Identitetstyveri: Straf til identitetstyveri Tips

Identitetstyve kan oplades med flere forbrydelser

Vi tænker ofte på kriminel identitet tyveri som en enkelt forbrydelse begået mod en enkelt person. Men de fleste tilfælde er mere vidtrækkende end det. Tag tilfældet med Robert Soloway som blev arresteret i Seattle den 30. maj, 2007. Beskrevet som en af ​​verdens mest produktive spammere blev Soloway beskyldt for at bruge netværk af kompromitterede "zombie computere for at sende millioner af spam-mails.

Men Soloway blev tiltalt for mere end at være en "spammer" - en føderal grand jury returnerede en 35-count tiltale for flere identitetstyveri forbrydelser, herunder mail svig, wire svig, e-mail svindel, forværret identitetstyveri og hvidvaskning af penge.

Hvad gør brug af 'zombie computere så dødbringende, er, at de mennesker, der ejer dem aner ikke deres computere er blevet inficeret med skadelig kode. Brug af netværk af inficerede maskiner, Soloway kunne sende millioner og atter millioner af uopfordrede e-mails lede dem til sin Internet marketing selskab. Hvad var den service han solgte? Han solgte e-mail-reklame pakker, der ville sende så mange som 20 millioner e-mail-annoncer i 15 dage, for $ 495. Og han har gjort det siden 2003.

Soloway sag er den første i landet, hvor føderale anklagere brugte identitetstyveri vedtægter til at retsforfølge en spammer for kapring en andens domænenavn.

Selvom anklagere endnu ikke havde beregnet retningslinje strafudmåling på tidspunktet for dette skrives, er det sandsynligt Soloway vil blive konfronteret årtier i fængsel.

Ofre, der må ikke retsforfølge forevige id-tyveri Forbrydelser

I modsætning til populær tro, ikke alle ofre for kriminelle identitetstyveri er interesseret i at retsforfølge den kriminelle.

De fleste tilfælde af id-tyveri omfatte mindst to ofre: den person, hvis personlige oplysninger bruges til at begå forbrydelserne og virksomheden eller detailhandler, der har ydet kreditterne, accepterede kreditkort eller check fra gerningsmanden. Den enkelte er typisk ud af kniben for økonomiske ansvar, mens kreditor tilbage med tab. Men ironisk nok er det kreditor - den ene med tabet - der nægter at forfølge retsforfølgelse. Hvorfor? Tid og penge.

For mange kreditkortselskaber og selskaber, der bliver ofre for identitetstyveri forbrydelser, er det lettere og billigere at afskrive tab som en omkostning ved at drive forretning. Det er en bunden afgørelse linje. Men det er ikke kun store virksomheder, der afskrive tab. Små virksomheder har ikke personale til at udpege en dedikeret fortaler for at styre sagen og vil ikke bruge pengene til at hyre en advokat, fordi de dermed forbundne udgifter godt kan overstige det beløb for inddrivelse.

Så er denne mangel på kamp for retfærdighed eller straf forevige identitetstyveri forbrydelser? Denne særlige debat er i gang med masser af finger peger fra alle sider. Men mange af de personer, der efterlades til at rydde deres poster oplever manglende samarbejde fra kreditkortselskaber og kreditoplysningsbureauer.

Uden den samme harme og følelse af krænkelse, der mærkes af individuelle ofre, agenturer har ringe motivation til at prioritere identitet svig og er tilfredse med at overlade afgørelsen til fil afgifter og forfølge straf op til anklagere.

ID Tyveri i Cyberspace er svært at retsforfølge

Anklagemyndigheden sejre på at dømme og uddele straf for cyberkriminalitet og online-id tyveri er langt mellem. En del af årsagen er, fordi broderparten af ​​trusler spam ikke kommer fra USA, det kommer fra bander baseret i Asien og Rusland. Og selv om cyberkriminalitet love bliver opdateret i flere lande, herunder Rusland, retshåndhævende indsats er ikke så aggressiv som dem i USA

En anden grund til så få cyberkriminalitet domme er, at kriminelle er noget af et mål i bevægelse. De kan ikke fysisk at flytte fra sted til sted, men de er i stand til at omdirigere cyber ordninger gennem flere netværk, der er vanskelige at spore. Og for at hælde benzin på bålet, de hele tiden udtænke nye og mere avancerede teknikker til at komme forbi anti-spam software og firewalls. Et af de nyeste former for spam glider gennem virksomhedernes systemer er image-baserede spam.

Hvis der er gode nyheder, det er, at de retshåndhævende myndigheder er mere fast besluttet på at geare op i stedet for at opgive kampen. De nyeste teknologier gennemføres for at bekæmpe spam og phishing ekspeditioner er omdømme services designet til at identificere og klassificere mistænkelige e-mail. Målet er at afskære den destruktive malware ved porten, så det ikke kan komme ind i netværket.

Der er et element af tålmodighed nødvendigt for en vellykket spore og fange online identitetstyveri. Alligevel kan en gang anholdt, flere anklageskrifter føre til tyveri overbevisning, hvilket resulterer i årtiers fængsel tid.

Statslige love for id-tyveri definere deres egne Sanktioner

Identitetstyveri og bedrageri er en føderal forbrydelse og krænkelser undersøges af føderale retshåndhævende myndigheder. Federal identitetstyveri vedtægter anvendes til at bestemme straffen for ID tyveri forbrydelser. Men enkelte statslige love er forskellige i klassificering og tilhørende straf for identitetstyveri sager.

For eksempel i Georgien, at straffen for finansielle identitetstyveri er "fængsel i mindst én og højst 10 år eller en bøde for ikke at overskride $ 100,00 eller begge for første overtrædelse. Straffes med fængsel i mindst tre og højst 15 år en bøde for ikke at overstige $ 250.000, eller begge for efterfølgende lovovertrædelser. "

I Arkansas er økonomisk identitetssvindel betragtes som en klasse C felony, hvilket betyder, at det kan straffes med fængsel i 10 år eller mere, men mindre end 25 år. Disse to stater har drastisk forskellige retningslinjer for strafudmåling.

For at finde ud af, hvad klassificering gælder for domme for identitetstyveri forbrydelser i din tilstand, skal du kontakte din tilstand Attorney General eller lokal forbrugerbeskyttelse agentur.

Svær sanktion for pas og visum svig

Vi generelt tænker på kriminelle identitetstyveri i form af økonomisk gevinst. En tyv stjæler dit kreditkort og går på en udgifter amok. Eller et banklån er erhvervet i dit navn og til sidst misligholdt eller bestemt til konkurs. Men en slags id-tyveri, der kan anses for mere dyster er pas bedrageri.

Pas er regeringen udstedte dokumenter, der certificerer identiteten og medborgerskab på den person, til hvem det er udstedt. Pas skal være i stand til at rejse fra et land til et andet. Passport svindel er, når nogen svigagtigt gælder anvender eller besidder et pas af enhver nation. Dette omfatter brug af falske dokumenter for at få et nyt pas, eller ændre et eksisterende pas til at fremstå som om det var blevet udstedt til den person, der besidder dokumentet.

Et visum er en stemplet i en rejsendes pas fra regeringen i et land, som han eller hun ønsker at besøge. Visummet tjener som ansøgning om indrejse landet til et bestemt formål. Visa bedrageri er, når nogen svigagtigt opnår anvender eller fremstiller et visum.

Pas og bedrageri visum er føderale felonies og hver er underlagt identitetstyveri straf love, der pålægger en straf på op til 10 års fængsel. Sætningen øges til højst 15 år, hvis forbrydelsen er relateret til narkotika menneskehandel, og eskalerede til 20 år, hvis relation til internationale terrorhandlinger.

Federal identitetstyveri Task Force anmeldelser anklagemyndigheden Standards

I maj 2006 har formanden underskrevet en bekendtgørelse om oprettelse af en Identity Theft Task Force, lede den til at udvikle en koordineret strategisk plan for bekæmpelse af id-tyveri. Blandt andre henstillinger blev planen rettet mod indeholde forslag for "sikre retfærdig og effektiv straf til dem, der begår identitetstyveri." Task Force specifikke for retsforfølgelse og straf for identitetstyveri - som også kan findes i detaljer på FTC hjemmeside - kan nævnes:

· Kræver hver USA Attorney kontor om at udpege en identitet tyveri koordinator og udvikle en Identity Theft Program for hvert distrikt, og skabe arbejdsgrupper og task forces til at fokusere på efterforskning og retsforfølgning af identitetstyveri.

· Ændring føderale vedtægter og retningslinjer, der anvendes til at retsforfølge identitet-tyveri lovovertrædelser. Specifikke foreslåede ændringer omfatter:

  • Ændring af identitetstyveri og skærpede identitetstyveri vedtægter at sikre, at identitetstyve, der uberettiget tilegne oplysninger, der tilhører virksomheder og organisationer kan blive retsforfulgt. Også tilføje nye forbrydelser til listen over strafbare handlinger på forværret identitetstyveri handlinger såsom mail tyveri, skattesvig, og sammensværgelse for at begå disse forbrydelser.
  • Ændring af statutten, der kriminaliserer tyveri af elektroniske data for at fjerne det nuværende krav, at oplysningerne skal være stjålet gennem mellemstatlige kommunikation.
  • Ændring 18 USC § 1030 (a) (5) for at fjerne den nuværende krav om, at sagsøgtes nøgle-logging eller ondsindede spyware handlinger skal medføre »skade« til computere, og at tabet må overstige $ 5.000.
  • Forbyder pretexting.
  • Vedtage lovgivning for at gøre det til en forbrydelse for data mæglere og telefon virksomhedens medarbejdere til at sælge eller overdrage kundeoplysninger uden forudgående skriftlig tilladelse fra kunden.
  • Ændring af Sentencing retningslinjer for os at sikre, at en identitet tyv s sætning kan forbedres, når den kriminelle adfærd påvirker flere skadelidte.