Ikke alle Sunde fødevarer faktisk Sund

Ikke alle Sunde fødevarer faktisk Sund
Vi forsøger ofte at købe kun de fødevarer, som vil være godt for vores helbred, som vi forsøger at forbedre vores sundhed tilstand: müsli til morgenmad i stedet for toast med pølser, yoghurt i stedet for chokolade budding, og saft i stedet for cola. Men da det viser sig, at ikke alle fødevarer, der kan synes at være sunde er virkelig så. For eksempel, müsli, yoghurt og juice er ikke kun godt for dig, men skjule nogle skade for kroppen også.

Er Müsli Se Healthy Food?

Müsli indeholder ofte alt for høj koncentration af sukker og salt. Desuden bogstaveligt talt hver vitamin og mineral i "sunde" morgenmad er kemisk designet.

Er Yoghurt at sund?

Med hensyn yoghurt seneste undersøgelser har vist, at de for det meste indeholder sukker, majssirup, og kunstige erstatninger. Af disse grunde anbefales det at købe skimme yoghurt i stedet for frugt flavored én. Tilføj nogle frugter og bær til at skimme yoghurt selv.

Er Juice gavnligt for dit helbred?

Selv juice er ikke så sundt som det kan synes at være. Mange safter udsolgt der kun ser som juice og selv har et tegn "100%" på pakken. Naive forbrugere tror, ​​at de er 100% rene safter og købe dem, da de ønsker at supplere deres krop med sunde næringsstoffer, men får kun 100% fortyndet koncentrat. Faktisk ordet "juice" er intetsteds nævnt på kassen.

Er Forbrugende Juice føre til fedme?

Desuden, hvis du læse oplysningerne på pakningen grundigt, vil du se, at selv rent frugtdrik indeholder sukker. Hvis du er en stærk sund eater du sikkert ved udmærket, at overforbrug fører til fedme og højt kolesteroltal.

Do not Believe Diætister

Fra hvad der er sagt ovenfor, kan en enkelt konklusion gøres - uanset hvor meget diætister rose nogle bestemt produkt - læs oplysningerne om den grundigt, inden du spiser den.