Indlæg Skilsmisse Parenting Tips

Indlæg Skilsmisse Parenting Tips


Alle forældre ved, at forældrerollen et barn er en af ​​de hårdeste, men mest givende, job på planeten. Gør din vej gennem skumle farvande forældre efter en skilsmisse er meget lettere, hvis du anvender nogle af følgende indlæg skilsmisse forældre tips.

Kommuniker klart og ærligt

Når du og din ægtefælle har besluttet at adskille, er det vigtigt at sætte sig ned med dine børn og diskutere dine planer med dem. Du ønsker at sørge for at holde kommunikationslinjerne åbne for dem og hjælpe dem til at føle komfortable stille spørgsmål og tale om deres følelser. Forklar dine børn, hvorfor du og din ægtefælle og er nu at føre særskilte husholdninger. Fremme spørgsmål og ikke undgå de hårde dem, bare sørg for at besvare dem på en måde, der passer til dit barns bestemt alder.

Ease Angst

Det er vigtigt at sikre, at dine børn forstår, at de problemer, der skyldes dit ægteskab til ende havde noget at gøre med dem. Børn ofte bebrejder sig selv for deres forældres mislykkedes ægteskab. Efter en skilsmisse, skal børn bringes til at forstå, at den måde, deres mor og far hæve dem ikke vil ændre sig. Den eneste ændring vil være deres forældre vil ikke leve sammen. Afhængigt af deres alder, kan du være i stand til at sidde ned med dem og forklare i detaljer, hvordan den nye ordning vil arbejde.

Forældre som Team

Effektiv forældre er en holdsport. Du og din ægtefælle skal danne en fælles front, når det gælder beslutninger, der skal træffes vedrørende dine børns velfærd. Collaborative Parenting efter skilsmisse og separation betyder sætte dine ægteskabelige problemer til side og koncentrere sig om at være forældre.

Holde det pænt

Under ingen omstændigheder, hverken af ​​jer skal tale dårligt om de andre foran børnene eller argumentere foran dine børn. Dette kan medføre vrede, frygt, og kan fremme eventuelle problemer børnene beskæftiger sig med som følge af skilsmissen. Hvis du skal diskutere noget, der kan blive til en uenighed, gøre det, når dine børn er ikke rundt.

Tilbring Family Time

Fordelene ved at være sammen med dine børn sammen som en hel familie enhed er enorme. Selv om dette ikke altid er muligt, at gøre en indsats er det værd, især hvis dine børn har svært ved at håndtere den nye familie arrangementer. Men det er afgørende, at du gør det klart for børnene, at tilbringe tid sammen ikke betyder, at du får sammen igen.

Må ikke overkompensere

Nogle forældre føler sig skyldige over bruddet og forsøge at gøre det op til deres børn ved at oversvømme dem med gaver eller hengive upassende opførsel. Du må ikke sænke dine forventninger fra dine børn. Det sætter scenen for problemer nede ad vejen.

Søge rådgivning

Indlæg ægteskabelige problemer kan bære over i din opdragelse. Co-Parenting med en person, som du stadig nærer negative følelser for kan beskatte både mentalt og fysisk. At tale med en rådgiver eller terapeut kan hjælpe dig effektivt at håndtere disse spørgsmål. Desuden kan din terapeut give dig tips om, hvordan man håndterer, hvad dine børn kan føle i løbet af denne tid med forandringer også.

Nyttige ressourcer

Mange forfattere har skrevet bøger om forældrerollen efter skilsmissen. Læsning, hvad eksperterne har at sige om emnet, vil hjælpe dig med at sætte tingene i perspektiv. Her er nogle bøger, du måske ønsker at købe:

  • Smart Parenting Under og efter skilsmisse: Den store guide til Making Skilsmisse nemmere på dit barn ved Peter Favaro
  • Det er ikke din skyld, Koko Bjørn: En Læs-Together Bog for forældre og små børn under skilsmisse af Vicki Lansky
  • Opbygning af en Parenting aftale der virker: Sådan Put dine børn først Når dit ægteskab ikke sidste af Mimi E. Lyster
  • Altid Far: At være en Store Fader Under og efter skilsmisse fra Paul Mandelstein
  • Vicki Lansky skilsmisse Bog til forældre: Hjælpe dine børn Cope med skilsmisse og dens eftervirkninger af Vicki Lansky

Træk vejret og Break

Dig selv, at tilpasning til større ændring er aldrig let. Giv dig selv tid til at trække vejret og forynge. Tag yoga, genopdage gamle hobbyer, og begynde at skabe et liv for dig selv som en enkelt forælder. Den gladere du er, jo mere er i stand til du er til at give en plejende og kærligt hjem til dine børn.