Ideer til Udsmykning Stairs

Ideer til Udsmykning Stairs

Trapper, gange og lofter er ofte udeladt, når de overvejer brugerdefinerede detaljer, der hjælper omdanne et hus til et hjem. Enhver del af en trappe kan forbedres eller forskønnet, afhængigt af dit budget og dit niveau med selv gør-det-projekter. Selv hvis du lejer dit hjem, kan du dekorere dine trapper med materialer, der kan fjernes senere uden permanent skade.

Stair riser Idéer

En fordel ved forskønne trappe riser (den forreste lodrette overflade på hvert trin) er, at du ikke behøver at bekymre sig om mund trafik slidt eller beskadige tilføjede materialer.

Flisebelagt stigrør

En populær funktion set i mange spanske, mexicanske og Middelhavet stil hjem er flisebelagt trappe risers. Flisebelagt risers er meget iøjnefaldende, med farverige håndmalede keramiske fliser, såsom Talavera fliser.

Bright, gratis eller kontrasterende farver som blå og gul gøre indviklede mønstre og motiver virkelig pop. Brug forskellige mønstre på hvert trin eller skifte mellem to eller tre mønstre.

Ideer til Udsmykning Stairs

Håndmalede fliser tilføje farve og mønster til trappe risers.

Stenciled stigrør

En billigere løsning end håndmalede keramiske fliser er trappe riser stencils. Kig efter stencils, der skaber udseendet af keramiske fliser eller vælge et helt andet design. Fremgangsmåden til anvendelse af stencil vil variere af fabrikanten. Den typiske anvendelse indebærer imidlertid male riser i en baggrundsfarve. Når det er tørt, fastgøre stencil på plads, og brug en skum rulle eller stencil pensel til at anvende mønsteret eller design i en anden farve.

Kontakt Paper

Selvklæbende kontakt papir er en stor udsmykning medium for dem, der lejer deres hjem og har brug for at fjerne alle dekorative dekorationer før fraflytning. Måle omhyggeligt hver trappe riser før opskæring passende størrelse rektangler. De morgenfriske vil sandsynligvis have mindre variationer i størrelse.

Genbrugsmaterialer

Hvis du renoverer en anden del af dit hus (eller kender nogen, der er) og vil have sidesten materialer til rådighed, overveje muligheden for at bruge genbrugsmaterialer til at pynte dine trapper.

Malede Steps

Ideer til Udsmykning Stairs

Maleri trappen kan tilføje en masse af tegn. Hele trin kan males, herunder toppen og riser, i to kontrasterende farver som sort og hvid, eller du kan holde med blot stigrøret for at undgå den ekstra vedligeholdelse toppen af ​​trin får brug for.

En monokromatisk ordning benævnt ombre -starting med lyse nuancer af én farve på toppen af ​​trappen og slutter med en mørk nuance af den samme nuance på bund- kan gøre en fantastisk trappe.

En anden idé er at male trappen hvid og derefter tilføje en mørkere farve går ned midt i de skridt, så det ligner et tæppebelagt trappe runner. Hvis du er god til at male, alt du behøver er en vis malers tape til at holde linjerne klar og skarp.

Tæppefliser

Brug tæppefliser for at skabe et interessant kig på dine trapper. Fliserne kan tilføjes til toppen og Alle stødtrin eller bare en af ​​disse dele. Skabe et unikt mønster ved hjælp af forskellige farver eller andre motiver. Når fliserne er tilskåret, kan du trykke dem på plads med den selvklæbende bagside. Beskadigede fliser er nemme at udskifte og gulvtæppet kan let fjernes, hvis de anvendes i en lejebolig.

Rækværk

Ekstra dekorationer til trappe rækværk behøver ikke at være begrænset til juledekorationer. Små, klare string lys gevind gennem gelænderet ikke kun gøre dejlige accent belysning, kan de også hjælpe belyse en mørk trappe natten.

Maleri rækværket kan også hjælpe med at give det en frisk, opdateret look. Prøv ombre effekt på rækværket balustre hvis du ikke har brugt det på trappen. Du kan også bruge en accent farve findes andre steder i hele hjemmet.

En anden mulighed er at udskifte hele balustrade med noget mere dekorativt såsom smedejern eller udskæring, honningkager stil balustre. Men dette kan få meget dyrt og skal typisk gøres af en autoriseret entreprenør.

Trappe Walls

Føj interesse for din trappe vægge med farve, konsistens, reoler eller indrammet kunst.

Opret et knudepunkt eller accent væg ved at male trappen væg en lys farve eller dække den med tapet. Skab det look af et dyrt arkitektonisk træk såsom sten murværk med sten finér vægpaneler. Disse letvægtspaneler har et virkeligt sten facade, der er kun et par inches tyk, men vil skabe udseendet af ægte sten murværk.

Display indrammet kunst eller fotos i grupperinger. Bind gruppen sammen med lignende rammer eller en lignende tema. Forskyd væg kunst at følge hældning af trinene eller fylde væggen med rammer i forskellige former og størrelser.

Ideer til Udsmykning Stairs

Forskyd flydende hylder langs trappe væg og vise en samling af kunst glas, antikke flasker eller andre samlerobjekter. Hang skygge kasser både lodret og vandret for at vise nips og figurer. Display dekorative udsmykning på indbyggede væg afsatser.

Belysning

Det er vigtigt at have tilstrækkelig belysning på en trappe. Layered belysning giver den mest jævne fordeling af lyset, hvor det er nødvendigt.

Wall Sconces

Wall sconces er en god mulighed for dekorativ belysning langs væggen. Vælg armaturer, der matcher indretningen i resten af ​​huset. Wall sconces kan også bruges til at hjælpe belyse væg kunst langs trappen.

LED Lights

LED-belysning kan installeres på flere områder langs trappen. En mulighed er at installere små LED-lys i trappe risers, som vil hjælpe belyse enkelte trin. En anden mulighed er at installere lysene lave langs væggen nær trin. For en imponerende udstilling af accent belysning, er infrarøde sensorer placeret i bunden og toppen af ​​trappen og når nogen går forbi, farvet LED lys installeret langs trappe lys op i en programmeret sekvens automatisk.

Vedhæng og lysekroner

Mange trapper yde tilstrækkelig plads til at hænge store lysekroner eller hængende vedhæng lys. Dette er en fantastisk måde at bruge plads, der ellers er mest ubrugelig. Installation af en lysdæmper vil give dig mere kontrol over lysintensitet.

Ideer til Udsmykning Stairs

Landinger

Brug landinger som en platform til at vise tilbehør og indretning. Placer en foyer eller hall bord på landing og hænge et stort spejl bagved. Tilføj en vase med silke blomster som en centerpiece. Spejlet viser bagsiden af ​​blomsterarter arrangement.

Placer en sammenslutning af tre store urner eller vaser på en landing. Tilføj nogle grønne med en stor potteplante placeret på en piedestal eller placere en indendørs træ eller håndfladen plante i en overdimensioneret plantageejer. Hvis du har et stort vindue med en landing, tilføje en indbygget vinduesplads. Dæk bænk eller afsats med hynder og puder til at skabe en hyggelig læsning krog.

Under trappen

Udnyt pladsen under trappen for at skabe en uventet læsning krog eller samtale område. Tilføj nogle komfortable siddepladser og et lille bord. Medtag en lampe eller et par væg Sconces til arbejdsbelysning. Dette er også en god plads til en indbygget reol.

Personlige præg

Tilføjelse et personligt præg på ethvert område af et hus med til at gøre at rummet føle sig mere varm og indbydende. Et dekorativt trappe er en af ​​mange måder at indgyde personlighed og karakter ind i dit hjem.