Indkøb frossen fisk: En sund Option?

De fleste mennesker tror, ​​at frosne fisk er ikke så sundt som fersk fisk. Uanset om frossen fisk er en sund indstilling eller ikke er afhængig af, hvor hurtigt det er frosset efter den er fanget. Overraskende, hvis fiskene er frosset på skibet, der fangede det, der kan være din sundeste løsning.

Flash Indefrysning

Med flash frysning, er fisken fryses inden for fire timer for at blive fanget. Når fisk er frosne iskrystaller vil uundgåeligt dannes i kødet af fisken. Iskrystaller kommer fra fisk absorbere vand under frysning. Krystallerne udvide under frysning, og dette forårsager skade på fisken.

Flash fryseproces sænker temperaturen af ​​fiskene til minus 40 grader. Dette minimerer størrelsen af ​​iskrystaller, der danner. Mindre iskrystaller betyde mindre skade på fisken. Faktisk flash frosne fisk er det tætteste, du kan komme til at fange det selv.

Aldrig købe frosset fisk, der er i en beskadiget pakke. Også hvis du kan se fiskene gennem pakken, skal du ikke købe fisk, hvis du kan se frost på det. Frost kan betyde, at fiskene har optøet og derefter blevet genfryses.

"Frisk fisk"

Fisk, som markedsføres som fersk ofte havde en uge lang tur til din butikshylderne. Mens det blev holdt på is under rejsen, er det faktisk ikke frosset. Transport af fisk på is gør minimere rådnende processen af ​​fisken. Men henfald fortsætter med at opstå, indtil fisken er enten spises eller nedfryses. Flash frosne fisk standser rådnende processen, så det er faktisk sundere end "frisk fisk".

Nedfrysning Fish Yourself

Forsøger at fryse fisk, du køber eller fange frisk selv kan forårsage iskrystaller diskuteret ovenfor. Problemet er, at et hjem fryser ikke kan fryse dine fisk så hurtigt som den professionelle flash fryseprocessen kan.

Hvis du har haft den ubehagelige oplevelse af at spise en klæg, gummiagtig stykke fisk, har du oplevet en forkert frosne fisk. Køb korrekt frosne fisk kan eliminere dette problem.

Mere økonomisk

Ud over at spare smagen af ​​dine fisk, kan du også spare penge ved at købe frossen fisk. Faktisk kan køber frosne fisk spare dig 25 procent på din købmand regningen. En ekstra fordel at købe frossen fisk er, at du kan have det året rundt. Også, du styre, hvor meget du bruger, så du fjerne affald.

Næringsværdi

Flash frosne fisk bevarer sin næringsværdi, fordi indefrysning sinker rådnende processen. Frysning bevarer de høj-protein kolesterol-kæmper effekter af fisk. Fisk er en stor kilde til omega-3 fedtsyrer, som er hjertet sundt. Vitamin A, B12 og D er velbevarede, når fiskene er frosset inden for få timer for at blive fanget.

Da fersk fisk ofte tager en uge at komme til markedet, kan frosne fisk være en langt sundere løsning for dig. For de mest nærende fisk, se efter ordene "flash frosset" på emballagen.