Indlæg Overgangsalderen Vægttab: 4 måder at kaste den pounds

Indlæg overgangsalderen vægttab kan være en god måde at sikre, at du bevare dit helbred, når du flytter ind i en ny fase i dit liv. Efter at have gået gennem overgangsalderen, mange kvinder oplever et ønske om at puste nyt liv i sig selv gennem en række forskellige processer. En af måderne at gøre dette på er at arbejde for at miste nogen overskydende vægt, at du måtte have.

Vægttabet når du er overvægtige eller svært overvægtige kan hjælpe dig til ikke kun at føle sig bedre og har mere energi, men også for at undgå visse alvorlige sundhedsmæssige betingelser og sætte dig selv ved en lavere risiko for at udvikle potentielt dødelige sygdomme og tilstande. Læs videre for et par nyttige tips om, hvordan at kaste nogle pounds efter at gå gennem overgangsalderen.

1. Walk

Hvis du har været igennem overgangsalderen, kan du opleve, at du ikke har de samme aktiviteter åbne for dig, som du gjorde, da du var yngre. Dette kan skyldes en række potentielle sundhedsmæssige faktorer og tidspunkter spørgsmål. Heldigvis intensiteten af ​​den øvelse, du får, er mindre bekymrende for vægttab end mængden af ​​motion, du får, og den regelmæssighed, hvormed du forbliver aktiv. Oprette en plan for at gå så rask som muligt mindst fire eller fem dage om ugen for at hjælpe forbrænde overskydende kalorier, og at få uden på en regelmæssig tidsplan.

2. Swim

Svømning er en glimrende øvelse for folk i alle aldre, da det hjælper til at forbrænde kalorier og holde dig aktiv, mens ikke give dig en stor gennemslagskraft bevægelse. Dette kan hjælpe til at bevare skrøbelige knogler og led. Hvis du er efter overgangsalderen, kan dette være et vigtigt anliggende for dig. Holde dine knogler og led sunde er en god ting at huske på, mens du tabe. Svømning kan hjælpe dig med at tabe sig og engagere sig i en solo eller gruppe aktivitet, afhængigt af dine præferencer.

3. at overvåge din kost

Overgangsalderen er en god mulighed for at flytte fokus i dit liv på andre måder udover motion. En af disse, der kan hjælpe dit helbred og din vægt er den mad, du spiser. Vær omhyggelig med at fortsætte med at få en god blanding af næringsstoffer i hele din daglige kost. Undgå fødevarer, der har et højt natrium, fedt eller kolesterol, og spise dem kun i moderate mængder.

4. Watch fødeindtagelse

Ud over de fødevarer, du spiser, bør du også overveje at justere den samlede mængde mad, du spiser. Som din hormonbalance skift, kan du opleve, at din krop kræver mindre mad, end det gjorde tidligere. Tag dette som en cue til at spise mindre portioner og begrænse mængden af ​​mellemmåltider, som du gør i mellem måltiderne. Begge disse vil hjælpe dig med at tabe nogle vægt, og vil sikre, at du bo trim og sund efter at gå gennem overgangsalderen.