Indkøbskurv: Online bestillingssedler Tips

Skabe online ordresedler

Online bestillingssedler tage en lille smule teknisk viden og en retfærdig bit af forståelse om kunder og brugervenlighed. Mange ecommerce softwarepakker vil tillade ikke-tekniske folk, der skal skabe online ordresedler. Gode ​​manerer er lige så vigtige på nettet, som de er for en ekspedient gøre et salg i person. Vær høflig, spørger ikke nysgerrige spørgsmål, tilbyder så meget hjælp som du kan uden at være påtrængende. Hvis en kunde udfylder din hjemmeside ordreseddel forkert, at dine fejlmeddelelser er høflig og informativ. Må ikke bare sige "Forkert!" med ingen rådgivning for de fattige kunde, der har lavet en fejl. Ligeledes må du ikke tørre ud alle de oplysninger, de kom ind på din webside ordreseddel og gøre dem genindtaste alt fra bunden. Hvis du gør, vil mange kunder bare lade dit websted og gå andre steder til at købe.

Design gratis online ordresedler

Gratis online bestillingssedler kan være et godt udgangspunkt, hvis du lige er startet ud. Når du opretter online ordresedler, sørg for at forenkle det så meget som muligt. Gør det nemt for kunden at udfylde og ikke forsøger at samle for meget information på én gang. Så hurtigt som muligt lade kunden vide om eventuelle forsendelsesomkostninger, skatter og andre omkostninger, så de kan holde øje med deres balance, da de køber flere elementer. Sørg obligatoriske felter er angivet en eller anden måde og forsøge at hjælpe kunden at undgå fejl ved at sikre dit område labels er klare. Hvis kunden gør en fejl, skal du sørge for fejlen messagse er høflig og angive, hvad der skal gøres for at rette fejlen. Hold dit websted bestillingsseddel så rene som muligt, og ikke sætte andre distraherende elementer som bannerreklamer på siden. Nogle gratis online ordresedler ikke forstår disse grundlæggende regler, så du er klogt at tilpasse din.

Websted bestillingsseddel til at indsamle data

Du er et skridt foran ved at forstå, at en hjemmeside ordreseddel er ikke tid til at forpurre din kunde ved at bede om mere information end nødvendigt. Så længe du opretter online bestillingssedler, bruge den viden du har opnået ved at skabe feedback formularer. Indsamle de oplysninger, du ønsker på et andet tidspunkt end under salget, selv om. Du kan tilbyde en feedback-formular efter salget til at indsamle demografiske oplysninger og spørge, hvordan din hjemmeside ordreseddel udføres. Du kan oprette et nyhedsbrev og bede om demografiske oplysninger under tilmeldingsprocessen. Du kan oprette undersøgelser med en chance for at vinde præmier eller give alle syn takers en kupon de kan træde i websiden bestillingsseddel at få en rabat på deres næste ordre.

Afbrudte køb og online bestillingssedler

Online bestillingssedler skal udformes for at minimere risikoen for afbrudte køb. Hvis folk har været igennem processen med at sætte ting i deres vogn, men derefter opgive dem på det sidste trin, bør du gennemgå din hjemmeside ordreseddel. Din formular skal være så let som muligt for kunden at udfylde. Din formular skal også give klare fremskridt indikatorer. Sørg for, at formen klart skelner mellem nødvendige og valgfrie felter og tilbyde drop-down valg, hvor det giver mening i stedet for at gøre kunden type i en masse detaljer. Effektuere salget, og derefter bede om mere information. Et valgfrit felt, måske spørge, hvordan de fandt din butik og tilbyde multiple choice valg, er alt hvad du bør forsøge at få på tidspunktet for ordren. Sende en e-mail, efter at ordren er blevet opfyldt, og forsøge at indsamle mere information så.

Usability og web site bestillingsformular

Først, tak dine kunder til at tage sig tid til at fortælle dig, at dit websted ordreseddel behov for nogle opmærksomhed. De fleste mennesker vil bare gå fortælle andre mennesker om deres dårlige erfaringer snarere end butiksejeren. Gense dine online bestillingsformular og se hvilke forbedringer du kan lave på grundlag af deres feedback. Var processen for længe? Var den endelige pris en overraskelse? Ikke var nok forsendelsesmuligheder tilbydes? Når du har foretaget ændringerne, så lad disse kunder ved, at du har forbedret online bestillingsformular. Overvåg, hvor mange mennesker opgive deres indkøbsvogne uden at gennemføre køb og se om du kan mindske dette nummer med dine ændringer. Tilføj et websted feedback formular for at gøre det endnu nemmere for de besøgende at kommunikere med dig. Hold et åbent sind, og husk, at du kan være for tæt på dit websted for at se de fejl, der er indlysende for nye besøgende. Er de problemer med at finde ting? Genoverveje din hjemmeside navigation struktur eller tilføje et websted søgemulighed.