Identity Theft Statistik

Identity Theft Statistik

Det er svært at vide, hvilke identitetstyveri statistik til at stole på; en kilde hævder næsten alle vil opleve identitetstyveri på et tidspunkt i deres liv, mens en anden kilde, at det er en ubetydelig problem. Selv pålidelige statistikker kan manipuleres til at betyde hvad analytikeren vil have dem til at betyde.

Identity Theft Forklaret

Identitetstyveri er, hvad der sker, når en anden person får fat i nogle af dine personlige oplysninger og derefter forsøger at bruge det i en svigagtig måde. Identitet tyveri ofre kan have en kreditkort-konto åbnet i deres navn ved en tyv eller kan opdage, at nogen rent faktisk har overtaget deres identitet, lever en svigagtig liv baseret på ofrets personlige oplysninger.

Hvilke personlige oplysninger tyvene bruger til at stjæle en andens identitet?

 • Navn
 • Fødselsdato
 • Mors pigenavn
 • Adresse
 • CPR-nummer
 • Kontonumre

Anonymiseres data for en person kan potentielt anvendes af en identitet tyv, især hvis dataene er ledsaget af supplerende oplysninger. For eksempel kan en persons navn og adresse ikke være nok for en identitet tyv, men, når kombineret med en checkkonto nummer, kan det være masser af information til at stjæle en identitet.

Kende fakta

Her er nogle fakta og tal vedrørende identitet tyveri fra Federal Trade Commission:

 • Mere end 30 millioner forbrugere har oplevet identitetstyveri.
 • Identitetstyveri koster nationen en årlig kumulativ sum på ca over $ 15 mia.euro.
 • Individuelle ofre for identitetstyveri gennemsnit et tab på $ 500 som følge af tyveri.
 • Mere end tredive procent af identitetstyveri ofre erfaring indsamling opkald og andre spørgsmål, efter deres identitet er blevet stjålet.

Identitetstyveri er naturligvis en udbredt problem for Federal Trade Commission samt for lokale retshåndhævende myndigheder.

Identity Theft Statistik Kilder

Afhængigt af, hvilke specifikke oplysninger, du leder efter, er det normalt ikke svært at finde identitetstyveri statistik online fra en lang række kilder. Overvej altid kilden og motivation for at præsentere statistikken, før du accepterer dem som gyldige. For eksempel vil et websted, der tilbyder en kostbar kreditrisikoafdækning program mere end sandsynligt præsentere en bred vifte af alarmerende statistikker til at bede besøgende til at købe programmet, mens en regering hjemmeside med noget produkt at sælge, kan præsentere statistikken på en mere enkel måde.

Dette er bestemt ikke at sige, at kredit beskyttelse udbydere tilstedeværende falsk identitet tyveri statistik, men i stedet, at forbrugerne skal se ud over ordlyden af, hvordan statistikken præsenteres for at få et præcist billede. Kig forbi sætninger, der ledsager identitetstyveri statistik såsom alarmerende, øjenåbnende, og chokerende og i stedet undersøge de statistiske data for at få de oplysninger, du søger.

Pålidelige kilder

Der er masser af pålidelige kilder online til identitetstyveri statistik:

 • Federal Trade Commission (FTC) har en fantastisk database for identitetstyveri statistikker og ressourcer til ofre.
 • Hvert år Federal Bureau of Investigations (FBI) frigiver en omfattende rapport med detaljer identitetstyveri statistik samt statistik for andre forbrydelser undersøgt af FBI.
 • USA Postal Service (USPS) indeholder statistikker vedrørende identitetstyveri opstår som følge af stjålne post eller andre svigagtige anvendelser af post.
 • Lokale stat, amt og by offentlige hjemmesider kan offentliggøre identitetstyveri oplysninger som den vedrører det geografiske område.

Hæderkronede trykte magasiner og aviser kan også give nøjagtige data med hensyn til identitetstyveri.

Prøv ikke at sætte en stor tillid til brugte statistik, når det kommer til identitetstyveri. Med andre ord, en personlig blog, som hedder jeg husker at læse et sted, at en identitet tyveri finder sted hvert andet sekund eller noget lignende, er ikke nær så pålidelig som at gå direkte til kilden for de statistiske oplysninger. I stedet for at stole på en improviseret minde om en statistik, få gyldige oplysninger ved at besøge webstedet for en regering eller retshåndhævende myndighed.