Indsend dit Headshot til støbning direktører

Indsend dit Headshot til støbning direktører

En af de vigtigste ting, du skal gøre, når du starter ud en skuespillerkarriere er at sørge for, at du får din headshot til de rigtige mennesker - støbning direktører. Din headshot fungerer som dit visitkort; det er det første, hjul se på, når de vælger nogen til at spille en rolle.

Den mest effektive måde at få din headshot derude er at få en agent. Må en Google-søgning efter velrenommerede agenturer, der opererer i dit område, eller i områder, du har det godt gå til, og få deres kontaktoplysninger. Du kan også finde agenturer i telefonbøger og i materialer, der findes inden for scenekunst afsnit af din lokale boghandel. Derefter sende din headshot, sammen med et følgebrev, CV og kontaktoplysninger, til så mange agenturer som du kan. Jo flere agenturer, du sender ud til, jo flere chancer har du for en besvarelse positivt. Bare sørg for at gøre din forskning på hvert agentur - du ikke ønsker at blive offer for en svindler.

Det er også meget vigtigt at vælge en velrenommeret agent, som nogle støbning direktører limit auditions til få agenturer. De skal gennem tusinder og atter tusinder af headshots og genoptager, så det er forståeligt, hvorfor de gerne vil strømline strømmen af ​​papir, der kommer deres vej.

Når du har underskrevet med en agent, kan du læne dig tilbage og lad ham gøre arbejdet for dig. Han sender dine oplysninger til nogen og alle job, du er berettiget til. Du får også tips til at forbedre dine headshots og hvordan man laver dit CV mere tiltrækkende for støbning direktører. Når din agent lander dig en audition, skal du medbringe flere headshots med dig. Den foretrukne størrelse er 8x10; nogle støbning direktører har været kendt for at smide væk headshots, der er mindre.

Hvis du ikke kan vente på en agent til at komme tilbage til dig, eller ikke har råd til en, der er stadig nogle måder, du kan få dine headshots til støbning direktører. Publikationer som Hollywood Reporter har ofte information om åben indkaldelse auditions, hvor interesserede enkeltpersoner ikke brug for ydelser fra en agent til audition. Igen, kan du også gøre en Google-søgning efter alle åbne opkald i dit område. Websites såsom castingnetworks give medlemmerne mulighed for at uploade deres profiler for et gebyr. Disse websteder vil automatisk fortæller dig, når en åben indkaldelse gælder for din profil sker. I visse tilfælde vil du være i stand til at indsende din profil elektronisk.

Elektronisk indsendelse har en ekstra frynsegode - der er ingen grænse for antallet af billeder i din profil. Det betyder, at du kan have en anden chance for hver udseende, og forelægge et passende en til casting agent. Hvis audition kræver en faderfigur, sende i denne foto af dig selv i en golf trøje og briller.

Selvfølgelig er det altid bedst at bringe et par 8x10 headshots til audition, uanset hvor du har der i første omgang. Det viser professionalisme, og du vil være klar i tilfælde af casting direktør beder om ekstra. Held og lykke bryde ind skuespil!