Indkøbskurv: Affordable E-handel Hosting Tips

Fik en Online Store? Du har brug Web Hosting e-handel software

Webhotel e-handel software forenkler processen med at køre en e-handel butik. Webhotel er forudsat, selvfølgelig, men der er mange flere funktioner. De fleste web-hosting e-handel software leveres med en indkøbsvogn og krypteret betaling processor. Betalinger kan accepteres af PayPal, indkøbsordrer, kontrol / postanvisninger, handelsskibe regnskaber og manuel kreditkort forarbejdning. Jo flere måder en kunde kan betale for en ordre jo mere sandsynligt, de vil bestille. De forsendelsesomkostninger beregnes automatisk og føjes til regningen samt omsætningsafgift.

Produkterne er integreret i et online katalog, der matcher udseendet og fornemmelsen af ​​din hjemmeside. Du vælger, hvordan dine produkter vises og hvordan brugerne kan søge efter dem. Bestsellere og specielle tilbud kan fremhæves.

Web-hosting e-handel software kan integreres i din egen lagerstyring og forsendelse systemer. Når kunden bestiller, er en forsendelse og pakning faktura automatisk genereret.

Når det besluttes, hvilke web-hosting-e-handel software er bedst for dig at holde skalerbarhed i tankerne samt funktioner og pris. Den software, du vælger, skal holde trit med væksten i dit produkttilbud, og stige i kundernes trafik. Det skal være let at administrere og vigtigst brugervenlige til dine kunder.

Topprioriteter for Web Hosting eCommerce steder

Den virksomhed, du vælger til web hosting ecommerce websteder bør have en høj pålidelighed faktor. Hvis dit websted er nede du mister salg og penge, og når dit websted er langsom dine besøgende bliver frustreret og forlade. Disse problemer kan være forårsaget af en server blive overbebyrdet med hosting for mange hjemmesider eller for meget trafik til websteder. Yderligere servere ville løse problemet, men servere er dyre. Nogle ecommerce web-hosting virksomheder kan tilbyde meget lave hosting priser, blot fordi de overbelaste deres servere.

Sikkerhedskopiere servere er kritiske i tilfælde de primære servere mislykkes. Disse backup servere automatisk og straks overtage uden ventetid med service.

Support er en vigtig faktor at overveje, når du vælger din ecommerce hosting firma. Hvis der er et problem med din e-handels-websted skal du være i stand til at nå frem til en person på din webudbyder ikke bare en støtte skrivebord. Dine e-mails skal besvares inden for 24 timer. Der bør være et telefonnummer til rådighed. Nødsituationer ske, og hurtig høflige kommunikation er en nødvendighed.

Medmindre du har din egen fuldtids webmaster, opretholde en e-handels site betyder, at du vil have en web-hosting firma, der har en let at bruge kontrolpanelet. Det bør ikke være en vanskelig eller tidskrævende opgave at tilføje websider, ændre e-mail adresser eller oprette en auto-responder serien.

De skjulte omkostninger af gratis eCommerce Web Hosting

Det lyder som den perfekte løsning til din e-handels web hosting problem; bruge en gratis vært. Men gratis betyder ikke at der ikke er skjulte omkostninger for din e-handels virksomhed.

De fleste af de gratis hosting virksomheder placere annoncer eller bannere på dit websted uden din tilladelse. Du har ikke kontrol over, hvilken type annoncer placeres, hvor ofte de forekommer, eller hvad er annonceret. En kode placeres på din side ser for gentagne ord og derefter bringer annoncer baseret på indholdet af dit websted. Det er muligt, at du kan finde dit websted reklame en af ​​dine konkurrenter.

Gratis websteder er ikke indekseret af søgemaskiner på samme måde hostede websteder er. Det er svært at tilføje meta tags, nøgleord og titler til dine websider for søgemaskinerne til edderkop. Hvis motorerne ikke kender dit websted er tilgængelig dine potentielle kunder vil have en mere vanskelig tid at finde dig. Det har mistet trafik og tabt salg.

Dit website repræsenterer din virksomhed og produkter. En gratis webhost siger du er ligeglad nok om det billede virksomheden præsenterer. En hjemmeside skaber tillid med potentielle kunder; det er svært at opbygge tillid med din kunde, når du ikke stoler på din virksomhed nok til opnåelse af en ecommerce hosting selskab.

Prisbillig e-Commerce Hosting Gebyrer

Prisbillig e-handel hosting er baseret på flere faktorer. Den er nedsat gebyr,
eventuelt skal være rimelige. Mange e-handel hosting virksomheder ikke opkræver
enhver oprettet gebyrer. De månedlige varierer afhængigt af mængden af ​​datalagring,
overførsel og databåndbredde dit websted anvender.

Datalagring er diskplads dit websted anvender på din vært servere; Det omfatter alle downloades produkter. Dataoverførsel er den mængde data, der overføres fra din hjemmeside til den besøgendes computer. Båndbredde er den maksimale mængde dataoverførsel tilladt på én gang. Dataoverførsel kan variere baseret på antallet af besøgende på dit websted, hvor længe de bliver, hvad de køber, og de produkter, der er hentet.

Overvej de tillæg, der kan pålægges, hvis du går over dataoverførsel eller aktivitetsniveauer på din konto. Hvis hosting selskab har en lav månedlig afgift, men høje overforbrug gebyrer, du måske være bedre tjent med en virksomhed, der har en højere månedligt gebyr og generøse båndbredde og dataoverførsel kvoter.

Hvis din forretningsmodel kræver mere end ét websted, så sørg for din
e-handel hosting selskab giver dig mulighed for at være vært mere end ét domæne uden ekstra udgifter. Overvej, at forskellige domænenavne kunne anses separate websites.

En anden faktor til at overveje er, om e-mail konti, indkøbsvogne og sikker betaling forarbejdning indgår i basen månedligt gebyr, eller om der vil være ekstra gebyrer. Nogle web-hosting virksomheder er specialiserede i e-handel og er mere tilpasset til de udfordringer, som virksomhederne med aktiviteter online står over for.

Web Hosting E-handel websteder bør vokse med din virksomhed

Har du lyst til et barn i en slikbutik, når man ser på alle de funktioner, web-hosting ecommerce websteder tilbyder? Før du foretager en beslutning om at købe en dyr pakke med funktioner, du ikke har brug for det samme, kan du overveje en anden mulighed.

Web-hosting ecommerce virksomheder giver ofte en billigere pakke, der giver dig mulighed for at starte din virksomhed og en dyrere pakke med alle klokker og fløjter for etablerede sites. Sørg for, at virksomhed, du vælger kan du begynde med et budget venligt pakke og problemfrit opgradere til deluxe pakken, når du er klar til at tilføje flere tjenester til dit websted.

Chosing rigtige Web Hosting E-handel softwarepakke

Som du shoppe for din første web-hosting e-handel softwarepakke, kan du blive fristet til at vælge den billigste ecommerce web site hosting du kan finde. Men det er vigtigt at se på mere end blot prisen, som man sammenligner tjenester. Al e-handel hosting er ikke lige. Som du shoppe for en billig hosting selskab, skal du:

  • Kig efter 24/7 teknisk support og hjælpelinjer. Network Solutions tilbyder et telefonnummer og en online chat mulighed for kunderne. Hvis du har et problem eller et spørgsmål, kan du få hjælp hurtigt og nemt.
  • Sørg for, at web-hosting e-handel software virksomhed, du overvejer tilbyder en pengene tilbage garanti, hvis noget går galt. Det er også så du kan være sikker på, at løsningen opfylder dine behov uden risiko.

Kig efter E-handel Web Hosting med Fleksible Betalingsmuligheder

Hvis du er ny til en verden af ​​ecommerce web hosting, kan du ikke være bekymret for på udkig efter en pakke, der giver dig mulighed for at tilbyde fleksible betalingsmuligheder til dine kunder. Men det er faktisk en af ​​de vigtigste tjenester, du kan tilbyde dine kunder. At finde en billig ecommerce web hosting service, der tilbyder fleksible betalingsmuligheder er vigtig, fordi:

  • Mange forbrugere er stadig meget nyt at handle online. De er ofte tilbageholdende med at give deres kreditkortnumre til online-handlende. Tilbyder Paypal og Google Checkout som ekstra muligheder hjælper dig med at undgå at miste salg, fordi køberne er villige til at give dig deres kreditkortnummer.
  • Kunder, der bruger Paypal ofte overveje de penge på denne konto til at være gal penge og vil købe luksusvarer på impuls, hvis de ser Paypal logo.

E-handel Hosting for kunstnere og Crafters

Du har skabt nogle dejlige stykker til at sælge, men tanken om at rode med HTML og scripts gør dig krybe. Er det muligt at sælge dine kunst og kunsthåndværk online uden at være en teknologi større? Hvis du bruger e-handel hosting, er hurtigt og nemt at oprette en online shop. Hvis du vil vælge en technophobe venlig e-handel udbyder, skal du:

• Se efter e-handel hosting, der tilbyder flere måder, du kan acceptere betaling fra dine kunder. Network Solutions giver dig mulighed for at acceptere betaling med kreditkort, Paypal eller Google Checkout.
• Sørg for, at udbyder kan du vælge en skabelon til din butik. Du kan endda vælge en udbyder, der har oplevet e-handel designere på personale, der kan designe det hele for dig eller vælge en pre-designet skabelon.
• Tag et kig på den prisseddel. Der er sat hosting gebyrer, og der er også procentvise-baserede ecommerce software gebyrer (som Yahoo!), der vil opkræve en procentdel af din indtjening hver måned. Disse kan (naturligvis) få dyre med masser af salget. Med NS E-handel, betaler du kun en enkelt $ 99,95 sæt gebyr hver måned. Du ønsker måske at word dette punkt forskelligt.