Indendørs Vandland i Pennsylvania

Indendørs Vandland i Pennsylvania


Der er nogle fantastiske indendørs vandland i Pennsylvania. Den vintervejr kan være ganske barske og kolde i Pennsylvania, men indendørs vandlande giver en lokkende og spændende tropisk atmosfære. Der er et par vidunderlige indendørs vandlande at vælge imellem i staten Pennsylvania.

At vælge en Pennsylvania Indoor Water Park

Pennsylvania er en stor stat, der tilbyder nogle fantastiske vand parker at vælge imellem.

Splash Lagoon

Splash Lagoon er et populært vandland beliggende i Erie, Pennsylvania. Parken er opdelt i fire hovedafsnit. Disse afsnit børnenes zone, vilde rutsjebaner, takin 'det roligt, og ekstreme forlystelser. The kid zone funktioner lavvandede attraktioner udelukkende til børn. The Sports Pool, Tiki Tree House, Monkey Shines Island og Adventure Bay er de fire områder af kid zone. Takin 'det er let træk langsomme rides, der er ideelle til dem, der ønsker at tage det roligt. Paradise Cove, Frog Pond, Lazy River, og Lava Pool er de fire attraktioner takin 'det roligt. Wild Slides har hurtige og spændende og rørformede rutsjebaner. Shark Attack, Big Kahuna, Maui Waui, Python Plunge, og Black Hole er de fremhævede attraktioner i Takin 'det let sektion. Den ekstreme forlystelser sektion indeholder de høje tempo og mest spændende forlystelser i parken. Cyclone og Hurricane Hole er attraktioner for de modige nok til at komme ind i ekstreme forlystelser sektion.

Bjørn Track Landing Water Park

Bjørn Track Landing Water Park ligger i Great Wolf Lodge, i Pocono Mountains. Denne fantastiske indendørs park har 78.000 kvadratmeter spænding. Parken har 11 vandrutschebaner, 6 swimmingpools og en fantastisk fire-etagers træhus Water Fort. State-of-the-art indendørs akvatisk facilitet udnytter næsten 380000 gallon vand. Forslag spænder fra mild til naturen. Børn og forældre vil nyde den spændende spændingen ved dette vand park.

Conley Resort

Conley Resort Water Park er et golf resort ligger i Butler, Pennsylvania. Badelandet har rutschebaner, en sauna, en lavvandet pool og et spabad. Andre attraktioner omfatter et sørøverskib med en vandkanon. Der er også et festlokale med mange sjove spil, og også en spa.

Waldameer Park og Water World

Waldameer Park og Water World ligger i Erie. Waldameer Water Park byder på mange sjove attraktioner. Nyd den gigantiske krop glider, eller tage en tur ned det åbne, single-personers rør dias kaldet Wild River. Raging River er en fantastisk to-personers rør dias. Andre attraktioner omfatter Endless River, Free Fall Slide, Bermuda trekanten, og Speed ​​Slide. Der er også et enormt spabad og et Tad Pool område med soppebassiner og fem dias, der er perfekt til børn. Water World har også deres Sundeck Café, fuld af lækre fødevarer som burgere, hotdogs, pommes frites, og is. The Pizza Beach Café byder lækker pizza og nachos.