Indkøbskurv: Online Svig Tips

Forretning online og bedrageri afsløring software

Som ejer af en virksomhed, er der to niveauer af svig afsløring software, som du har brug for at bekymre dig. Først, du ønsker at sikre dine medarbejdere ikke tilranet penge ved at skære kontrol falske sælgere eller købe personlige genstande med virksomhedens midler. For det andet, du vil være sikker på, at betalingen kreditkort, du accepterer er legitimt, så du ikke vil skibet fra dit produkt og aldrig se betaling. Typisk din købmand konto og betalingsgateway vil være ansvarlig for bedrageri afsløring software i form af kredit kutymer. Du vil også ønsker at overvåge din interne regnskabsføring for at sikre du har passende checks and balances på plads, såsom at have én person indtaste sælger regninger og anden skæring kontrollen.

Beskyttelse mod svindel software

Virksomheder fra alle brancher er i risiko for svig og kan bruge beskyttelse bedrageri software til proaktivt at overvåge brugen og afgifter. Telekommunikation selskab kigge efter en afbrydelse i brugsmønstre. Kreditkortselskaber overvåger usædvanlige indkøb og er især opmærksomme på internet køb og online svindel. Sørg enhver ecommerce software, du bruger har nogle forebyggelse af svig er indbygget i den. For eksempel vil mange ecommerce løsninger indsamle IP-adressen på kunder til fremtidig sporing. Nogle kan tilbyde IP blokering fjerne adgang kendt problem sites.

Online Svig

Uanset om du køber noget online med kreditkort, er du stadig i risiko for online svindel. Din bank kan dine kreditkort selskaber, mursten og mørtel butikker, og andre, som du gør forretninger med gøre dig sårbar over for online svindel. Hackere bryder ind computersystemer ligesom tyvene at bryde ind butiksfacader. Hvis de får adgang til kreditoplysninger om dig, kan online svindel desværre blevet en realitet for dig, selvom du aldrig har brugt, at kreditkort online. Beskyt dit CPR-nummer og stille spørgsmål når som helst nogen ønsker at indsamle det fra dig. Prøv ikke at bruge det som en bruger-id til nogen form for online-system. Også se afgifterne på dit kreditkort, og sørg for de er alle dine egne.

Online svindel og din kredit rapport

Det er en god ide at tjekke din kredit rapporter med jævne mellemrum og sørge for, at online svindel ikke sætter dig i fare. Hvis du for nylig er blevet nægtet kredit på grund af en dårlig kredit rapport, kan du anmode om at se rapporten. Tjek det for fejl, og hvis du finder nogen, indberette dem til kredit institution, der rapporten og anmode om, at de opdaterer deres poster. Sørg for, at alle konti indberettede faktisk dit og der er vist som betalt ethvert betalt off lån. Kontakt det firma, der nægtet dit kredit ansøgning og lad dem vide, at rapporten indeholdt urigtige oplysninger, og det er at blive korrigeret. Sørg for at se en kopi af den korrigerede rapport og føre optegnelser over din korrespondance med kredit bureau.

Beskyttelse Svig software og din online-forretning

Bedrageri forebyggelse beskyttelse software analyserer transaktioner og finansielle data for mistænkelig aktivitet. Aktiviteter, der kan vække mistanke indeholder et usædvanligt antal transaktioner, en pludselig stigning i størrelsen af ​​transaktioner, eller en geografisk ændring i, hvor afgifterne finder sted. Beskyttelse Svig software ser på trends og bruger prædiktive teknologier til at få øje på offline og online svindel på tidlige stadier i spillet, for at minimere din risiko.

Bekæmpelse af svig software

Bekæmpelse af svig software overvåger dine økonomiske programmer og data, spotting tendenser og transaktioner, der ikke synes at være legitime. Medarbejderne kan prøve at oplade emner til personlig brug for din virksomheds regnskab, for eksempel. Bedrageri forebyggelse software typisk overvåger kontrol skæres til den samme leverandør, kontroller, der er lige under det beløb, der kræver en anden signatur, og ændringer til en sælgers adresse (giver legitime kontrol, der skal leveres til en anden). Du bør foretage en risikoanalyse forud for gennemførelsen af ​​en forebyggende beskyttelse bedrageri. Uanset om du er en stor eller lille softwarevirksomheder, har du en vis risiko for både offline og online svindel.