Indvendig vs. Ydre: Lår Toning Øvelser for begge

Udformning musklerne i den indre og ydre lår gennem låret toning exerises fremmer stærke, tonet ben. Dette synes at være et vigtigt fitness mål for mange kvinder, da låret tendens til at deponere fedt lettere end mænd. Toning de indre og ydre lår kan gøres i så lidt som fire uger med engagement og hårdt arbejde. Her er et par indre og ydre lår toning øvelser, der giver resultater.

Nogle effektive indvendige lår toning øvelser omfatter:

Inner ben elevatorer

Begynd med at lægge på den ene side med hovedet hvilende på hånden for support. Overarmen skal om på gulvet. Bøj benet, der er på toppen, og bringe din fod foran den nederste ben. Din mund bør helt plantet på gulvet. Indersiden af ​​bagdelen fod skal vende loftet. Langsomt hæve din fod så højt som du kan, og samtidig undgå at holde benet lige. Hold for en optælling, derefter langsomt sænke benet tilbage til udgangsposition. Udfør omkring tre sæt af 12 reps på begge ben. Brug af en ankel vægt for ekstra modstand kan producere endnu større resultater.

Liggende Leg Vs

Begynd ved at lægge på ryggen, med armene lige og ved siden af ​​din torso for support. Løft begge ben i luften, således at de er vinkelrette på gulvet og bunden af ​​fødderne vender loftet. Wrap ankel vægte ankler for ekstra modstand. Dine fødder skal være rørende. Langsomt bringe dine ben fra hinanden, indtil du foretager en V med dine ben, derefter langsomt bringe dem sammen igen.

Anden position Plies

Dette er en ballet-inspirerede øvelse, der holder inderlår tonet og styrkes. Begynd med at stå med fødderne spredt omkring to meter fra hinanden. Peg tæerne udad i videst muligt omfang, og holde dine hænder på dine hofter. Langsomt sænke din krop mod gulvet, indtil dine knæ er i en 90 graders vinkel, og hold i en tæller. Langsomt hæve din krop tilbage til udgangsposition. Dette svarer til en squat, men fordi tæerne pegede udad, er fokus lagt mere på den indre del af låret.

Nogle effektive ydersiden af ​​låret toning øvelser omfatter:

Ydre ben elevatorer

Begynd med at lægge på din side med hovedet hvilende på hånden, og samtidig holde overarmen på gulvet. Ydersiden af ​​din top ben og fod burde være udsat loftet. Brug af en ankel vægt for ekstra modstand, langsomt hæve din øverste ben, indtil det er i en 45 graders vinkel til din nederste ben. Hold denne stilling i en optælling, og sørg for at holde benet lige. Sænk langsomt øverste ben tilbage til udgangsposition. Suppleant de to ben i tre sæt af 10 reps hver.

Hip Abduction

Denne øvelse udføres på en hip adduktion / abduktion vægt maskine. Du sidder oprejst, med benene sammen. Benene kan enten være lige eller bøjet ved knæet, afhængigt af typen af ​​maskinen. Padded vægte er på ydersiden af ​​knæene for at give resistens over for de ydre lår. Spredt Langsomt dine ben fra hinanden ved at skubbe om vægt, indtil dine ben gør en V-form. Hold for en optælling, derefter langsomt bringe dine ben sammen igen.

Holde de indre og ydre lår tonet vil give slanke, velformede ben. Det er vigtigt at arbejde begge områder på samme frekvens til at give mere ben stabilitet. Både de indre og ydre lårmuskler arbejder sammen under disse øvelser dermed holde dem både stærk vil hjælpe med at udføre disse rutiner.