Ila Pebble Keyring Alarm Giveaway

I sidste uge fortalte vi dig om en pålidelig måde for kvinder at beskytte sig selv - en Keyring Alarm, der udsender en høj decibel kvindes skrig. Først i tilfælde af et angreb angriberen ville være bange ved skrige selv. For det andet, når andre hører det, vil offeret få hjælp til sikker, da det virkelig højt skrig næppe kan gå glip af. Og i dag er vi giver væk gadget. Så tøv ikke med at deltage i denne giveaway konkurrence! Hvis du ønsker at få denne søde og så nyttigt nøglering alarm, det er nemt og helt gratis - bare følg instruktionerne nedenfor for at deltage i konkurrencen.

Ila Pebble Keyring Alarm Giveaway

Præmie, der er givet væk

Ila Pebble Personlig Keyring Alarm, høj decibel alarm gadget for kvinder, i rød farve - ligesom den på billedet.

Contest Regler

Konkurrencen regler en meget simpel. Startende fra December 7, 2010 og indtil December 10, 2010 (10:00 GMT) skrive en kommentar i dette indlæg. Skriv mindst 2 sætninger, der beskriver, hvorfor du ønsker og har brug for denne gadget.

Den December 11, 2010 vil vi annoncere vinderen. Så vil vi kontakte vinderen via e-mail, og du vil svare os indtil 24 timer. Hvis du ikke kontakte os i denne tid, så en anden kommentator kan have held til at få denne gadget. Vær opmærksom på, at der er kun én indgang per person. Men alle kan blive vinderen!

Af den måde, hvis det er du ikke, hvem der vinder denne gang, får du flere chancer for at vinde andre alarm gadgets i denne uge! Så følg vores Gadgets opdateringer og tøv ikke med at tage del i vores giveaways! Du kan få en stor julegave fra Geniusbeauty.com!

Opdatering: Og prisen går til # 2 - til Stella Simmons. Tillykke, Stella!