Indgangspriser forlystelsesparker

Indgangspriser forlystelsesparker


Det gamle ordsprog: "Du får hvad du betaler for" ringe sandt, når det kommer til priser på forlystelsesparker indrejse. Jo mere du betaler, jo mere underholdning, du sandsynligvis vil modtage. Når du besøger en forlystelsespark - uanset om det er i nærheden af ​​hjemmet eller på ferie - meget tid, kræfter og penge går ind i sin dag-til-dag operationer. Prisen på en optagelse har brug for at dække dette, plus mere.

Om indgangspriser forlystelsesparker

Optagelse pris, du betaler ved gaten dækker meget mere end du rent faktisk kan se. En stor del af en forlystelsespark omsætning er baseret på salg i:

 • Billetter
 • Parkeringsafgifter
 • Mad
 • Drikkevarer
 • Souvenirs
 • Spillehaller
 • Midway spil
 • Diverse
 • Annoncering / sponsorering
 • Marketing

For forlystelsesparker, der ikke opkræver en indrømmelse, er deres indtægter baseret på pay-as-you-go eller billet udvekslingsformat, hvor hver ride og tiltrækning har en separat pris. Omkostningerne er baseret på dens popularitet og kompleksitet. For eksempel ville thrill rides koste mere end barnligt rides.

Hvor går pengene til?

Selv om det tager millioner af dollars at bygge en forlystelsespark, det tager meget mere for at bevare den. Udover medarbejdernes løn, en stor del af de penge, der er modtaget fra priserne på tema park billetter indrejse går mod:

 • Vedligeholdelse forlystelser og attraktioner
 • Design, oprettelse eller køb af nye forlystelser og attraktioner
 • Bygning vedligeholdelse, herunder som elektricitet, vand og gas
 • Landskabspleje
 • Indkøb forsyninger såsom mad, souvenirs, rengøringsmidler, toiletartikler (håndsæbe, papirhåndklæder og toiletpapir)

Stor vs. Små temaparker

Den type forlystelsespark du besøger dikterer hvor dyrt - eller billig - din optagelse billet er den dag. Jo større og mere populære parken, jo mere vil det koste dig at deltage.

Større er bedre for nogle

Disney prale ikke kun de største dem parker i verden, men også den højeste fremmøde. For at holde alle sine fem verdensomspændende resorts åbne og kører problemfrit, kan optagelse priser synes lidt stejle. En familie på fire let kunne tilbringe omkring 300 dollar bare for at komme ind i en af ​​sine forlystelsesparker (2010-priser). Det er ikke at nævne parkering, klapvogn leje, mad og souvenirs, du ønsker at købe.

Men det er Disney og alle, på et eller andet, ønsker at møde Mickey Mouse eller en af ​​de smukke prinsesser. De vil ønsker at ride Space Mountain eller tage en tur på den evigt populære Pirates of the Caribbean. Du kan ikke få disse rides eller attraktioner eller endda at Disney-magi på en mindre forlystelsespark. Så du betaler for det ved billetlugen ved at gå til en Disney resort.

Besøger denne type park giver kunderne mulighed for at budgettere deres rejse og komme til at opleve så mange attraktioner som lignende for kun én pris. Men for dem der ikke kan lide rides, de vil betale en højere billetpris at sidde og se alle andre.

Er mindre Really mere?

Men mindre forlystelsesparker, såsom Family Kingdom i Myrtle Beach, South Carolina, ikke opkræve en indgangspris. Besøgende bruger pay-as-you-go program eller købe en hele dagen håndled band for en brøkdel af prisen for en Disney temapark billet. Men Family Kingdom tilbyder ikke alt som Disney, herunder de mange forlystelser og attraktioner, det er heller ikke så populært.

Det tilbyder en mindre overfyldt og billigere alternativ især under hårdere økonomiske tider. Mange af disse mindre forlystelsesparker tilbyder gratis eller billigere parkering, fantastiske kulisser (såsom på en strand) og det er så stort, at du ikke bliver nødt til at forpligte sig til at være der for mere end én dag. Det vil spare på logi og mad omkostninger. Fordi du ikke har alle de "ekstra", der tilbydes af større forlystelsesparker, vil din optagelse og din samlede udgifter være langt mindre.

Kig efter Rabatter

Hvis indgangsprisen for en forlystelsespark er virkelig for meget for dig at absorbere, er der rabatter til rådighed. De større forlystelsesparker, såsom Universal, Disney eller seks flag, køre specials løbet af lavsæsonen, herunder to- og tre-dag passerer. Hvis du har planer om frekventere en forlystelsespark, checke ind at købe en årlig pass. Det er normalt betaler for sig selv efter kun få anvendelser. Også, fra tid til anden, lokale købmandsforretninger og restauranter distribuere gratis eller nedsatte billetter.For at finde den aktuelle pris på en adgangsbillet til din favorit forlystelsespark, kontrollere dets hjemmeside eller give kunderelationer afdelingen et opkald. Det er bedst at kende prisen for optagelse, før du besøger.