Indenlandske langhår Cats

Indenlandske langhår Cats
Den indenlandske Ragamuffin

Der er mange racer inden for kategorien af ​​indenlandske langhår katte. Selv om en enkelt artikel ikke kunne muligvis give en detaljeret beskrivelse af hver race inden for grænserne af langhårede, er der et par racer, der topper popularitet diagrammer med kæledyrsejere.

Typer af Domestic Longhair Katte

Langhår katte sikkert kræve mere vedligeholdelse end deres korthår kolleger, men der er typisk en følelse af luksus eller endda en majestætisk tilstedeværelse forbundet med langhår racer. Betragtninger shorthairs er fluffy, silkeblød og ligefrem nuttet, er der noget meget posh og forunderlige om en kat med en misundelsesværdig manke. De mest bemærkelsesværdige racer inden for langhår kategori ofte spotlight stealers på katteudstillinger, og mange opdrættere har viet deres liv formål at bevare de træk af disse ekstremt lodne kattefamilien.

Maine Coon

Maine Coon racen er ikke en langhår, der typisk er forbundet med luksus katte. I stedet har denne gæve race historisk tilpasset alvorligt kolde klimaer. Maine Coon anses for at være vinter og skov katte. De er gode jægere, meget solidt bygget og kendt for deres ekstremt høje intelligens. Maine Coon bemærkes også at være en god familie kat, der generelt klarer sig godt med børn og andre kæledyr. Selvom det følgende er sjældent et problem for den gennemsnitlige amerikanske husstand, blev denne race oprindeligt fejret i staten Maine for sin mus jagt evner.

Den norske skovkat

Den norske skovkat tager de imponerende kold-ready talenter Maine Coon til et endnu højere niveau. Disse norske katte er udstyret med en yderst dunet underuld, at der i de kolde vintermåneder, vil næsten dobbelt størrelse. Det kan være noget af et chok for uforberedte kæledyrsejere at opdage, hvordan forskellige deres nordmændene ser i løbet af foråret, når de kaster en imponerende del af deres frakker. Udtrykket "skovkat" virkelig kunne ikke være mere hensigtsmæssig, da denne racens oprindelse blev trukket fra de skandinaviske skove. Denne kat er ideel, endnu mere end Maine Coon, for familier, der bor i kolde områder.

Den persiske

Den Persiske er især den ideelle luksus kat. Små, stout og næsten alt hår, denne posh lille kat er en rød løber favorit med kat foreninger. Persere kan avles i så mange farver, at Cat Fancier Association har afsat syv farve divisioner for denne enkelt race! Men den persiske ikke besidder den formidable form af Maine Coon eller nordmænd. Denne race er en absolut indendørs race, som er mindst en del af grunden til, at perserne betragtes luksus kæledyr. Persere er ikke frygtelig athletic katte. De vil typisk ikke få så meget morskab fra kitty fitnesscentre og tårne ​​som den gennemsnitlige katterace. Desuden pels og sundhed en persisk kræver mere overvejelse og vedligeholdelse end de fleste andre racer, så persere er normalt bedre kæledyr til mindre husholdninger med kærlige, opmærksomme mestre snarere end store travle familier. Alligevel er der undtagelser i denne race, og persere, der er rejst af sundhedsbevidste opdrættere kan være overraskende robust og villige til at akklimatisere sig til enhver form for husstand.

Ragamuffins

Ragamuffins er udpræget sweeties i verden af ​​indenlandske langhår katte. De er sunde og trods lang plys frakker, ikke kræver nær så meget vedligeholdelse som den persiske. Ragamuffins, ligesom Maine Coon og Norsk Skovkat kan vokse til en temmelig stor størrelse. Det gælder især de Ragamuffin hanner som kan gennemsnitsværdien et sted mellem femten og tyve pounds. Ragamuffins gøre gode, kærlige og mellow familiens kæledyr. De er oftest let gå, men de er også utroligt legende og robust nok til at håndtere børn.

Vedligeholdelsesfaktoren

Langhåret katte kan lave fantastiske og imponerende kæledyr, men deres frakker kræver betydeligt mere vedligeholdelse end gennemsnittet Shorthair. Børstning din langhår kat vil hjælpe med at forhindre hårboller. Regelmæssige bade og grooming kan også reducere risikoen for sammenfiltret, klæbrig pels. Kæledyrsejere også nødt til at være på udkig efter foråret udgydelse der kan producere en enorm mængde af tabt hår. Støvsugning regelmæssigt er afgørende i udgydelse periode. Når et kæledyr ejer tilpasser sig grooming rutine i forbindelse med disse kæledyr, bliver vedligeholdelsen bliver anden karakter. Bare et par minutters daglig grooming med en lang tand eller en kvalitet kat børste kan gøre en verden til forskel i din kats pels og holde overskydende hår fra etagerne.