Indkøbskurv: Hvad er CRM? Tips

At lære mere om Customer Relationship Management Software (CRM)

Der er muligvis ingen bedre CRM ressource på nettet end crm.itoolbox.com. En omfattende CRM ressource, vil itoolbox i detaljer forklare alle facetter af CRM-software på en måde, der er let at forstå. Uanset om du er en novice online virksomhedsejeren eller en erfaren e-butik veteran, vil du drage fordel af deres oplysninger om customer relationship management software.

Gem det og del det nemt online.

Der er flere CRM-software pakker derude, der tillader dokument lagring online. Et af de mere populære, enterprise CRM-software pakker, SalesForce, er fleksibel nok til at give dig mulighed for at kategorisere din Internet forretning projekter og kontakter samt uploade dokumenter i et sikkert miljø, der giver adgang til kun dem, du føler behov for at se dem. SalesForce er sat op til mellemstore og store virksomheder, men er overkommelig nok til at gennemføre for en lille, voksende online forretning så godt.

To typer af CRM: Lokal og Remote Hosted

Hvad er CRM? Der er to grundlæggende genrer af CRM: Lokalt vært og Fjernt Hosted. I et lokalt hosted CRM, du konfigurerer customer relationship management software til præcis som du ønsker. Den ulempe er, at der kræves et højt niveau af teknisk ekspertise til konfigurationen. Det andet valg, en fjernbetjening Hosted CRM løsning, håndterer alle de tekniske behov på deres side, og er vært for programmet for dig. Selvfølgelig, hvis din internetforbindelse går ned, kan du ikke få adgang til dine poster til redigering (selvom mange tilbyder en sync evne, der vil synkronisere dine customer relationship management data med en Palm Pilot eller Outlook). For både nybegyndere og proffer, vil en fjernbetjening hosted CRM normalt løse alle dine online-forretning behov og holde dig ude af den tekniske virksomhed.

CRM og du: Administration af dine kunder på mange måder.

Customer relationship management software håndterer en række forskellige funktioner. Afhængigt af CRM-løsning, du køber, kan du gøre alt fra håndtag kundeservice billetter, marketing kampagner, salg automatisering og business analytics. Hvad det virkelig bringer til bordet er evnen til, fra én konsol, se en fuld øjebliksbillede af, hvordan din e-butik gør på ethvert tidspunkt fra et salg, kundeservice og profitibility perspektiv.

Customer Relationship Management gjort enkelt med CRM!

Som din virksomhed vokser, bliver det sværere at håndtere alle de kunder, du indsamler over tid. Hvad vi anbefaler, er at bruge en CRM-løsning. CRM står for Customer Relationship Management, og det gør netop det. Forestil ikke blot at have din kundeliste, men en historie om deres indkøb og din omgang med dem ved hånden. Mens en anstændig CRM-løsning vil koste lidt mere om måneden, den tid du gemmer og evnen til at analysere din online-forretning vil betale sig i spar.

De bedste måder at holde kontakten med din kunde base.

Mens nyhedsbreve er en glimrende måde at holde kontakten med din internet erhvervskunder, er det virkelig kun ridser overfladen af, hvad du skal gøre for at pleje din kundeforhold. Med en customer relationship management pakke, kan du tage dit forhold og business web site til nye højder. Hvad er CRM, spørger du? CRM-software gør det muligt at styre alle facetter af dit kundeforhold (herunder et nyhedsbrev postliste), men med præcise detaljer. Forestil dig at kunne tage kunder, der har købt et bestemt sæt af produkter fra din e-shop og sende dem et bestemt nyhedsbrev. Med den rigtige CRM-løsning, du kan!

Tre ting at kigge efter i en CRM-løsning.

For det første skal din CRM være i erhvervslivet i flere år og har en fysisk adresse, du kan nå dem på. Dette sikrer, at CRM-løsning udbyder ikke vil forsvinde natten over ... med alle dine data. For det andet vil en god CRM softwarepakke tillade en bruger at skalere deres tjeneste op eller ned efter behov uden større gebyr bøder. Endelig, og vigtigst, din valgte CRM løsning være let at bruge. Du bør ikke behøver en kandidatgrad i datalogi at komme ind og hente data. Holde disse tre tips i tankerne, bør hjælpe dig med at vælge en velrenommeret CRM, at din e-butik kan bruge i årevis.