Identitetstyveri: Rapportering Identity Theft Tips

Sådan Rapporter ID Tyveri til Stop opkald fra gæld samlere

Identitet tyveri ofre, især dem, hvis oplysninger bruges til at åbne nye konti i deres navn, men ikke modtager regningerne, måske ikke opdage den forbrydelse i måneder eller endda år. Faktisk nogle gange det første tegn på svigagtig aktivitet ikke bemærket, indtil de begynder at modtage opkald fra gæld samlere.

For at stoppe en inkassator i at kontakte dig, rådgiver FTC sender et brev til inkasso fortæller dem, at du er et offer for identitetstyveri og ikke skylder penge. Indeholde kopier af dokumentation genereret at rapportere identitetstyveri, såsom en politirapport eller identitetstyveri Affidavit. Hvis du ikke har dokumentation til at understøtte din position, være specifik om, hvorfor gælden er ikke din. Det er samleren ansvar at bevise, at du tager fejl. For eksempel, hvis gælden er et resultat af et kreditkort, som du ikke har søgt om, har du ret til at bede om en kopi af ansøgningen. Du kan derefter bevise din uskyld ved at sammenligne underskrifterne.

Hvis inkassator gør kollektioner for et andet selskab, inkassator er ansvarlig for at fortælle, at virksomhed, som du kan blive en identitetstyveri offer. Men du stadig nødt til at kontakte kreditor selv at bestride og løse gælden.

Rapporter Online identitetstyveri til FBI via Internet Crime Complaint Center

Klagen Internet Crime Center (IC3) blev etableret som et partnerskab mellem Federal Bureau of Investigation (FBI) og National White Collar Crime Center (NW3C). Centeret tjener de retshåndhævende myndigheder, herunder føderale, statslige, lokale og internationale agenturer til opgave at bekæmpe internetkriminalitet, og er agenturet for at rapportere identitetstyveri og svindel, der opstår online.

I 2006 IC3 modtog 207.492 klager indlæg og henviste 86.279 af de klager til føderale, statslige og lokale retshåndhævende myndigheder i hele landet til yderligere undersøgelse. De fleste henvisninger var tilfælde af svig. Selvom Internet auktion bedrageri var nummer et rapporteret lovovertrædelse, kreditkort og computer svindel var i top syv kategorier.

IC3 modtager og henviser kriminelle klager udelukkende relateret til cyberkriminalitet. Ofre kan bruge online-formular for at rapportere identitetstyveri og andre Internet forbrydelser. Formularen kan udfyldes af offeret eller gennem en tredjepart til klageren.

Jo flere oplysninger du kan give, kan den bedre IC3 behandle din klage, og dirigerer det til de relevante myndigheder for undersøgelse. Du vil blive bedt om at afgive følgende oplysninger i rapporten:

 • Dit navn, postadresse og telefonnummer
 • Navn, adresse, telefonnummer, og webadressen på den person eller organisation, du mener bedraget dig.
 • Nærmere oplysninger om hændelsen, og hvorfor du tror, ​​du er blevet snydt.
 • Alle andre relevante oplysninger til støtte for din klage.

For mere information eller for at indgive en klage online, besøg Internet Crime Complaint Center på: http://www.ic3.gov.

Send en Dispute Brev til indberetning kreditkortbedrageri

Ifølge Federal Trade Commission, Fair Credit Billing Act fastlagt procedurer for løsning fakturering fejl, herunder svigagtig afgifter på dit kreditkort konti. Den bedste metode for rapportering kreditkortsvindel på dine konti er at sende en tvist brev beskriver de fejlagtige oplysninger. Skriv til kreditor ved hjælp af adressen for "faktura" og ikke betalingen adresse. Vedlæg dit navn, adresse, kontonummer og en beskrivelse af den svigagtige oplysninger, herunder datoen for ladning og beløb. Nedenfor er et udsnit tvist brev til din reference:

Dato

Dit navn
Din adresse
Din by, stat, postnummer
Dit kontonummer

Navn på Kreditor
Att: Spørgsmål til din faktura
Adresse (brug den adresse, til fakturering forespørgsler)
By, stat, postnummer

Kære Sir eller Fru:

Jeg er et offer for identitetstyveri. Jeg skriver at bestride afgifter på min konto, at jeg ikke foretage eller godkende. De svigagtige elementer og opkræve beløb er som følger:

(Liste over hver post og beløb separat)

Jeg anmoder om, at afgiften skal fjernes, og enhver finansiering og andre afgifter i forbindelse med svigagtig beløb blive krediteret, så godt. Jeg er også anmoder om, at du sender en erklæring, der afspejler rettelserne.

Vedlagt er kopier af (en politirapport, identitetstyveri Affidavit eller andre rapportering dokumenter for at bevise du er offer for identitetstyveri) støtte min position. Foretage venligst din undersøgelse og korrigere den svigagtige afgift (er) så hurtigt som muligt. Venligst kontakt mig hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.

Med venlig hilsen

Din underskrift

Bilag: (liste over de emner, der vedlagt)

Send Deres brev anvende godkendt med en kvittering anmodet som bevis for leveringsdato og modtagelse af kreditor. Dit brev skal være kreditor inden for 60 dage efter den første lovforslag, der indeholder de svigagtige afgifter blev sendt til dig.

For yderligere oplysninger om kreditors ansvar at svare dig, kan du besøge Federal Trade Commission websted.

Hvad skal medtages i en Blokering Letter

Efter rapportering identitetstyveri, er ofre får mulighed for at anmode om, at den svigagtige oplysninger blokeres vises på deres kredit rapport. Anmodningen skal være skriftlig, og du forventes at vedlægge en kopi af eventuelle identitetstyveri rapportering dokumenter, du har, ligesom ID Tyveri Affidavit tilgængelige via Federal Trade Commission (FTC) og / eller din politirapport. Dit brev bør identificere den svigagtige oplysninger, og klart angive, at oplysningerne ikke vedrøre transaktioner, du har foretaget eller godkendt. Nedenfor er et udsnit af et blokerende brev, ville blive sendt til en forbruger rapportering selskab:

Dato
Dit navn
Din adresse
Din by, stat, postnummer

Att: Klage Department
Navn på Consumer Rapportering Company
Adresse
By, stat, postnummer

RE: Anmodning om svigagtig oplysninger, der skal blokeres på kredit rapport

Kære Sir eller Fru:

Jeg er et offer for identitetstyveri. Dette brev er at fungere som min anmodning om at blokere følgende svigagtige oplysninger i min fil. Disse oplysninger er ikke vedrøre transaktioner, jeg har fremstillet eller godkendt.

Source Name (kreditor, bank, etc.):

Type af konto (kreditkort, lån, etc.):

(Gentag denne information for hver svigagtig krav)

Ovennævnte punkter er også en cirkel på vedlagte kopi af rapporten, jeg har modtaget.

Jeg har også vedlagt en kopi af min identitet tyveri politirapport. Kontakt mig venligst, hvis du har brug for yderligere oplysninger for at blokere disse oplysninger på min kredit rapport.

Med venlig hilsen

Din underskrift

Bilag: (Liste, hvad du omslutter.)

Effektiv ID Tyveri Reporting Starter med organisationen

Når du bliver offer for identitetstyveri du også blive din egen sagsbehandler til at rapportere identitet svig og holde gang frem til at få alle spørgsmål løses. Hvis du har en god organisation færdigheder, vil de komme i handy, og hvis du ikke gør det, overveje mobilisere en betroet ven eller et familiemedlem til at hjælpe dig med at holde dine oplysninger organiseret. Her er et par tips til, hvordan du organiserer din sag:

 • Du må ikke foretage opkald uden en plan. Før du kontakter en kreditoplysningsbureau eller en kreditor selskab anmelder forbrydelsen eller anmode oplysninger om rapporteringsprocessen, udarbejde en liste over spørgsmål at stille. Også dokumentere så meget som du ved om din identitet tyveri sag, så du kan tale om det roligt og logisk. Og hvis du ikke er tilfreds med de svar, som du er givet, bede om at tale med en vejleder.
 • Hold en liste over alle de opkald, du foretager. Skriv ned navnet på hver person, du taler med, deres telefonnumre, datoen for opkaldet, og detaljerne omkring samtalen.
 • Opfølgning skriftligt med alle kontakter, du har foretaget på telefonen eller personligt. Send din korrespondance hjælp certificeret mail med et kvittering anmodet så du har en rekord, at virksomheden eller organisationen har modtaget Deres brev og hvornår.
 • Opbevare kopier af al korrespondance eller formularer, du sender og modtager.
 • Send aldrig originaler, når forpligtet til at give dokumentation. Send kun kopier.
 • Oprette et simpelt registreringssystem for nem adgang til papirarbejde relateret til din identitet tyveri sag.
 • Når din sag er løst, holde alle dine filer. Det er usandsynligt, at du bliver nødt til at bruge dem igen, men kan nogle gange igen og gemte dokumentation vil vise sig uvurderlig.

Automatiserede id-tyveri Rapporter er mindre effektive end ansigt til ansigt

Processen med at rapportere Identitetstyveri kræver en betydelig mængde af papirarbejde, der skal gøres af offeret. Selv om det kan være tidskrævende, er det absolut nødvendigt. I et forsøg på at fremskynde rapportering proces kan du opdage, at føderale og statslige instanser, samt nogle lokale politi afdelinger, tilbyde "automatiseret" rapporter.

Automatiserede rapporter kræver ikke et ansigt-til-ansigt møde for at registrere dine oplysninger. Med undtagelse af at give en rapport via telefon, er det en selvstyret proces ved hjælp af formularer, der kan indsendes online eller via mail. Hvis du har et valg, afkald på automatiserede rapport og søge at blive interviewet personligt. Ja, kan det tage mere tid ud af din dag, men det er ofte sværere for forbrugeren rapportering agentur eller information mulighed for at verificere din rapport oplysninger, hvis du bruger automatiserede dokumenter. Det er sandsynligt, at du bliver nødt til at give en forbruger rapportering agentur mere information eller dokumentation i tillæg til den automatiserede en.

I nogle tilfælde vil du opdage, at lokale retshåndhævende vil være modstandsdygtig over for at tage dine oplysninger til at rapportere identitetstyveri. Hvis du har problemer, være vedholdende. Stress, at mange kreditorer kræver en politianmeldelse for at løse din tvist. Og hvis du får at vide, at identitetstyveri er ikke en forbrydelse under din statens lovgivning, bede om at indgive en Diverse Incident Report i stedet.

For mere information om rapportering procedurer, skal du kontakte Federal Trade Commission (FTC) online, eller ring identitetstyveri hotline på: 1-877-ID-tyveri (438-4338); TDD: 202-326-2502.