Identitetstyveri: hjælp til ofrene Tips

Identity Theft Udflugter gennem overvågning Services

Som identitetstyveri forbrydelser eskalere, nye overvågning servicevirksomheder åbne deres døre for erhvervslivet at låne bistand til ofre for identitetstyveri og tilbyde beskyttende tjenester at sikre sig mod den.

Typisk kan du vælge fra en menu af servicemuligheder lige fra regelmæssig kredit rapport kontrollerer for svigagtig aktivitet til en bred vifte af overvågning, der omfatter løbende offentlige registre søge efter ansøgninger i dit navn, og overvågning af svigagtig aktivitet, der foregår på internettet finansielle "black markeder ", hvor personlige oplysninger er købes og sælges.

Derudover er de fleste af disse tjenester har fuld tid support specialister, der fungerer som rådgivere og fortalere for ofre, der giver identitet tyveri bistand i rapporterings- og dokumentationskrav. Denne støtte låner hilste bistand til ofrene i en tid hvor hjælp og rådgivning er mest brug for.

Før du vælger en overvågning service, gennemgå oplysninger om hver enkelt at sikre, at hvad du betaler er værd, hvad du får til gengæld. For mange valg at bruge en overvågning er en af ​​bekvemmelighed. Egenkontrol tager tid og gør det konsekvent er nøglen til at spotte forskelle tidligt, før de snebold i et massivt problem, der er svært at rede ud og efterlader din kredit rapport i ruiner, mens forsøger at sortere det. For andre, er egenkontrol foretrækkes, hvilket giver en følelse af kontrol og samtidig holde dine personlige oplysninger ud på endnu et database, der potentielt sårbar som en identitet tyveri mål.

Hvad enten du foretrækker at personligt bevare kontrollen over overvågningsaktiviteter, eller finde lindring ved at stole på en uafhængig tjeneste at gøre det for dig, så husk at flid er afgørende for at minimere skader og opretholdelse af en svigagtig-fri kredit historie.

Bed om Blokering Bistand til afværge Credit Rapporter fejl fra ID Tyveri

Urigtige oplysninger, der viser op på din kredit rapport kan forhindre dig i at få kreditkort, et hjem realkreditlån, og selv bidrage til du glip af et job. Ofre for identitetstyveri som handler hurtigt for at indsende en rapport gevinst værdifuld løftestang til at stoppe den svigagtige oplysninger bliver registreret i dit kredit historie.

Send en kopi af en identitet tyveri rapport og brev skitserer specifikke svigagtige oplysninger til forbrugeren rapporterende virksomheder. Brug en kvittering anmodning, så du har en registrering af dine oplysninger bliver leveret og modtaget. Når du har indsendt disse oplysninger, vil de yde bistand ved at blokere svigagtige oplysninger vises på din kredit rapport. Når din identitet tyveri rapport er accepteret, at forbrugeren rapportering agentur har fire bankdage til at blokere den svigagtige oplysninger.

Hvis en forbruger rapportering selskab oplyser en informations udbyder, den har blokeret svigagtig oplysninger i din kredit rapport, kan de oplysninger, udbyderen ikke fortsætte med at rapportere, at oplysningerne. Den kan heller ikke hyre en inkassator relateret til svigagtig konto eller sælge gælden til en anden enhed, der ville forsøge at samle det.

Medtag i dit brev: en kopi af kredit rapport med svigagtige afgifter kredsede og refereres, samt en kopi af den retshåndhævende rapport indgivet vedrørende identitetstyveri. Identificer tyveriskader skal tydeligt fremgå, at du er et offer, og at du anmoder om specificeret liste over afgifter, der skal blokeres på din kredit rapport.

For mere information om at blokere forespørgsler, sammen med en prøve brev, besøge Federal Trade Commission websted www.ftc.gov.

ID Tyveri Affidavit Forenkler rapportering for ofre

I 2002 Federal Trade Commission (FTC) forelagde ID Tyveri Affidavit designet til at give identitet tyveri bistand til ofrene for at genoprette deres gode kredit historie. ID-tyveri Affidavit er udviklet i samarbejde med banker, kreditgivere, og forbrugernes fortalere for at forenkle rapportering proces ved at eliminere behovet for at bruge en separat indberetningsskema for hvert svigagtig konto åbnet.

Hurtig indsats for at rapportere identitetstyveri er afgørende. Det handler ikke kun stopper svigagtig afgifter fra at blive tilskrevet dit navn, det hjælper med at beskytte handlende, der bliver co-ofre for identitetstyveri, da det er dem, der er ansvarlige for at afvise din afgifter uden yderligere kompensation for deres tab. ID Tyveri Affidavit strømliner dokumentation proces og er en acceptabel rapportering dokument af de fleste detailhandlere, kredit udstedere, banker og andre finansielle institutioner.

En kopi af ID-tyveri Affidavit er tilgængelig online, eller du kan ringe til 1-877-ID-tyveri.

Hvis du er offer for identitetstyveri:

  • Kontakt afdelingerne svig i hver af de tre store kredit etater (Equifax, Experian, og Trans Union) at anmelde tyveriet og bede om en "svig alarm" skal placeres på din fil. Med et bedrageri indberetning, vil ingen ny kredit gives uden din godkendelse.
  • Luk konti, er blevet konsulteret og åbne nye konti. Kontakt sikkerhedsafdelingen på hver kreditor at placere adgangskoder på dine nye konti.
  • Indgive en politianmeldelse og bede om en kopi eller rapporten for at bruge som bevis for kriminalitet, som nogle kreditorer kan kræve.
  • Kontakt ID Theft Clearinghouse for at anmelde forbrydelsen (1-877-438-4338). Rådgivere vil dokumentere din klage og tilbyde værdifuld rådgivning om, hvordan man håndtere resulterende kreditrelaterede problemer fra id-tyveri.

Underret Chex Systems, Inc. i potentiel svindel på en lukket checkkonto

Check bedrageri er en almindelig form for identitetstyveri. Du kan blive offer for kontrol bedrageri ved en, du kender, eller som emne til tilfældige tyveri, hvis du medbringer dit checkhæfte med dig. Ofre for identitetstyveri, der har kontrol stjålet bør anmode om en øjeblikkelig standsning betaling på alle udestående checknumre, lukke kontoen, og åbne en ny konto. De bør også bede banken om at anmelde verifikationskontrollen tjeneste bruges til at afvise checks trukket på den lukkede konto, som typisk Chex Systems, Inc.

Hvis en identitet tyv har åbne nye konti i dit navn, kan det være svært for dig at åbne en ny konto kontrol. Chex Systems, Inc., en forbruger rapportering agentur underlagt Fair Credit Reporting Act, producerer rapporter specifikt om lønkonti. Du kan kontakte Chex Systems, Inc. direkte at anmode om en kopi af din forbruger rapport gratis. Gennemgå oplysningerne og bilæggelse unøjagtigheder. Det kan også være nyttigt at kontakte hver af bankerne, hvor regnskaberne blev forsøgt at blive åbnet, og sørg for, at eventuelle svigagtigt åbnet konti er blevet lukket.

Du kan kontakte Chex Systems, Inc. på telefon 1-800-428-9623, på deres hjemmeside, eller ved at skrive til dem på: Chex Systems, Inc., Att: Consumer Relations, 7805 Hudson Road, Suite 100, Woodbury, MN 55125.

For mere information om identitet forebyggelse og beskyttelse tyveri, eller at finde yderligere identitetstyveri ressourcer, besøge Federal Trade Commission websted.

Hvad skal gøre, når bankerne ikke samarbejder Løsning ID Issues

Når du er offer for identitetstyveri, der påvirker dine bankkonti eller bank udstedt kreditkort, din første handling er at kontakte pengeinstituttet direkte og hverve deres hjælp til at løse problemerne. Men hvis du har svært ved at få et samarbejde direkte fra institutionen, søge bistand fra identitetstyveri ressourcecenter for det organ, der fører tilsyn med din bank.

· Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Den FDIC tilsyn state-chartrede banker, der ikke er medlemmer af Federal Reserve System, og forsikrer indlån i banker og sparekasser og lån.

· Federal Reserve (Fed). Fed tilsyn state-chartrede banker, der er medlemmer af Federal Reserve System.

· National Credit Union Administration (NCUA). Den NCUA chartre og fører tilsyn med føderale kreditforeninger og forsikrer indlån på føderalt kreditforeninger og mange statslige kreditforeninger.

· Kontor Comptroller af Currency (OCC). OCC chartre og fører tilsyn nationale banker. Når ordet "national" eller "NA" er inkluderet i bankens navn, OCC overvåger sine operationer.

· Office of Thrift Supervision (OTS). Det OTS er den primære regulator af alle amtslige, og mange statslige chartrede, sparsommelighed institutioner, såsom sparekasser og opsparing og lån institutioner.

Hvis du er i tvivl om, hvilke af disse organer er den rigtige, ringe til din bank for information eller besøge National Information Center for Federal Reserve System, og klik på "Institution Søg" linket.

Identity Theft Assistance Center Hjælper medlemsstaterne Kunder Gendan Konti

I 2004 den finansielle industri grundlagde The Identity Theft Assistance Center (ITAC), en medlemsbaseret finansieret organisation, at tilbyde gratis hjælp til ofre for identitetstyveri til kunder medlemsvirksomheder. Oprindeligt eksklusivt til den finansielle sektor, blev medlemskab åbnet for virksomheder i andre brancher er omfattet af identitetstyve. Selv om organisationen tilbyder også andre tjenester for at hjælpe medlemmer med svig på et firma-plan, den primære service er identitetstyveri bistand til medlemslande kunder.

ITAC fremskynder processen med at genoprette ofrenes finansielle integritet, samtidig sprede meget af den tilhørende frustration de oplever. Når medlemsvirksomhed og forbruger afgøre spørgsmål som følge af identitetstyveri, er ITAC ydelser uden beregning til offeret.

En ITAC repræsentant arbejder med offeret for at undersøge kredit rapporter for mistænkelig aktivitet. Repræsentanten meddeler kreditorer falske og fejlagtige oplysninger og sørge for svig indberetninger skal placeres med kredit-bureauer.

ITAC vil også dele oplysninger med retshåndhævelse og Federal Trade Commission (FTC) at bidrage til yderligere at forfølge og overbevisning for identitetstyveri kriminelle.

Selvom ofre for identitetstyveri ikke personligt kan kontakte ITAC for assistance, skal du sørge for at spørge dit pengeinstitut, hvis det er et medlem af organisationen og i givet fald anmode gratis bistand.

For en liste over medlemsvirksomheder, besøg www.identitytheftassistance.org.