Iført Farvede Kontakter til Halloween Skader Dine Øjne

Øjenlæger advarer igen og igen: iført farvede linser, som dem skabe udseendet af en kat, monster eller levende døde kan alvorligt skade dine øjne. Disse linser får ekstremt populær på Halloween, som er lige rundt om hjørnet.

Iført Farvede Kontakter til Halloween Skader Dine Øjne

På oktober 31, millioner af mennesker over hele verden klæde sig ud som monstre, spøgelser og andre onde skabninger. Unge forberede sig til dagen, især korrekt - masser af dem køber kontaktlinser giver effekten af ​​et monster udseende.

Disse linser ændre farven på de personer øjne på den måde, de ser unaturlige og skræmmende, som er naturligvis det vigtigste mål på Halloween. Man kan købe disse online, samt i diverse specialbutikker. Dog bærer dem kan skade dine øjne, øjenlæger hævder. De sundhedsmæssige risici omfatter hornhindeskade og sår, infektioner og endda permanent synstab.

Det er bemærkelsesværdigt, at de fleste af de linser »forbrugerne ikke lider nogen synsproblemer, dette er derfor, de aldrig har brugt rigtige kontakter og dermed er ikke klar over, hvordan man kan sætte dem på og tage dem af. Antallet af øjenskader i forbindelse med med kontaktlinser på Halloween er konstant stigende, men den stigende efterspørgsel skaber udbud.

Iført Farvede Kontakter til Halloween Skader Dine Øjne

I Internet er der et stort antal billigere kontakter skaber den ønskede effekt. Men eksperter understreger, at bære kontaktlinser er kun mulig efter at have set en øjenlæge. Kun denne specialist vil hjælpe dig til at vælge de rigtige linser samt lære dig at bruge dem. Kontakter, der sælges på internettet ikke kan passere specifikke sikkerhedstests og logisk, ikke svarer til sikkerhedsstandarder. Det er derfor, de kan alvorligt true dit helbred, mens deres lave omkostninger er ikke en tilstrækkelig grund til synet tab i en ung alder.