Identitetstyveri: Identity Theft Lovgivning Tips

ID Tyveri: Klassificering og straf varierer fra stat til stat

Takket være identitetstyveri og Mariæ Afskrækkelse Act, identitetstyveri og bedrageri er anerkendt som en føderal forbrydelse. Overtrædelser af den føderale kriminalitet efterforskes af føderale retshåndhævende myndigheder, herunder USA Secret Service, FBI, at US Postal Inspection Service, og Social Security Administration Office of Inspector General.

Derudover er der mange stater har love anerkender identitetstyveri som en forbrydelse, men klassificeringen og tilhørende straf kan variere fra stat til stat. Nedenfor er den amerikanske koden strafudmåling klassificering.

Klasse A felony: livsvarigt fængsel, eller hvis den maksimale straf er døden

Klasse B felony: 25 år eller mere

Klasse C felony: mindre end 25 år, men 10 år eller mere

Klasse D felony: mindre end 10 år, men fem eller flere år

Klasse E felony: l ess end fem år, men mere end et år

Klasse en forseelse: et år eller derunder, men mere end seks måneder

Klasse B forseelse: Seks måneder eller mindre, men mere end 30 dage

Klasse C forseelse: 30 dage eller derunder, men over fem dage

Overtrædelse: fem dage, eller mindre, eller hvis der ikke fængsling er godkendt

For at finde ud af, hvad klassificering gælder for domme for identitetstyveri i din tilstand, skal du kontakte din tilstand Attorney General eller lokal forbrugerbeskyttelse agentur.

For en liste over statslige Attorney General kontor, besøg www.naag.org.

For en kort oversigt over de enkelte statslige vedtægter, besøg: http://www.ncsl.org/programs/lis/privacy/idt-statutes.htm.

Identitetstyveri og Mariæ Afskrækkelse Act Gør identitetstyveri en føderal kriminalitet

Identitetstyveri og bedrageri er ikke nye fremspirende forbrydelser, men det var ikke før identitetstyveri og Mariæ Afskrækkelse Loven blev vedtaget af Kongressen i oktober 1998, at identitetstyveri blev en føderal forbrydelse.

Criminal identitetstyveri opstår, når nogen "bevidst overførsler, besidder eller anvender, uden lovlig bemyndigelse, et middel til identifikation af en anden person med den hensigt at begå, eller til at bistå eller medskyldig, eller i forbindelse med enhver ulovlig aktivitet, der udgør en overtrædelse af føderale lovgivning, eller som udgør en forbrydelse i henhold til gældende statslige eller lokale lovgivning. "

Definitionen af ​​"betyder for identifikation" omfatter en persons navn, CPR-nummer, bankkonti og kreditkortnumre, mobiltelefon serienummer, og enhver anden stykke af personlige oplysninger, som kan bruges alene eller sammen med andre oplysninger til identitet en person.

Identitet tyveri sager undersøges af føderale retshåndhævende myndigheder, og retsforfølges af det amerikanske justitsministerium.

Identitetstyveri og bedrageri sager kan være svært at retsforfølge, primært fordi nøglen til at retsforfølge og dømme forbrydere er solide beviser. Med bevisbyrden på anklager, kan processen være dyrt og udfordrende.

Ofre skal gøre deres del ved at indgive klager og politirapporter at dokumentere forbrydelsen. Hvis du foretrækker det, kan du indsende dine oplysninger anonymt. Dog er evidens for identitetstyveri sager normalt bygget lidt efter lidt, om oprettelse af et mønster og profil af den kriminelle. Muligheden for retshåndhævelsespersonale at kontakte dig i forbindelse med undersøgelsen kan være afgørende for at søge og vinde en domfældelse.

Hvis du er offer for identitetstyveri, indgive en politianmeldelse i byen, hvor tyveriet fandt sted, og indgive en klage til Federal Trade Commission (FTC). Du kan indsende din klage online, eller ring 1-877-438-4338.

Do Not Call lister er godt første skridt til at afværge ID Tyveri

Telemarketing og junk mail, især opfordringer til nye kreditkort, sætte dig i større risiko for identitetstyveri og svindel. Lovovertrædelser bliver så udbredt, at føderale lovgivning kræver nu telemarketingfolk at holde en opdateret liste over forbrugere, der ikke ønsker at blive kaldt. Fravalg af både telemarketing opkald og kredit henvendelser er hurtig og nem. Sådan gør du:

Telemarketing

The National Do Not Call Registry giver dig mulighed for at registrere både dit hjem og mobiltelefoner til fri og er gyldig i fem år. Opkald fra telemarketers skal ende, når dit nummer (r) har været på registreringsdatabasen for 31 dage. Hvis du modtager et opkald fra en telefonsælger efter 31 dage er gået, kan du også indgive en klage til registreringsdatabasen.

Hvis du ikke registrerer dit telefonnummer med Do Not Call Registry, kan du stadig blive fjernet fra telemarketers lister ved blot at sige: "Sæt mig på gør-ikke-Call-listen", når du modtager en telemarketing opkald.

Opt-Out for kredittilbud
Et simpelt telefonopkald vil lade dig fravælger alle forhåndsgodkendte kreditrelaterede mail eller telefon tilbud, der kommer fra Credit Bureau lister. Standarden lang tid du vil være fritaget, der modtager henvendelser er to år, men du kan også anmode om permanent fjernelse. Og hvis du skifter mening, kan du vælge tilbage i ved at ringe til samme nummer.

For at fravælge, ring gratis: 888-567-8688.

State Credit Freeze Love Stop ID-tyve

Identitetstyveri og bedrageri ofre lærer hurtigt, at ved lov, kan de anmode om en bedrageri indberetning skal placeres på deres kredit rapport til at overvåge aktivitet. Denne 90-dages alarm kræver, at hver af de tre kreditoplysningsbureauer til nøje at spore din konto og giver dig besked om eventuelle nye eller mistænkelig aktivitet.

Men mere end 30 individuelle stater vedtaget kredit fryse love. En kredit fryse gør mere end bare kræve overvågning af hensyn til aktivitet - det forhindrer nogen i at gennemgå din kredit rapport. Adgang til din kredit rapport og kredit score er låst, og du er den eneste med den myndighed, til at frigive oplysninger ved hjælp af en forudbestemt pinkode til at låse adgangen til dit kredit-fil.

Långivere, detailhandlere, forsyningsselskaber og andre virksomheder skal have adgang til en kredit rapport at gennemgå og godkende nye kredit, lån og tjenester. Med en fastfrysning af din kredit rapport, er det ligegyldigt, hvor mange personlige oplysninger en identitet tyv har i sin besiddelse, uden adgang til din kredit rapport, kan han eller hun ikke få nye lån, kredit, eller konti i dit navn.

I nogle stater, en sikkerhed fastfrysning af kredit rapporter er kun tilgængelig for dokumenterede ofre, og det er typisk gratis. I andre stater, indstillingen er også tilgængelig for ikke-ofre for et gebyr. For eksempel i Minnesota, at gebyret placere, fjerne, midlertidigt suspendere, lift til en bestemt kreditor, eller har en pinkode genudgivet er $ 5. Selv om det kan være lidt af en plage at bruge en pinkode, hver gang du ønsker at ansøge om et nyt kreditkort, hjem eller bil lån, den beskyttelse, som en sikkerhed fryse giver er uvurderlig.

Identity Theft Forebyggelse Act Indført bedragerialarmsignal Options

Som identitetstyveri og svindel blevet en stigende bekymring, er lovgivningen indført og vedtaget for at beskytte forbrugerne. Identity Theft Protection Act blev oprettet for at give forbrugerne mere beskyttende tjenester og adgang til personlige oplysninger, der indsamles om dem. Den er også designet til at fremme kreditudstedere og kredit- journalister at gøre deres del i at sikre kredit er udvidet til den rette person. Dette lovforslag kodificeret svindlen alarm løsning for ofre for identitetstyveri. Ved at anmode et bedrageri indberetning skal placeres på kredit rapporter er rapporten nøje overvåget af kreditoplysningsbureauer og meddeler forbrugere af mistænkelig aktivitet.

Historisk set har Social Security nummer ofte blevet brugt af erhvervslivet som en persons identifikationsnummer. I mange virksomheder, herunder sundhedspleje forsikringsselskaber, har det været brugt som en individuel kontonummer. Åbner imidlertid denne praksis døre bred til identitetstyveri. Med denne stigende bekymring, at identitetstyveri Forebyggelse Act af 2007 ændrer afsnit II i lov om social sikring, og Internal Revenue Code til at forbyde brugen af ​​CPR-nummer af anden grund, bortset fra angivne sociale og skattemæssige formål.

Dette er fantastisk nyhed for forbrugerne, og du skal være omhyggelig med at sikre, at virksomheder og organisationer, du gør forretninger med overholde denne regel. Tjek din anfordringskonti at afgøre, om dit CPR-nummer er blevet brugt som dit kontonummer. Tjek sygesikring medlemskort, regninger, kreditkortnumre, pensionsordninger, og eventuelle lån eller mæglervirksomhed konti, du måtte have. Hvis du opdager, at dit CPR-nummer er blevet brugt som identifikation for kontoen, skal du kontakte organisationen og anmode om, at et nyt kontonummer blive udstedt.

FACTA lov sikrer fri Årlige Credit Reports

Næsten alt, hvad du læse om forebyggelse af identitetstyveri og svindel fortæller dig, at den første linje i forsvaret er at gennemgå din kredit rapport regelmæssigt. Og en rimelig og nøjagtig kredittransaktioner Act (FACTA) gør så let ved at kræve agenturer til at give dig dine rapporter en gang hvert år uden beregning. Alt du skal gøre er at spørge.

De tre gratis rapporter omfattet af FACTA er i tillæg til de gratis rapporter, du kan bestille, når du opdager at du har været offer for identitetstyveri og sted svig indberetninger om dit kredit rapporter. Når du modtager de gratis rapporter, du er berettiget til fra bedrageri alarm, skal du følge op et par måneder senere at drage fordel af din gratis FACTA kopi.

I 2005 en yderligere føderal Bortskaffelse Regel blev en del af FACTA, der kræver virksomheder og enkeltpersoner til korrekt bortskaffelse af oplysninger i forbrugernes rapporter og optegnelser. Denne regel blev tilføjet for at beskytte mod "uautoriseret adgang til eller brug af oplysningerne."

Metoden til korrekt bortskaffelse af forbrugernes indberette oplysninger er overladt til de organisationer og enkeltpersoner, som skal overholde reglen.

Reglen, ifølge Federal Trade Commission, gælder for enhver person eller organisation, der bruger forbrugernes rapporter. Dette omfatter forsikringsselskaber, arbejdsgivere, udlejere, bilforhandlere, gæld samlere, realkreditinstitutter og mæglere, offentlige institutioner, og enhver anden person, der trækker forbrugernes rapporter om potentielle hjem arbejdstagere, såsom entreprenører, rengøring personale og barnepiger. Reglen gælder også for enhver enhed, der bevarer forbrugerne rapport information som en tjenesteyder til andre organisationer, der er omfattet af reglen.

Afdøde personer er Mål for identitetstyveri og svindel

Identitetstyve synes at udtænke nye, højteknologiske metoder hver dag for at stjæle identiteter og begå svindel med kreditkort, både offline og i den virtuelle verden. Men en mangeårig taktik, victimizes afdøde personer viser ingen tegn på afmatning.

Ganske enkelt, identitetstyve erhverve CPR-numre i den nyligt afdøde og bruge dem til at åbne konti, ansøge om kredit, og påtage sig identiteten så længe som muligt, før at blive opdaget.

Skaderne fra denne praksis påvirker efterlevende ægtefæller og familiemedlemmer, hvilket gør en vanskelig tid på grund af tabet af en elsket en endnu vanskeligere. Afhængig af sværhedsgraden af ​​kredit- skade, kan efterladte ægtefælle fordele blive berørt, og tilbageholdsret placeret på bankkonti, som kreditorer for afholdte gæld kunne skabe et økonomisk rod for familiemedlemmer til at stykke sammen og genoprette.

Identity Theft Protection og rettidig Reporting Act af 2007 dirigerer det amerikanske handelsministerium, gennem det nationale tekniske Information Service, for at give en månedlig opdateret Død Master List (udarbejdet af Social Security Administration) til den enkelte forbruger rapportering agentur identificeret i Fair Credit Reporting Lov (FCRA).

Identity Theft Protection og rettidig Reporting Act ændrer FCRA at kræve svig indberetninger, der skal placeres i forbrugernes filer af hver enkelt på Death Master List af hver af de forbruger Reporting agenturer.

Ved at øge aktualiteten af ​​fastgørelse svig indberetninger til regnskaberne for afdøde personer, vil skade på grund af identitetstyveri forbrydelser reduceres og mere let afhjælpes.

Hvad gør du, hvis gæld samlere kræve betaling af svigagtige afgifter

Når din kredit er beskadiget af identitetstyveri og svindel, er det ikke ualmindeligt, at akkumulere gæld, der skal sendes til gæld samlere til at forsøge at inddrive betaling. Og gæld samlere har ry for at være aggressiv og chikanere i deres forsøg på at erhverve betaling.

Hvis du er offer for identitetstyveri og gæld samlere kontakte dig insistere du betale regninger på svigagtig konti, skal du følge disse trin fra Privacyrights.org:

  • Fortæl den, der ringer, at du er et offer for identitetstyveri for anklager i forbindelse med kontoen.
  • Spørg efter de oplysninger den forelæggende kredit udstederen kontakt, sammen med mængden af ​​gælden, kontonummer, og går, at anklagerne opstod.
  • Notér navn, telefonnummer og adresse på den person, kontakte dig og spørge, om du har brug for at sende dem en udfyldt svindel erklæring.
  • Opfølgning skriftligt til inkassator bekræfter din telefonsamtale og vedlægge et bedrageri erklæring, hvis det kræves. Send brevet med kvittering anmodet så du har en registrering af levering.
  • Spørg, at selskabet bekræfter, skriftligt, at de har meddelt kreditor den svigagtige konto, at du ikke skylder gælden, og at kontoen (er) er blevet lukket.

Hvorfor spørger inkassator til at videreformidle information om kontoen? Fordi under hensatte fastsat i Fair Credit Reporting Act (FCRA) den er en inkassator skal underrette kreditorerne at en samlekonto, der afholdt gæld kan være et resultat af identitetstyveri. Den FCRA forbyder også overdragelse eller salg af en gæld forårsaget af identitetstyveri.