Ikke-Opfedning Chokolade Oprettet

Forskere fra University of Birmingham har skabt en fedtfattig chokolade. De fandt, at fedtpartikler i chokolade kan erstattes med vand eller luft. Kombineret med vand, kakaosmør skaber bittesmå partikler, som faktisk komponere vandbaseret chokolade. Linjen sådan chokolade er 60 procent vand, men smag testere sige, at dens smag, aroma og konsistens er identisk med en normal chokolade. Det selv smelter ved 32-34C, ligesom traditionel chokolade.

Ikke-Opfedning Chokolade Oprettet

Dr. Phillip Cox siger, at luftbobler kan bruges til at reducere fedtindholdet i forskellige fødevarer. Forskere øjeblikket i forhandlinger med producenter om måder at introducere en række super fødevarer herunder ikke-opfedning mayonnaise og havre måltid, der holder dig fuld længere. Ny mayonnaise indeholder kun 5 procent af fedt i forhold til 65 procent af en almindelig en. Super grød bliver til en gel, når det kommer i kontakt med syre i maven, så det tager længere tid for en sådan grød, der skal nedbrydes.

Forskerne mener, at deres teknik vil starte en ny æra af sunde super mad, der ville hjælpe med at bekæmpe fejende fedmeepidemi.

Faktisk vandbaseret chokolade er lavere ikke kun i fedt, men også i sunde næringsstoffer, antioxidanter i særdeleshed. Men traditionelle chokolade fortjent sin positive ry for sin antioxidant egenskaber. Vand chokolade er også lavere i catechiner, der beskytter fra hjerte-kar-sygdomme og maligne tumorer. Faktisk traditionelle chokolade er højere i catechiner end grøn te. Det har også vist sig, at niveauet for disse næringsstoffer direkte afhænger chocolateâ € ™ s fedtindhold. Fedtfattig bar er ikke så sundt, som du ønsker det skal være.