intrauterin eller intratubulær insemination involverer placering af sæd direkte ind i livmoderen eller æggelederne under ægløsning.

Der er en lang række årsager til infertilitet og et tilsvarende antal behandlingsmuligheder, hvoraf mange er let tilgængelige, billige og effektive.

Omkostninger til IVF

In vitro fertilisering er afhængig af flere faktorer, herunder:

 • nogen forudgående behandling for barnløshed
 • placering af Fertilitetsklinikken og alle rejser kræves
 • tidstab på arbejde i tilknytning til udnævnelse og behandlinger
 • faktiske IVF omkostninger
 1. Selvom normalt betragtes hver for sig, flere andre behandlingsmuligheder muligvis allerede blevet prøvet, herunder kirurgisk reparation af strukturelle problemer, brug af fertilitetsmedicin og andre hjælpemidler reproduktive teknologier, såsom intrauterin insemination. Det samlede til disse behandlinger overstiger flere tusinde dollars, og kan betragtes i udgifterne til IVF procedure, da resultatet af disse behandlinger førte til IVF.
 2. Hvis rejsen er nødvendig for vurdering, aftaler og behandlinger, bør man faktor i disse omkostninger, samt, herunder: hotel, mad og transport.
 3. Tidstab fra arbejde bør også overvejes, når beregningen af ​​IVF. Da flere aftaler er nødvendige for at fuldføre processen, for kvinden, savnede arbejde er en realitet. Hvis du ikke har syg tid, betalt frihed eller familie sygeorlov, dette har en betydelig indvirkning på din indkomst.
 4. De faktiske omkostninger ved IVF er fra $ 10.000 til $ 20,000 per behandlingscyklus. Gennemsnit Succesraten hvis 35%, hvilket indikerer, det kan tage op til tre forsøg, eller mere, for at opnå undfangelse og levedygtig graviditet.

Heldigvis har forsikring hjælpe med nogle omkostninger forbundet med fertilitetsbehandling, og andre finansieringsmuligheder er tilgængelige. Tal med din Fertilitetsklinikken om omkostningerne ved din fertilitetsbehandling og måder, som du kan finansiere din infertilitet pleje.

Fertilitet Narkotika og IVF

For in vitro-befrugtning skal lykkes, skal der ydes bistand i form af fertilitetsmedicin. Disse lægemidler er designet til at stimulere og efterligne hormoner, som normalt regulerer reproduktive aktiviteter, til at kontrollere den reproduktive cyklus og fremme succes med IVF. De primære lægemidler anvendt i IVF indbefatter

- Gonadotropin (go-nad-oh-Trow-pin) hormon (GnRH) AgonistsAntagonistsGonadotropinshCGSolu-MedrolDoxycyclineProgesterone

- Progesteron tages dagligt begyndende to dage efter ægudtagning at støtte embryo i livmoderen indtil moderkagen er i stand til at gøre nok progesteron. Det tager ca. 2 måneder.

- Doxycyclin er givet til den mandlige partner under kvindens stimulation cyklus at reducere bakterier, der kan være til stede i sæd.

- Medrol er et steroid hormon givet dagligt i op til fire dage for at hjælpe pre-embryo implantation i livmodervæggen, efter overførslen embryo.

- Pregnyl, Profasi eller Novarel er taget for at hjælpe at modne æggene og forberede dem til hentning. Gonal F, Bravelle, Follistim, Pergonal og Repronex er de mest anvendte gonadotropiner og de stimulerer ægget follicle at modnes i løbet af utilstrækkelig follikeludvikling.