Ikke-hormonelle p-piller

Ikke-hormonelle p-piller
Resultaterne af undersøgelse foretaget af svenske forskere lover der kan være ikke-hormonel prævention piller i fremtiden, som wonâ € ™ t have bivirkninger, der er forbundet med de nuværende hormonelle p-piller. Forskere ved Karolinska Institutet i Huddinge fundet et protein, der spiller en stor rolle i udformningen. Dette protein kan anvendes til at skabe nye piller for at forhindre uønsket graviditet.

Luca Jovine, lederen af ​​undersøgelsen, og hans forskergruppe undersøgt den kemiske struktur af ZP3 protein, der findes i overtrækket af de pattedyr æg ved hjælp af røntgenkrystallografi. Det er dette protein, der binder sperm at få det tænkte overfladebehandling af ægget.

Tidligere undersøgelser viser, at mus manipuleret uden ZP3 var sterile, fordi deres æg simpelthen ikke kunne komme i kontakt med sperm. Det er bemærkelsesværdigt, at defekt ZP3 også er forbundet med sterilitet nogle kvinder.

Eksperter hævder, at deres viden om den kemiske struktur af proteinet vil bidrage til at skabe ikke-hormonelle piller stand til at blokere det midlertidigt dermed forhindrer undfangelse.