Infant Milestone Chart

Infant Milestone Chart


Følg udviklingen af ​​dit barns første måneder af livet med et spædbarn milepæl diagram, der omfatter flere udviklingsmæssige milepæle. I de første syv måneder af livet, vil din baby ændre enormt, og mens ikke to babyer udvikler nøjagtig i samme takt, alle babyer gå gennem følgende ændringer, som regel i en alder af syv måneder.

Infant Milestone Chart Features

Som for udviklingsmæssige fænomener, bruge vores handy diagram til at spore følgende milepæle i løbet af dit barns første syv måneder af livet.

Hvis du har brug for hjælp at hente diagrammet, så tjek disse nyttige tips.

Infant Milestone Chart

Klik her for at se, udskrive eller downloade diagrammet!

Yderligere Child Development

For en komplet oversigt, er det nødvendigt at enten har to diagrammer (en vækstkurve og en udvikling chart), eller simpelthen at inkorporere de to til én post. Mens detaljerede højde og vægt vækst diagrammer findes, er disse baseret på gennemsnit, og dit barn kan have øjeblikke, hvor han eller hun ikke følger hendes "kurven" på vækstkurve. Tal med din læge, hvis du er bekymret; dog stabil og vedvarende vækst er, hvad du skal håbe at se i form af fysisk vækst.

Selvfølgelig dit barns udvikling i de første syv måneder på et spædbarn milepæl diagram er virkelig kun begyndelsen. Fra dette tidspunkt, vil yderligere ændringer bliver mere og mere dramatisk, såsom at lære at brødføde sig selv, kravle, gå, og at lære at tale. Som du observere dit barns daglige og ugentlige ændringer, så husk, at alle børn vokser i deres eget tempo. Støt dit barns vækst (for eksempel med stimulerende legetøj), men ikke skubbe dit barn til at gøre ting, som han eller hun er klart utilbøjelig til at gøre eller bare ikke fysisk klar til endnu.