Indlæg Wedding Reception huskelister

Indlæg Wedding Reception huskelisterIndlæg Wedding Reception huskelister
Indlæg Wedding Reception huskelister
Du er så travlt planlægning og nyde dit bryllup, at du ofte glemmer nogle af de post-bryllup poster på din liste (eller elementer, der skal være på din liste). Så her det går. Tjek dit indlæg bryllup liste for at se, om du har alt på det.

Transportere dine gaver

Nogle gæster kommer til at dukke op med gaver i hånden. Det betyder, at du er nødt til at gøre ordninger for de gaver til at komme fra modtagelse til dit hjem. Tildel en af ​​dine gæster "på målmanden af ​​de gaver." Tildele dem den opgave at laste op din flugt køretøj med de gaver, eller lader dem lægge gaverne i deres bil og slippe dem ud på dit hus den aften, eller når du kommer tilbage fra din bryllupsrejse.

Décor

Enhver lejede indretning skal afsættes til indsamling af sælgeren, der ejer det. Stole, borde, sengetøj, og selv vaser fra blomsterhandleren kan falde ind under denne kategori. Nogle leverandører afhente elementer fra hvor de sidder. Nogle steder, dog vil Værelset ryddet inden udgangen af ​​natten. Medmindre du ønsker at være jægeren og samler, så spørg nogen til at tage sig af at indsamle disse poster for sælger at hente den næste dag.

Sige tak

Check ind med hver af dine leverandører, før de forlader. Sig tak. Det er to ord, der går langt i at vise din påskønnelse. Hvis du føler dig så tilbøjelige, kan du også give dem en monetær tip, men du behøver ikke at gøre dette.

Hoved til Cleaners

Det er uundgåeligt. Din kjole bliver trådt på og spildt på, for at sige det mildt. Det vil få brug for en tur til renseriet for at sikre, at du får alle de pletter ud. Før er bedre end senere, så du kan bevare din kjole eller sælge den sans pletter. Dragter og ejede tuxes bør gøre turen også. Udlejede simpelthen nødt til at blive returneret, pletter og alle.

Før og efter

Før du styrter ud til din bryllupsrejse efter modtagelsen, skal du sørge for nogle af disse nøgler elementer håndteres. Det vil gøre for en mere afslappende tid, mens du honeymooning og når du vender tilbage og begynde newlywedding.