Infektioner, Bad Nails & Koldbrand: Hvad Nail Artists aldrig afsløre

Populære Neglesaloner er en betydelig fare for sundheden. Vedvarende sår, søm beskadiget evigt og endda finger amputation - alle disse er farer, som få mennesker kender til.

Infektioner, Bad Nails & Koldbrand: Hvad Nail Artists aldrig afsløre

Anna Cowie, 41, fra London fik svær smerte for et par måneder. Hun var gravid i syvende måned, da hun besluttede at gå til en skønhedssalon. Mislykket pedicure førte til udviklingen af ​​infektion i foden. Pedicure mester uheld skar kvindens mund, såret blev betændt og måtte opereres. Selv et halvt år senere, var såret ikke heler, og kvinden følte vrede og frustration.

Desværre er det ikke den eneste offer for salon negle service. Annas 53-årige landsmand, Kate Cassidy, besluttede at få selv akrylnegle. Meget snart, hendes virkelige negle fik hvide på grund af en svampeinfektion. Situationen blev så kompliceret, at kvinden kunne miste alle hendes negle. En 35-årig Becky Ashtons negle blev flaky efter en dårlig manicure, og defekten vil forblive indtil slutningen af ​​sit liv.

Udbredelsen af ​​negle saloner øger risikoen for skader i henhold til den generelle leder af British Association of Beauty Therapy og Kosmetologi. I dag absolut alle i Storbritannien kan åbne sådan en salon, fordi denne industri ikke er reguleret.

På grund af fraværet af denne forordning, manicurevirksomhed og pedicurists gennemføre proceduren ved hjælp af de instrumenter, som ikke undergår sterilisering, og det øger risikoen for infektioner.

Sådanne sår kan teoretisk resultere i koldbrand og endda amputation af lemmer. Eksperter rådgive kontrollere søm personens kvalifikationer og finde ud af, om der er nogen forsikring for kunder før de går til neglesalon.