Indkøbskurv: E-mail Marketing Tips

KAN SPAM Love og juridisk e-mail marketing.

I 2003 vedtog Kongressen loven CAN SPAM (Styring af Assault of Non-Anmodet Pornografi og markedsføringsloven) med henblik på at styre spirende masse spam e-mail sendt dagligt. Kort sagt, er dine e-mail kampagner betragtet som spam, hvis de opfylder et af følgende kriterier: 1) Den indeholder urigtige eller vildledende header information såsom navn, til, fra. 2) Det har en vildledende emnelinjen. 3) e-mail tillader ikke en person til at fravælge modtagelse af fremtidige forsendelser. 4) Den e-mail selv skal nævne det er en reklame, og indeholde afsenderens fysiske adresse.

Brobygning gennem e-mail marketing.

Om e-mail marketing: De fleste små virksomheder overveje email en glimrende måde at holde kontakten med din kunde, men vidste du, det er en fantastisk måde at opbygge en kundebase? Ved at samle e-mail adresser på besøgende på din hjemmeside, skal du oprette en e-mail marketing kampagne! Husk, der er spam love, og du skal sørge for de e-mails er både ønskede og informativ, men sende din adresseliste et månedligt nyhedsbrev med særlige tilbud, du tilbyder er en god start på direkte e-mail marketing.

Send ordet, men sende den på det rigtige tidspunkt.

For e-mail-kampagner, at det bedste tidspunkt på dagen sende din direkte e-mail marketing er tidligt om morgenen mellem tirsdag og torsdag. Logikken er dette: Folk er kørt fast på mandage med post fra i weekenden, og om fredagen de indpakning op den foregående uge. En anden ting at huske er at undgå mailing på helligdage som folk generelt er væk fra deres computere. Indstil din tidsplan for e-mail-kampagner tidligt, og undgå slutningen af ​​december og begyndelsen af ​​januar i din e-mail marketing.

Udnyttelse din eksisterende kundebase med e-mail.

Mere om e-mail marketing: Først skal du beslutte indhold og form af e-mails. Hvis du ønsker en mere farverig og stiliseret email, vil du ønsker at sende HTML e-mail. Det kræver mere design og layout arbejde end en traditionel tekst-email, men tjener som en mere effektiv måde at e-mail marketing. Dernæst vil du ønsker at tilføje en effektiv indhold til din mail. Sende en stor annonce er ikke den måde at køre din e-mail-kampagne. Sørg for, at nyhedsbrevet har relevant indhold, at abonnenter vil være interesseret i. Hvis dit websted er relateret til hunde, for eksempel ikke sende en ad-heavy e-mail til dine medlemmer om fugle. Endelig når du har besluttet indhold og layout, skal du bruge en e-mail marketing software-pakke. Noget software vil håndtere CRM og flere postlister, mens andre er strengt en masse e-mail-pakke. Få en, der passer til dine behov, og snart vil du finde folk clamoring at komme på en postliste for din informative nyhedsbreve!

Vellykket e-mail marketing kampagne rådgivning

Ved opsætning af e-mail kampagner, bør dine mål ikke kun at køre kunder til din e-handels hjemmeside, men du bør også tragt dine kunder til et køb eller opfordring til handling på din online butik. Det kan også være en udfordring til tider at få nogen til selv at læse e-mail marketing, du sender dem. Du bør gøre titlen kortfattet, men iørefaldende. Hvis du kan vinde deres interesse i emnelinjen, du er på vej til en vellykket direkte e-mail marketing strategi.