Ikke alkoholiske Frozen Drink Opskrifter

Ikke alkoholiske Frozen Drink Opskrifter


Ikke-alkoholholdige frosne drink opskrifter er spredt over hele internettet, som regel sammen med drikkevarer, der kræver en vis grad af alkohol, så det tager lidt af søgning for at finde det, du leder efter. Heldigvis denne liste indeholder flere lækker, let at gøre frosne drikkevarer, alle i samme sted og alle helt alkohol-fri. Fra chocolaty godbidder til lækre dessert drinks, er du sikker på at finde en opskrift, som du elsker. Det eneste problem vil være at afgøre, hvilken drikke du ønsker at prøve først.

Fem alkoholfri frosne drikkevarer

Dette valg af opskrifter er sikker på at inkludere noget at glæde enhver ikke-drinker, der ønsker en forfriskende cocktail.

Ginger Mint Mocktail opskrift

Placer nogle knust is i et glas, og tilsæt en spiseskefuld crème de menthe over isen. Du foretrækker måske en lidt mintier drink eller du måske hellere have mindre, så tilføje mere eller mindre efter smag. Herefter sættes en halv kop ginger ale i glasset. Tag et blad eller to af frisk mynte og sæt dem på toppen af ​​de øvrige indholdsstoffer. Rør i blandingen godt, så isen chips og flåd hele drikke, men ikke går overbord eller drikken vil miste sin boblevand. Serveres med eller uden et strå, men sørg for du holder drink ved kanten af ​​glasset til at bremse smeltning, fordi det er bedst serveres kold.

Frozen Hot Chocolate opskrift

Varm chokolade smager lige så god, hvis ikke bedre, når det ikke er varmt overhovedet. I en gryde, blandes sammen en halv kop usødede coca mix og ¾ kop sukker. Opret en pasta ved meget langsomt at tilsætte en kvart kop mælk til kakao / sukker blanding og omrøring. Tilføj to kopper mælk over svag varme, indtil alle ingredienserne er blandet godt, og derefter hæld blandingen i en isterning bakken og fryse natten over. Mens du er ved det, placere nogle briller i fryseren, så de vil være rart og kølig morgen. Når isterningerne er klar, placere dem i en blender sammen med to spiseskefulde fedtfattig mælk, og blande ingredienserne. Hæld blandingen i den frosne glas og server straks.

30 Second Smoothie opskrift

Ikke alkoholiske Frozen Drink Opskrifter

Den klassiske smoothie er et dagligt syn sommeren drikke, og nogle af disse drikkevarer er så hurtig og nem at sætte sammen, som de er forfriskende. For den perfekte toogtredivte smoothie, tage en sund scoop af nonfat yoghurt og en kop appelsinjuice, og læg dem sammen i en blender. Tilføj to eller tre isterninger til blandingen og blande ingredienserne sammen, indtil de er skummende. Dobbelt ingredienserne til at dele denne smoothie med en ven; bare ikke fortælle din ven, hvor nemt det var at gøre!

Mockarita opskrift

En mock margarita, eller en "mockarita", har de fleste af de samme ingredienser som en margarita - bare springe alkohol! For en perfekt alkoholfri frosne drikke opskrift, sted seks ounces limeade koncentrat i en blender sammen med en halv kop appelsinjuice, og 2/3 kop usødede grapefrugtjuice. Begynd at blande dem sammen langsomt, gradvist at tilsætte ca. fire kopper knust is til blandingen. Drikken bør have en sjappet konsistens med den tid, du er færdig. Serveres i en margarita glas. For den klassiske behandling, gnide kanten af ​​dit glas med en citron eller lime, og dyp kanten i groft salt eller sukker granulat. Denne drik er en reel showstopper.

Huckleberry Orange Iced Milk opskrift

Begynd Huckleberry ved opvarmning 2 ½ kopper sukker og en kop appelsinjuice over medium-høj varme i en gryde, omrøring ofte, så ingredienserne blandes. Medbring dette i kog, og derefter fjerne fra varmen. Chill blandingen i køleskab. Når det er cool, kombinere denne blanding med to kopper huckleberries og tre kopper mælk, og fryse dem sammen i en bradepande eller på en dyb bagepapir. Chunk slutproduktet, som anbringes i en blender og blend indtil glat. Serveres afkølet. Nogle mennesker foretrækker at re-fryse blandingen en tredje gang efter blanding, og derefter blande det igen til en endnu frothier, rigere og mere jævn drik.

Lav en dag af det

Den bedste ting om alle disse drikkevarer er, at du ikke behøver at bekymre sig om over opsuge og bliver for bedugget. Inviter dine venner over på en varm eftermiddag, og tilbringe resten af ​​dagen at prøve nogle af disse lækre alkoholfri frosne drinks.