Imitrex og Abort

Imitrex og Abort
Migræne er ikke ualmindelige under graviditet

Mange kvinder lider af migræne og kan bekymre sig om Imitrex og abort, men de to ikke nødvendigvis følges ad. Når det er sagt, er der ingen helt sikkert lægemiddel til brug under graviditet, og det er altid godt at være forsigtig.

Nogle grundlæggende definitioner

Migræne: Disse er langt værre end en typisk hovedpine. Migræne kan vare fra et par timer til endnu dage. Den hovedpine er forårsaget af dilation og inflammation af hjernens blodkar, der forårsager ekstrem lokaliseret dunkende smerte på den ene side af hovedet. Andre almindelige symptomer på en migræne omfatter kvalme, opkastning, og nogle mennesker oplever tænkte klarhed, en trang til søde sager, eller følsomhed over for lys. Den mest unikke migræne markør er den præ-migræne fornemmelse af at se lyspunkter, lysglimt, eller områder med blindhed.

Imitrex: Imitrex er varemærket for et stof kaldet Sumatriptan. Imitrex er en selektiv serotonin receptor agonist og var den første officielle triptan medicin. Dybest set, det er en masse smarte ord, som betyder, at Imitrex er effektiv ved snærende blodkar, standse dilatation af fartøjer, der forårsager dunkende migræne smerte. Triptans også normalt har egenskaber, der kan hjælpe symptomerne på migræne.

Der er andre lægemidler til behandling af migræne tilgængelige såsom ergotamin, men Imitrex betragtes som den bedste. Imitrex fås i oral, nasal, og injektion form.

Abort En abort er en spontan fødsel af et foster. Normalt dette sker inden den 28. uge af graviditeten. Årsager til abort er meget omdiskuteret. Nogle mennesker skylden narkotika, miljøgifte, eller en mors aktivitetsmønstre. Teknisk er der ingen årsag til abort. Det er blevet bemærket, at der ofte en baby vil mislykkes, hvis barnet har en alvorlig abnormitet. Andre undersøgelser viser, at aborter er mere udbredt blandt mødre, der udvikler høj feber eller har influenza.

Er Imitrex og Abort En Issue du bør bekymre sig om?

Ja, til et punkt. Imitrex er aldrig blevet bevist som en, der har et direkte link til abort som en stand-alone lægemiddel. Men næsten alle stoffer kan udgøre en trussel under graviditet.

Drug Mærkning

Imitrex og abort er et komplekst emne, og en af ​​grundene er på grund af mærkning stof. Hver eneste stof har en graviditet ratingen for den af ​​den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Problemet er, at disse narkotika ratings desværre er forældede. For eksempel Imitrex er et kategori C etiket. Hvad dette betyder i henhold til FDA er en af ​​to ting:

  1. "Dyreforsøg har vist en negativ virkning, og der er ikke tilstrækkelige og velkontrollerede undersøgelser hos gravide kvinder." Eller det kan betyde:
  2. "No dyreforsøg er blevet udført, og der foreligger ikke tilstrækkelige og velkontrollerede undersøgelser af gravide kvinder."

Så kan du se det dilemma, når de foretager et valg om, hvorvidt der skal tage denne medicin under graviditet. For at se alle FDA graviditet narkotika ratings, kan du tage et kig på dette skema.

Tilbage i 1997 var der en enorm diskussion blandt sundhedspersonale, FDA, og andre sundhedsorganisationer til at ændre graviditet og FDA klassifikationer narkotika for bedre at afspejle de faktiske graviditet spørgsmål. Det har været syv år, og der stadig har været nogen ændring. Problemet er, at nogle mennesker antager en kategori A lægemiddel at være "bedste" og en kategori "X" lægemiddel at være den mest farlige. I virkeligheden er der altid en risiko versus fordel at overveje, når du tager et lægemiddel (gravid eller ej).

Hvad forskning siger,

Da graviditet narkotika kategorier er ikke alt, nyttige, men du ønsker at vide om Imitrex og abort, hvad gør man? Fortæl din læge, hvis du prøver at blive gravid, allerede er gravid, eller ammer. Dette efterlader afgørelsen i hænderne på din pleje giver og dig. En god behandleren vil henvende sig til forskning, før du foretager en anbefaling lægemiddel. Men den aktuelle forskning er usikkert.

  • En dansk undersøgelse peger på, at Imitrex kan forårsage en væsentlig trussel mod babyer i form af for tidlige fødsler og lav fødselsvægt babyer. Det er noget at overveje, selv om abort er ikke en faktor. (Hovedpine, 2000; 40: 20-4)
  • En anden undersøgelse rapporterer, at kvinder, der tager Imitrex er ikke mere tilbøjelige end den almindelige befolkning til at føde et barn med misdannelser.
  • Her er endnu en undersøgelse rapporterer, at Imitrex er mest sikkert for spædbørn under graviditeten.

Læg mærke til, hvor mange undersøgelser der er forholdet mellem Imitrex og abort. Meget få. Næppe er blevet udført nogen reelle kvinder indtægtsbestemte undersøgelser af Imitrex under graviditeten.

Fordele ved Imitrex Versus Risk

Så gør Imitrex øge dine chancer for abort? Det er desværre ikke fyldestgørende. Den bedste ting at gøre, er at diskutere Imitrex med din prænatal pleje udbyder. Forhåbentlig din behandleren er opdateret på de nyeste oplysninger om denne medicin.

Udover at tale med din behandleren, bør du altid overveje de langsigtede risici for dit barn versus kort eller lang sigt fordele for dit helbred. Du bør gøre dette, før du tager nogen medicin under graviditeten. For eksempel narkotika i første trimester er potentielt farligere for en baby end medicin under en anden trimester, fordi de første ti uger efter undfangelsen er, når vigtige barn udvikling sker.

Ligeledes kan der være naturlige løsninger, du kan prøve først, før du tager Imitrex. Vejning fordelene for dig versus dit barn betyder, at hvis en hovedpine vil volde dig unødig stress, smerte og spørgsmål som dårlig ernæring og mangel på søvn, så tager Imitrex kan være det bedste for både dig og din baby. Stress og andre spørgsmål er ikke sundt for graviditet enten. Hvis stress af at tage en medicin får dig mere stress end hovedpine, kan du sikkert styre ikke tage det.

For mere information om migræne og behandlingsmuligheder besøge National Migrænikerforbundet og at lære mere om Imitrex besøge Imitrex hjemmeside.