Ikke kun High Heels Årsag Flat Foot

Flad fod er mest udbredt blandt kvinder over 40 år. Ifølge eksperter, er de vigtigste årsager til flatfoot er fedme, diabetes og ... høje hæle. Hvordan den flade fod udviklet i kvinder?

Ikke kun High Heels Årsag Flat Foot

Den hyppige brug af højhælede sko fører til det faktum, at posterior tibial sener nær anklen konstant anspændt. Resultatet er flad fod. Formen af ​​foden også ændringer, dens tværgående og / eller langsgående buer lavere, forårsager smertefulde fornemmelser.

, En undersøgelse foretaget på University of East Anglia viste dog, at ikke blot høje hæle er at blive beskyldt for at strække senerne. Det falder sammen med øget aktivitet af specifikke proteolytiske enzymer. Disse enzymer kan ødelægge nogle dele af posterior tibial senen og svække muskler, hvilket resulterer i en sænket svangen.

Forfatteren til undersøgelsen, Dr. Graham Riley, sagde, at hans opdagelse kunne bidrage til at skabe en særlig medicin til at ændre aktiviteten af disse enzymer og behandling af flad fod samt andre problemer. Lignende ændringer i sener føre til andre smertefulde tilstande. Således kan nye lægemidler (skabelse af hvilket vil tage mindst 10 år) være et alternativ til kirurgiske indgreb.