Indendørs Hund Litter Box

Indendørs Hund Litter Box


En indendørs hund kattebakke kan hjælpe med at omdanne din hvalp til den perfekte kæledyr; en, der har den unikke kombination af den elskelige hengivenhed kun findes i menneskets bedste ven og uafhængighed af en kat.

Hund kattebakker har været tilgængelige online i et par år, men først for nylig har de begyndte at blive regelmæssigt tilgængelige i dyrehandlere. Der er en bred vifte af stilarter, størrelser og typer at vælge imellem, men ikke bare vælge nogen kattebakke fra hylden for din hund. Der er masser af ting at overveje, når shopping for den perfekte kattebakken til din firbenede ven.

Indendørs Hund kattebakken Typer

At tage sig tid til at finde den rigtige kattebakken til din hund vil i høj grad forbedre chancerne din hund vil acceptere og bruge sin nye potte. Nogle hund kattebakker ser identisk med kattebakker. Afhængig af størrelsen af ​​hunden kan en kattebakke endda være en egnet match.

Der er mange hunde kattebakker at funktionen baser designet til at efterligne udseendet og fornemmelsen af ​​ægte græs. Nogle af disse har rejst sider til at hjælpe med at minimere sprøjt, mens andre er flade for en mere naturlig følelse. Hvis din hund er en større race, kan en flad potte mat være mere behageligt for ham at bruge.

Andre hund kattebakker har solide baser med aftagelige skærm, som benytter regelmæssig kat eller hund kuld. Efter hunden går potte, kan skærmen blive løftet op til at finkæmme det gode kuld tilbage i gryden, mens affaldet forbliver på skærmen. Hvis din hund har en tendens til at grave, kan det være bedre at undgå kuld-baserede hund kattebakker. Ellers kan han begynde at kaste affald rundt, og dette vil gøre rydde op en endnu større opgave, end den var før.

Mest Solgte Hund kattebakker

UGODOG

Den UGODOG indendørs potte-systemet er et meget populært mærke, der bruger screeningsmetode, selv om dette system ikke udnytter kuld. Da hunden gør sin virksomhed, er fortsat fast affald på det øverste lag af skærmen, mens urinen passerer gennem den slidsede risten at blive absorberet af enten avis eller hvalp tisse puder. Skærmen er specielt designet til at føle sig godt tilpas til hundens poter, og komponenterne i kattebakken er stærke nok til at bære enhver størrelse hund, uanset race. Den UGODOG kattebakken systemet er prissat omkring $ 50,00.

PetZoom Pet Park Hund potte Mat

Den PetZoom Pet Park måtten ligner en stor firkant af naturligt græs, men det er faktisk en indendørs tredelt hund relief system. Den er udstyret med en base opsamlingsbakke hvor urinen opsamles og absorberes af avis eller hvalp tisse pads, en mid-niveau forhøjet grid bakke og et øverste lag af syntetisk græs. Den PetZoom Pet Park er lavet med ugiftige materialer, og kan let rengøres med sæbevand. Denne indendørs hund kattebakken alternativ er tilgængelig for omkring $ 30,00.

Mini Pee Wee Hund potte

Mini Pee Wee Dog potte ligner PetZoom Pet Park i det faktum, at det også har en øverste lag af syntetisk græs. Men det kommer med hævede sider til at hjælpe med at holde sprøjt til et minimum. Dette er især vigtigt, hvis du har en hanhund. Størrelsen af ​​Mini Pee Wee gør systemet kun egnet til små hunderacer. Mini Pee Wee Hund potte er tilgængelig for omkring $ 80,00.

Rascal Hund Litter Box

Den Rascal hund kattebakke fås i to forskellige størrelser. Disse omfatter den "Lille Squirt" det er stand til at håndtere hunde op til otte pounds og en "Big Squirt", der er bygget til at håndtere hunde op til 35 pounds. De Rascal kattebakker er grundlæggende magen til Mini Pee Wee i, at de har et maskinvaskes lag syntetisk græs inde i en kattebakke med hævede sider. Hvis du bestiller direkte fra hjemmesiden, vil de også give dig en gratis flaske af deres kattebakke uddannelse spray. Den lille Squirt er tilgængelig for $ 49,99, og Big Squirt er prissat til $ 75,00 plus forsendelse og håndtering.

Undervisning din hund et nyt trick

De siger, du kan ikke lære en gammel hund nye tricks, men selv ældre hunde kan trænes til at bruge en indendørs kattebakke. Men det er vigtigt at bemærke, at processen med kattebakken uddannelse en hund kan være tidskrævende. For at kunne træne din hund til at bruge en kattebakke, det tager konsistens, engagement og en hel del tålmodighed.

Efter alle dine hårdt arbejde, vil du blive belønnet med en hund, der kan bruge en indendørs hund kattebakke i disse lange strækninger af tid, når du ikke er hjemme. De endelige resultater omfatter færre indendørs ulykker, ikke mere ødelagt møbler eller gulve, mindre tid oprydning messer og, bedst af alt, en gladere, sundere kæledyr.