Ikke nok søvn kan ødelægge din kost

Når jeg er på arbejde, jeg hører mange kommentarer om hvor træt folk er, og hvordan de aldrig føle, at de får en god nats søvn. Dette synes ikke at være fælles kun til mit job, men for meget af den amerikanske befolkning. Der er mange ting, der kan forhindre en person fra at få en god nats søvn. Disse omfatter drikke koffein lige før sengetid, udøver for sent på aftenen, spise sukker belæsset fødevarer før seng, en stressende dag, og listen fortsætter. Når folk ikke sover godt om natten, de er lunefuldt og irritabel i morgen. Disse er kortsigtede effekter og normalt ændre sig efter en god nats søvn. Langtidseffekten af ​​fattige sovevaner kan føre til dårlig generelle sundhed.

Ikke nok søvn kan ødelægge din kost

Folk, der ikke får en god nats søvn på et konsistent grundlag tendens til at have større linninger. Dette kan tilskrives forskellige årsager. For mange mennesker den største årsag til stigningen i vægt fra et fald i søvn er motivation. Når folk føler sig træt de er mindre tilbøjelige til at udøve eller gøre en tur til gymnastiksalen til træning. Et andet bidrag til en stigning i vægt for dårlige sovevaner er en større appetit. Dette skyldes skiftende hormon niveauer, der opstår fra utilstrækkelig søvn. Ikke alene søvn påvirker appetitten, men når folk er trætte det kan spejle de samme følelser i kroppen af ​​at være sulten. Dette kan føre til øget fødeindtagelse som kan bidrage til øget vægtøgning.

Vores krop har en naturlig ur, der hjælper med at regulere søvn. De fleste forskning peger på to gange i løbet af dagen, når kroppen er den mest træt. Disse tider er 02:00 og 02:00. Når du føler dig træt efter frokost er det som regel en kombination af kroppens naturlige mønster og har netop spist et måltid, der kan gøre dig søvnig. Der er nogle fødevarer, der har tendens til at gøre dig mere træt end andre. Den mest kendte er nok Tyrkiet, som har aminosyren tryptophan. Tryptofan er ikke bare findes i Tyrkiet, men i fødevarer, der indeholder protein.

Kulhydrater øge tilgængeligheden af ​​tryptofan til hjernen og derfor måltider rige på kulhydrater med et protein tendens til at gøre vores krop træt. Med denne viden kan faktisk hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. Før seng har en lille snack, der indeholder tryptophan og et kulhydrat, såsom ost og kiks eller jordnøddesmør med hvede toast, og se om du sover bedre.

Den million dollar Spørgsmålet er, hvor meget søvn er nok? Forskere har ikke været i stand til at give et nøjagtigt tal time, som en person har brug for søvn hver nat. Men de fleste synes at være enige, at mellem 7-9 timer er det bedste beløb for en person til at føle sig godt veludhvilet og klar til at tage på dagen. The National Sleep Foundation i en artikel med titlen "Hvor meget søvn Har vi virkelig brug?" opregner disse tips til at få en bedre nætter søvn:

  • Etablere konsistente dvale og vågne tidsplaner, selv i weekenden
  • Opret en regelmæssig, afslappende sengetid rutine såsom iblødsætning i et varmt bad eller lytte til beroligende musik - begynde en time eller mere, før den tid, du forventer at falde i søvn
  • Opret en sove-befordrende miljø, der er mørkt, rolige, komfortable og cool
  • Sove på en komfortabel madras og puder
  • Brug dit soveværelse kun til søvn og sex (holde "sleep stealers" ud af soveværelset - undgå at se tv ved hjælp af en computer eller læse i sengen)
  • Finish spise mindst 2-3 timer før din almindelige sengetid
  • Motion regelmæssigt i løbet af dagen eller i det mindste et par timer før sengetid
  • Undgå koffein og alkohol produkter tæt på sengetid og give op med at ryge

Prøv et par af disse tips ud og se om du føler dig bedre næste dag. Hver person vil være anderledes i, hvad der virker bedst for deres søvn behov. Jo mere veludhvilet du føler, vil sundere din krop føler.